Ще извадят ли Литекс от А група?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще извадят ли Литекс от А група?
Аз пак не разбрах, защо Литекс излязоха след като напълно по правилата изгониха двама техни играчи?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
gzagorov написа:PFC Litex написа:Кой е отричал това, което е казал Узунов?
Иначе тактично е избягал от камъчето, което обърна каруцата, а именно простотията на Минев, провокацията на Бедоя и различни аршин в тези ситуации.
Простотията на Минев си я знаем. Но за един жълт, вместо червен картон, и един повишен тон на Бедоя ли рискувате изваждане от групата. Повтарям, не 500-1000 лева глоба, а изваждане от групата. Малко странно поведение, не мислиш ли? Ако ще и 5 дузпи в полза на "Левски" да беше дал съдията.
Няма, как да има вадене от групата, но явно за вас зам. председателя на ДК е никой.
При положение, че не си дал задължителен червен картон и след 10 минути с откровена провокация, в която първия път и двамата футболисти се блъскат, Бедоя тръгна на провокация и нашия го избута/блъсна в гърдите картона е задължително червен и жълт за Бедоя, но не го показваш... е тез неща се натрупват, като напрежение и в един момент ескалират.
Гаджев прави баси аркадата на Гълъбов и съдията неотсъжда дори нарушение... без картон, тъй като може да се приеме за неволно, но е нарушение.

PFC Litex написа:Няма, как да има вадене от групата, но явно за вас зам. председателя на ДК е никой.
При положение, че не си дал задължителен червен картон и след 10 минути с откровена провокация, в която първия път и двамата футболисти се блъскат, Бедоя тръгна на провокация и нашия го избута/блъсна в гърдите картона е задължително червен и жълт за Бедоя, но не го показваш... е тез неща се натрупват, като напрежение и в един момент ескалират.
Гаджев прави баси аркадата на Гълъбов и съдията неотсъжда дори нарушение... без картон, тъй като може да се приеме за неволно, но е нарушение.
Абе това ли е решението? В колко мача за последните 20 години са подпирали по този начин Литекс? В колко мача са подпирали Лудогорец? Играта ви е друга! Не сте моралистите в случая. И продължавам да твърдя, че ЧК за Минев не трябваше да бъде показан!

Последна промяна от W84me на 13 дек 2015 00:51, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Hearts_on_Fire
hazard10 написа:Хубавото е че цирка вече ще си го гледа само Микренския гном, и то само когато се надруса повече!
Хубавото е, че леевската трупа заприличва все повече на цирк! Служебното ви съществуване обаче е на път да приключи с оглед на това, което става в страната.
И софийските и лондонските "сини" са едни и същи - все боклуци!

Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
"Г-да съдии и счетоводители" точно след 5 минути(след Кръсника)по БНТ1 повтарят Трето Полувреме с Г.Камишев, глдайте и слушайте!
Да не забравите кърпичките!!!
Да не забравите кърпичките!!!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
hazard10 написа:Onze_dOr написа:alexdb написа:PFC Litex написа:[
П.П. ЧЕТЕТЕ И ПЛАЧЕТЕ! ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ ЗА 3-ТО НАРУШЕНИЕ(В ЛОВЕЧ), А НА ГЕРЕНА ВИ Е 4-ТО НАРУШЕНИЕ!!!!
НЕ ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ, АМИ ЩЕ РЕВЕТЕ НА ДЕРБИТО ДОГОДИНА, ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ НА АРМИЯТА!
Изхвърля се само помията, така както вас ви изхвърлиха и така както сега ще изхвърлят ония другите!
На никви спортни трески не вервай!Слушай само гнома как ще ви оздравява....... ама анално!
....според тва на ква дрога е де.
"Пичаго", нито си ми на годините, нито на прочетените книги, та да ми говориш с такъв тон! Вземи и прочети поне 2-я том на Винету(не като Боку), отдавна е трябвало да го направиш... аз го направих на 12г.
- Hearts_on_Fire
hazard10 написа:Hearts_on_Fire написа:hazard10 написа:Хубавото е че цирка вече ще си го гледа само Микренския гном, и то само когато се надруса повече!
Хубавото е, че леевската трупа заприличва все повече на цирк! Служебното ви съществуване обаче е на път да приключи с оглед на това, което става в страната.
И софийските и лондонските "сини" са едни и същи - все боклуци!
Майката ти друго ми разправяше днес.Не е могла да те познае щото си била на токчета и с поличка а устата ти е била пълна!
![]()
![]()
![]()
![]()
Още не си погълнал последния си БАНан и вече ревеш за друг. Имай търпение малко!
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
PFC Litex написа:Няма, как да има вадене от групата, но явно за вас зам. председателя на ДК е никой.
Не зам.-председателя, ако ще и Обама да го казва, все тая. Аз гледам правилника. И понеже е вероятно да съм пропуснал някаква част от него, посочи защо да не ви извадят от групата. Иначе се получава споменатата приказка за дявола и Евангелието.
ОК, да добавим спестения жълт картон на Бедоя - значи - жълт, вместо червен на Минев, спестен на Бедоя и несвирено (според мен неволно) нарушение на Гаджев, наистина страхотни причини да рискуваш изваждане от професионалния футбол, няма що!
Като не споменаваме съмнението за дузпа срещу същия Гаджев (вярно съвсем на границата, не е ясно вътре или отвън наказателното поле). Заедно с отменения му гол от мача за купата, ми направо и двата отбора трябваше да ги извадят от мача, после щяха да си допият в някоя кръчма

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Добро утро мили червени приятелки, оранжеви, жълти и зелени хубавици. Нека да погледнем на нещата от друг ъгъл- спомняте ли си , как корифеите на интелекта от оранжевата крепост избълваха едни чудни слова - зализана гелосана мастия, помните ли тези думи за мастията , която щяла да се самоизнасили ?!?!?!
Паднахте ли му на Киро сега !!!! Не ви знам оранжево-червените, идиоти ли са ръководителите ви, но сега сте оставени на милостта на дон Киро Гела.
Накратко дупе да ви е яко

Паднахте ли му на Киро сега !!!! Не ви знам оранжево-червените, идиоти ли са ръководителите ви, но сега сте оставени на милостта на дон Киро Гела.
Накратко дупе да ви е яко

Левски това е България