Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 16:09

terata написа:Ами според пресата именно Раев ще представи Радо Прашката. А до вчера се кълнеше, че ако махнат Йоканович напуска заедно с него. Малко остава, ще видим.

И според сайта на Левски.
Днес, в 16,30 часа, в залата за пресконференции в сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов” спортно-техническият директор на ПФК Левски Наско Сираков ще представи новия треньор на тима.

Освен Сираков сам да си обяви уволнението.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 08 окт 2013 16:12

Ей богу , Батков върши глупост след глупост :shock: :shock: :shock:
Този избор е върхът на безсилието му да управлява най-големия български клуб.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 окт 2013 16:13

Eminem написа:
Днес, в 16,30 часа, в залата за пресконференции в сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов” спортно-техническият директор на ПФК Левски Наско Сираков ще представи новия треньор на тима.

Освен Сираков сам да си обяви уволнението.

Едва ли, но с това за сетен път се показа като абсолютна п утка, за която единствено парите са важни!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 окт 2013 16:15

За нова година сте с нов треньор според мен, нито публиката ще приеме Петев нито той ще донесе много точки на Левски.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 16:15

terata написа:Едва ли, но с това за сетен път се показа като абсолютна п утка, за която единствено парите са важни!

Абсолютно! Ще ми е интересно как ще извърти нещата. Вчера каза, че е зад него, днес го уволнява. Дали ще има смелост да каже, че Тонев и Батков са го уволнили ? НЕ.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 окт 2013 16:16

Pichichi написа:За нова година сте с нов треньор според мен, нито публиката ще приеме Петев нито той ще донесе много точки на Левски.

То това е ясно и малките деца, само не и на мустакатия и зализания.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 16:16

Eminem написа:
terata написа:Едва ли, но с това за сетен път се показа като абсолютна п утка, за която единствено парите са важни!

Абсолютно! Ще ми е интересно как ще извърти нещата. Вчера каза, че е зад него, днес го уволнява. Дали ще има смелост да каже, че Тонев и Батков са го уволнили ? НЕ.

Ще го каже в бука след като му вземе тара и неговият скалп. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 08 окт 2013 16:17

blue avalanche написа:Мачът с Локо Сф беше КАТАСТРОФА!!!Ако аз взимам ТАКАВА заплата в моята фирма и свърша ТАКАВА работа,като Йоканович,досега да са ме изгонили 10 пъти!!!

Треньорската работа няма много общо с повечето професии! Нали правиш разлика да си треньор и да си програмист, журналист, шофьор, инженер и т.н.? Във всички останали професии още на първия ден се вижда ставаш или не ставаш - ще объркаш кода, ще допуснеш един куп правописни грешки, ще блъснеш колата, ще объркаш чертежа...А треньорството е комплексна работа, трябва да накараш 25 души да мислят еднакво, да ги накараш да работят заедно, да ги научиш на това-онова, да им подобриш кондицията..., но тези неща за ден или за два не стават. Гледаш футбол и знаеш колко големи отбори с години траят треньори, без да са спечелили и най-измисления трофей, примери колкото щеш. Вземи Ливърпул, вземи Арсенал - най-явните примери в това. Но всеки сезон им гласуват доверие, правят подготовки и селекция, оставят го да работи спокойно. Та, два месеца и нещо по никакъв начин не могат да бъдат показател за това дали даден треньор е читав или не! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 16:19

Централен написа:Ще го каже в бука след като му вземе тара и неговият скалп. :lol:

Да, там е много смел. :lol:

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 16:20

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”