tsonpen написа: Според мен той има предвид, че хора, които не са свързани с Разград, подкрепят отбора. Вероятно сред онези 400, разградчани са били малцинство. И мен ме радва,че хората не се делят на градове и т.н. Но ясно, че най-вече хората свързани с Разград можем да подкрепяме отбора навсякъде, в ЕКТ, в първенството в България, мачовете за Купата и дори в контролите.
Ествествено, че Лудогорец е отборът на Разград, но когато представя България е отбор на цяла България. Отлично, че го направи достайно в първия мач от груповата фаза. Много екшън имаше в двата гола, направо трилър. Чак ми стана жал за вратарчето им, който при втория гол не знаеше къде се намира, падаше и се мяташе, напълно безрезултатно

Предполагм че разбра за какво иде реч. Неадекватни са изказванията на Домусичев, по отношение на тази "българска" карта ...Цялото това молене, набиване в ушите, че Лудогорец играе за България, - не Лудогорец играе за себе си първо, и после за България ..
Нали тези 3,6 млн евра Домусчиев няма да ги даде на България а остават в клуба , а вероятно и за него
Домусчиев подценява публиката на Разград, а той трябва да е наясно, че в работен ден, в късен час, на 400 км в една посока ..няма как да има много хора от града ! Разград е футболен град, но няма потенциала на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо Пловдив , Берое да заведе 5-10 000 човека в друг град !
Не сме виновни (ние като фенове) че не играем в Разград, вероятно и Домусчиев не е виновен, човека вероятно не очаквал въобще да стигнем до плей-офа и се видя в чудо !
Може 500 лудогорци да има на националния, но поне сърцата им ще бият за Лудогорец, другите - ще отидат от любопитство и да отбият малко време и да гледат сравнително качествен футбол !. Никой не е длъжен да подкрепя Лудогорец, защото видиш ли представял България ! Стават смешни шефовете на Лудогорец с това !
И още нещо не ми хареса от изказването на Кирил Домусичев - едва ли не, да излезем от групата ! Чакайте бе хора , до онзи ден имахме две евроидиотски изяви - със Динамо Загреб и със Слован първия мач, сега искаме да преодолеем три по-силни отбора (поне на хартия) от нас !
Мисля че това изискване няма да ни помогне. Само здраво стъпили на земята и с много себераздаване може да победим и да се класираме, но не и с излишни еуфорични изяви, че после разочарованието ще е голямо !