Vincenzo написа:ivo_gf, точно към теб се бях обърнал, а не към другото момче. Изглежда той има малко повече "багаж" от теб. Има си статистика, за изиграни мачове, за сезони в А група и т.н. Ако на тях не вЕрваш, не знам на кое друго, може би на Гандалф Белия ще повЕрваш. Иначе - не, не мисля, че сме кой знае колко велики, що се отнася до успехи ит.н., но определени сме МНОГО по-велики от вас.
И каква е статистиката? Във вечната ранглиста на А група имате 49 сезона, Миньор е с 35, Вие сте на 6-о, Миньор на 10-о място. Единствената разлика между нас и вас е, че се биете в гърдите и се величаете, а не сте нищо особено като отбор, никога не сте били. Правите се на големия отбор, а дори на един реванш в Европа не се знае дали ще отидете, отбора ви се разпада, а великите ви фенове за последно ги видях да бягат като пилци в Кюстендил преди мача с нас преди два сезона. Та там ви е проблема, затова не ви харесвам, биете се в гърдите, а всъщност сте един посредствен отбор, и не ме разбирай погрешно, не казвам че ние не сме...