Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот Flash1912 » 25 юли 2012 12:42

GBP написа:А да ти напомням ли, че Митьо Христолов ви го докара на главите вашият фен Велислав Величков, който през 1999 година беше виден депутат от управляващото СДС, със специалното съдействие на бат Петьо Стоянов, тогава действащ президент на България?

Точно де, и за тях говорим, и за (С)ДС :)

А Пловдив1926.. по-високо ти е нивото мисля.. не се изтървай пак с наизустените реплики :)

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 25 юли 2012 12:45

pasaden написа:http://plovdivnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=22389%3A22389&catid=62%3Avolleyball&Itemid=83

Леле, разкри ни. Снощи легна при майка си, а сутринта се събуди при сестра си! :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 25 юли 2012 13:13

ivo_gf, точно към теб се бях обърнал, а не към другото момче. Изглежда той има малко повече "багаж" от теб. Има си статистика, за изиграни мачове, за сезони в А група и т.н. Ако на тях не вЕрваш, не знам на кое друго, може би на Гандалф Белия ще повЕрваш. Иначе - не, не мисля, че сме кой знае колко велики, що се отнася до успехи ит.н., но определени сме МНОГО по-велики от вас.
Изображение

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 25 юли 2012 13:24

Vincenzo написа:ivo_gf, точно към теб се бях обърнал, а не към другото момче. Изглежда той има малко повече "багаж" от теб. Има си статистика, за изиграни мачове, за сезони в А група и т.н. Ако на тях не вЕрваш, не знам на кое друго, може би на Гандалф Белия ще повЕрваш. Иначе - не, не мисля, че сме кой знае колко велики, що се отнася до успехи ит.н., но определени сме МНОГО по-велики от вас.

И каква е статистиката? Във вечната ранглиста на А група имате 49 сезона, Миньор е с 35, Вие сте на 6-о, Миньор на 10-о място. Единствената разлика между нас и вас е, че се биете в гърдите и се величаете, а не сте нищо особено като отбор, никога не сте били. Правите се на големия отбор, а дори на един реванш в Европа не се знае дали ще отидете, отбора ви се разпада, а великите ви фенове за последно ги видях да бягат като пилци в Кюстендил преди мача с нас преди два сезона. Та там ви е проблема, затова не ви харесвам, биете се в гърдите, а всъщност сте един посредствен отбор, и не ме разбирай погрешно, не казвам че ние не сме...

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 25 юли 2012 13:35

ивооо,ивоо,специално вас никой не ви брои за живи,па камоли за фенове

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 25 юли 2012 13:38

локо до живот написа:ивооо,ивоо,специално вас никой не ви брои за живи,па камоли за фенове

локо локо, само вие си се броите за живи в тая държава и се биете в гърдите ежедневно, никой друг, ама след напускането на Коко и това вече не е факт...
Колкото до нас, ако си спомням правилно ние решихме първенството точно за един мач, топ 6 с изключение на Лудогорец нямат повече от точка с нас, и никой не ни броял за живи, хаха, забавляваш ме, те се спукаха да ни се молят да бием този и онзи, а иначе никой не ни броял за живи, симпатяга :) Колкото до феновете, защо бягахте като пилци по Кюстендил от нас при положение че не ни броите за живи ?

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 25 юли 2012 13:46

недей ни бери на нас грижа,ние ще се оправим,има влиятелни хора,които милеят за клуба,цялата интелигенция на пловдив е от локомотив...има кой да се погрижи за нас,имаме легенди,история,фенове-ето това ни прави големи и велики,колкото и да ти се струва смешно.такива като теб никога няма да усетят тази магия да си фен на отбор като ЛОКОМОТИВ

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 25 юли 2012 13:50

това с бягането май ти е коронния номер,доказваш,4е наистина сте само една шайка ,,умници,,

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 25 юли 2012 14:03

ivo_gf написа:
локо до живот написа:ивооо,ивоо,специално вас никой не ви брои за живи,па камоли за фенове

локо локо, само вие си се броите за живи в тая държава и се биете в гърдите ежедневно, никой друг, ама след напускането на Коко и това вече не е факт...
Колкото до нас, ако си спомням правилно ние решихме първенството точно за един мач, топ 6 с изключение на Лудогорец нямат повече от точка с нас, и никой не ни броял за живи, хаха, забавляваш ме, те се спукаха да ни се молят да бием този и онзи, а иначе никой не ни броял за живи, симпатяга :) Колкото до феновете, защо бягахте като пилци по Кюстендил от нас при положение че не ни броите за живи ?

сам направи разликата между нас-ти се кефиш,4е сте в услуга на този и онзи и у4аствате в схеми,а ние то4но затова изгонихме коко,разбра ли защо сме живи и се броим за живи?

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 25 юли 2012 14:22

локо до живот написа:
ivo_gf написа:

сам направи разликата между нас-ти се кефиш,4е сте в услуга на този и онзи и у4аствате в схеми,а ние то4но затова изгонихме коко,разбра ли защо сме живи и се броим за живи?

Целия бг футбол е една голяма схема, ама и това ще разбереш един ден. имате два варианта - или участвате в схемата, или сте out от нея и си цъкате в долните дивизии, това е истината, който влезе в Бг футбола рано или късно участва в уредени мачове, вие не бяхте и няма да бъдете изключение! И Домусчиев тръгна с fair play но в течение на първенството видя за какво става дума и напълно промени политиката, знаете първия полусезон че Лудогорец си играеше 100 % fair play.

Върни се в “Локо Пловдив”