Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Въпроси към Илиан Илиев, гост в Гонг днес!
Добре, де, и Томислав сега го пита какво става с Левски. Ми отговорът е толкова прост - да питат Майкъла: "тези играчи толкова могат". Така е с ЦСКА, така е и с Левски.
Това, че трябвало да играят винаги за победа им тежало, нещо такова ли каза Илиан, че не чух добре?

-
- Контакти:
не му ли прави впечатление, че в последните два сезона всички отбори които бият Левски, на следващия кръг задължително губят точки...защо от Левски не искат кръвен допинг тест преди всяко дерби, и то на повече от двама играчи на съперника?
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Питайте го кога всички левскари ще се обединят?
Грънчаров, стига лапа! Левски беше пълно капо в Разград, ЦОНЕВ АТАКУВАЩА СМЯНА ЛИ Е! СМЕШНИЦИ!
Пхахаха Грънчаров се появи и иззе функциите на Илиан и почна да отговаря вместо него, този не се ли усеща вече, че взе да става адски смешен 

Какво ще се промени в отбора за да показваме това лице което всички искаме да видим и каква е гаранцията за титла
Въпросът за хъса удобно беше подминат... 

Илиан направо ме разби-"Карвальо и Силва са идеални за отбора".Ха-ха-ха двамата заедно били вкарали 10 гола.Много ве!Съкрушен съм,направо ме разби.
ЛАПАЧИ, ЗАЩО НЕ ГО ПИТАХТЕ ГАДЖЕВ ЗАЩО Е БИЛ СНОЩИ НА ДИСКОТЕКА? ПИПАТЕ ГИ ВИНАГИ С ПАМУК! СМЕШНИЦИ