Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2012 16:52

PFC Litex написа:Един треньор е зависим от неговите помощници, а доколкото имам наблюдения, то в Левски помощниците са все едни и същи, то ест няма никакви промени.

Поправи ме,ако греша,ама Костов не дойде ли с Бранимиров?Не си спомням Бранимиров да е бил на работа в Левски...Изображение

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 26 мар 2012 16:53

Тити Папазов и помощник.............Кубрат Пулев...това е моето мнение................и да ги видя тогава Дарката и Йовов и някои други балерини...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 16:53

Red Warrior написа:Според мен главната новина е, не че Костов е уволнен, или Мъри ви поема, а че ако това стане агент Тара вече не е никой на Герена. Дано не съм прав! :roll:

Ето значи още един обърна внимание кой преговаря

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 26 мар 2012 16:53

До където от Левски не се махне поне един от Гонзо и Тонев, ако ще и Сър Алекс да ви е треньор все тая.
С гонзо сте зле, а с Гонзо и Тонев пет пъти по зле

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 мар 2012 16:54

Anyway написа:ШОК!!

Бившият треньор на Левски Николай Костов и неговият асистент Веско Бранимиров минаха на метри от мястото, на което се срещат Иво Тонев и Станимир Стоилов. Двамата бяха със служебния автомобил, който екстреньорът на „сините“ използва.

Разбира се, това най-вероятно е чисто съвпадение, но няма спор, че е любопитен факт. Очаква се в най-скоро време да има яснота по въпроса кой ще наследи Николай Костов в Левски.

Какво му е толкова шокиращото? Аз съм бил с жена, която докато се събличаше за да правим туй-онуй се обади по телефона да каже на мъжа си, че ще спи при приятелката си. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 26 мар 2012 16:54

hrclspr12 написа:Хасковският бостанджия не го искам за треньор. Без Наско Сираков той е едно голямо НИЩО. Стига превратаджии!
Мъри не се връщай никога!

Левски е играл пет пъти на четвъртфинал в европейските турнири. Това се случва веднъж на много години. Г-н Стоилов ни закара там просто, защото му е било дошло времето. Мъри е един посредствен треньор и затова говорят резултатите му навсякъде където е бил.
Станимир Стоилов написа по една срамна страница във всеки отбор в който е работил досега. За съжаление в Левски те са три - Беверен, Тампере и второто място след Цска със 16 точки разлика. Неуспехите му ни лишиха от висок коефициент и много пари. Какво направи той в Литекс - позор срещу БАТЕ (0:4). Унижи националния отбор на България срещу Кипър (1:4), а Анортозис отпадна от Работнички.
Толкова ли няма треньори, че се въртим все около едни и същи имена, доказали се че не могат да свършат работа.

Иделни за Левски са Павел Върба (Викотрия Пизлзен) или Мачей Скорца (Легия Варшава).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 мар 2012 16:55

Разгеле!
Литекс щяха да ни разпилеят с това дето го играехме.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 мар 2012 16:55

Аз се питам само докога нашите разглезени ''звезди'' ще сменят треньорите ни? Защо не се даде шанс на Костов? Този човек беше уволнен реално след първата му загуба? :shock: Ако си мислите ,че с Мъри ще цъфнем и вържем...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 16:55

PFC Litex написа:Един треньор е зависим от неговите помощници, а доколкото имам наблюдения, то в Левски помощниците са все едни и същи, то ест няма никакви промени.
Що за кондиционен треньор имате след като самият той е като сумо борец лека категория и да искате този човек да подготви отборът ви физически добре, е няма да стане.

Ти ни виж другият помощник Иво Петров който е извсетен с това, че е приятел на Гонзо.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 мар 2012 16:55

Red Warrior написа:Според мен главната новина е, не че Костов е уволнен, или Мъри ви поема, а че ако това стане агент Тара вече не е никой на Герена. Дано не съм прав! :roll:

ти луд ли си... точно помака няма да има нищо против да е мъриньо ... 1-во ще има алиби за пред феновете "искахте мърльо - на ви мърльо" ... и 2-ро...мърльо само тва и чака ... щото няма кои да го вземе след позорите които сам направи и в Левски и в другите отбори на които беше тренер!...
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”