Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот rhaegar » 27 сеп 2020 16:32

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:А Божката бележи пак и носи победата на Мидтиланд. Ей, тея като гледам схемата в лайвскор са се сетили, че не е крило. Бравос. Добре, че Жил Висенте им каза. :lol:
В съвременният футбол е така, до към 24-25 г. се търси точното място на даден играч, особено ако е с офанзивен афинитет.
Кристияно Роналдо до към 27-мата си година беше крило, преди в Реал да открият, че е по полезен и ефективен като нападател/център/лек такъв.

В Реал нищо такова не са открили, просто КР искаше да играе там, за да може да се съревновава с Меси по голове. Което от крилото нямаше да стане. В по-късна възраст вече беше естествено да играе там, заради загубата на скорост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2020 10:16

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:А Божката бележи пак и носи победата на Мидтиланд. Ей, тея като гледам схемата в лайвскор са се сетили, че не е крило. Бравос. Добре, че Жил Висенте им каза. :lol:
В съвременният футбол е така, до към 24-25 г. се търси точното място на даден играч, особено ако е с офанзивен афинитет.
Кристияно Роналдо до към 27-мата си година беше крило, преди в Реал да открият, че е по полезен и ефективен като нападател/център/лек такъв.

Няма такова нещо, "Игра". Дончо Донев много преди сърбина да постави Божо зад нападателя им казваше, че съсипват Краев, слагайки го на крилото. За Роналдо, Ригъра ти е обяснил. Сложи Майстора Краев където му е мястото и той направи най-добрия си сезон за "Левски". В Мидтиланд, в първия му период го мъчиха и те на крилото. А то е видно, че не е за там. Едва в Португалия го поставиха където трябва и в Мидтиланд се сетиха. При Стоев трябваше просто да се спазва тая малоумна тактика с бягащите в една посока по тъча крила и колче между тях. Независимо, че нямахме футболисти за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2020 11:24

Абе не е лошо, че има опит и като "крило".
Това само ще му е от полза.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2020 11:26

THE G.A.M.E написа:Абе не е лошо, че има опит и като "крило".
Това само ще му е от полза.

Прав си.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2020 21:26

metodito написа: ...Дончо Донев много преди сърбина да постави Божо зад нападателя им казваше, че съсипват Краев, слагайки го на крилото...

Този Дончо Донев не е ли онзи Дончо Донев, който беше скаут и впоследствие главен скаут на Левски? Това този същия ли е, който беше обявен за клатикурец, паразит и бездарник, и който в дълъг период от време отнасяше мноооого псувни, защото водеше само ментаци-комисионери в отбора? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2020 21:42

Не знам кой като какво го е определял и дали е той.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2020 07:26

Гледах второто полувреме, когато и влезе Краев. Хич не ме впечатли. Една друга смяна направи разликата - един бледолик фъстък. Иначе Краев е подобрил много скоростта и физиката си.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 окт 2020 10:55

Бившият халф на Левски Стайн Спиерингс направи мечтан дебют за новия си отбор Тулуза. Нидерландският играч донесе успеха с 1:0 при гостуването на Аячо в седмия кръг от френската Лига 2.

Спиерингс реализира победното попадение за Тулуза в 87-ата минута от дузпа. Иначе тимът на бившия левскар трябваше да играе от 8-ата минута с човек по-малко, тъй като Интисте получи директен червен картон. Само две минути по-късно и Спиерингс получи картон, но жълт. В продължението на двубоя и Калулу бе изгонен от домакините.

Тулуза е на 12-то място в класирането с 9 точки. Аячо е предпоследен с едва 4.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 30 окт 2020 03:03

Жорди Гомез с гол от 56 метра срещу ПСВ!!

Върни се в “Левски”