DanailG написа:Vesel dust I tsmirh искам вие един по един да ми отговорите според вас има ли такова нещо ковид19 или няма.
Колко пъти едно и също?
Естествено, че има. Хората вярващи на конспиративни теории са на вашия акъл. Вируси съществуват, те са около нас. Всяка година има някакъв грип. Този е доста по тежък и заразен, но не е нещо страшно. Не е някаква чума и никъде не е направил нещо друго освен да срине икономиките.
Дори на местата, които наричат някакъв невиждан "ад", умират някакви нищожни десети или стотици от процента и то хора с доста проблеми или на пределна възраст. Не случайно почти навсякъде жертвите са по-малко от нормално умиращите по това време на годината ( в резултат на криенето по бункери) и нормално умиращите хора от инфаркти и подобни са много по малко от обикновено. Защо? Защото всеки, който умре след такова нещо и има някакви следи от този вирус и хоп... короната го убила.
Накрая ще излезе, че този вирус е панацея за борба с останалите заболявания и от как го има, хората не умират от тях.
Специално за БГ, цялата работа явно беше да се откраднат едни млрд от ЕС и да се усвоят от свои хора за сметка на цялото сриване на икономиката. За западна Европа е друго. Там либералите и като цяло паникьорите като вас са изключително голям % и всеки политик се страхува да вземе национално отговорно решение (като при Хонконгския грип примерно) и смята, че едни 30-40 хил жертви ще го направят неизбираем. Заради това се правят на маймуни и влизат в общия хор.
DanailG написа:Към днешна дата е задължително носенето на маска в аптеки болници и градски транспорт. Всички останали са препоръчителни. Това значи ли че след падането им ти е олекнало и вече можеш да си правиш каквото искаш без да те интересуват последиците за околните. И другия ми въпрос е, до падането на противоепидемичните мерки ти спазваше ли ги.
Не, не съм спазвал нито една мярка. Не съм избирал никакъв щаб и не съм му гласувал доверие да ми дава каквито и да е "нареждания".