Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 03 юни 2013 18:32

Кашчей написа:
vaskonti написа:
гражданин от село написа:
vaskonti написа:Айде нека Титан се доближат поне на 1/10 от "лошото" управление на Ливърпул, пък тогава да правим подобни сравнения.
Как мислиш, ако Домусчиев беше собственик на ЦСКА и управляваше клуба така, както го прави в Разград, дали щеше да бъде псуван и гонен?

А ти мислиш ли,че някой щеше да му позволи в ЦСКА(София) да направи това ,което направи в Лудогорец(Разград)?Например,ако има възможност(разрешава му се) да го направи с Ливърпул,ама той отива в Ъптъндаун Вилидж. ;)

Това е отделен въпрос, аз говоря по принцип.

Лудогорец и в двата шампионата през пролетта прави около 4-5 не особено успешни мача и то в група.Смяташ ли, че в ЦСКА това ще бъде разбрано от публиката?След третият мач без победа ще започнат виковете за оставка.Домусчиев ще бъде нарочен за левскар или за предател (едно и също по фенската логика) и ще тръгнете отново по спиралата.А нито един от викащите няма да се бръкне и даде 5 лева за билет, а ще иска сигурно и безплатен вход (царе сме на муфтата у нас).

И 10 лв. ще дам, но да виждам, че собствениците милеят за клуба, а не да стоят на 1 място!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 03 юни 2013 18:39

Червени_шампиони написа:Майкъла или Костадиноф ще стане безработен.

Нека и двамата да станат!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 03 юни 2013 18:48

Предпочитам и двамата пред смешковци като Павлов и Първанов.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 юни 2013 20:52

Поредния гаф от Д.Борисов - "Нищо не знам аз. Чао!" Изображение... кой друг да знае освен МЪйкъЛ0 Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 юни 2013 22:18

парите да му свършат и на спирт със степче да я кара деба пиянката долна кой аз ли да знам
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юни 2013 09:21

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла внесе яснота в обстановката около клуба. Той отказа да коментира детайлно дали се работи върху намирането на нов треньор, но обяви други новини - ръководството е превело средства за базата и работата се подновява.

„Утре (б.а. - днес) ще има заседание на Управителния съвет. На него ще решаваме за Радуканов и треньорския пост. Повече не искам да говоря по тази тема. Хубавото е, че пари за базата вече има. Продължаваме ремонтите. До към десет дни ще завършим това, което сме започнали. Сега работим по терените за децата. Нужни са напоителни системи, както и осветление за всички терени. След това наред е сектор Г, който ни е приоритет. После пък ще оправим и базата на Панчарево. Но за това са нужни средства. Получих една част от тях. Другата част я очаквам. Очакваме и новата трева, превели сме капаро за нея“, каза относно строителните дейности Майкъла пред „Тема спорт”. За атаката на „Офанзива“ към него той заяви:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 юни 2013 12:08

Само дето парите не са от Титан, а от бъдещия собственик, но това ще се разбере в последствие.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юни 2013 12:11

Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:
Кашчей написа:Ти нали каза, че тази година не си ходила на мач на ЦСКА?!И аз не съм ходил, но при мен е разбираемо защо.Ти, след като не си дала и един лев за ЦСКА тази година, с какво право имаш претенции към собствениците?А, ако ви спрат кранчето, както и трябва да е, ще оревете орталъка и сигурно ще изорете и терена-то си е ясно :evil:

Ела виж каква къща съм си направил с 6 спални, две бани, басейн. Карам кола за 200 бона. Понякога като говориш глупости изглеждаш много тъпо, не че не си свикнал.

... и пишеш във форумите на ГОНГ :mrgreen:

Нищо не си разбрал от написаното за кранчето.Като си толко мощен, що не купиш ЦСКА и да ги направиш страшилище в Европа?

По твоята логика,трабва да си биз пукнат лев за да пишеш във форум на Гонг :lol: !Пък следващия пост софиянци търсят при теб работа :o !
Вземи се определи и си изкажи мнението:бедни хора да пишат във форума или богати? :?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 юни 2013 12:37

Червени_шампиони написа:Само дето парите не са от Титан, а от бъдещия собственик, но това ще се разбере в последствие.

братле я разясни малко повече ;)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 юни 2013 12:45

Ще купувам отбора с парите, които Титан ми дават (така каза Кашчей, че съм/сме платени).
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”