Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот язе » 31 юли 2017 22:14

1982 написа:Трето, 300 пъти ви се каза, че не е нужно стоманата да се разтопи, за да отслабнат якостните й качества ..... стига даже да омекне, а това става доста преди точката й на топене .... вие наистина не четете, като ви се пише.

За да се срине право надолу, не е достатъчно да "отслабнат якостните и качества"- треа да текне баце. Иначе нема да е право надолу, в никакъв случай.
Ама за последното си прав- като се пишат "умнотии" избегваме да ги четем. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 юли 2017 22:26

А, баце, случайно да съм споменавал още 300 пъти, че говорим за вече увредена конструкция, в която се е ударил огромен самолет, летящ с невъобразима скорост ??! Сигурно ще ми кажеш, че това няма значение, не е оказало влияние на структурните характеристики ??!

И да те питам и теб, гледам че се бараш и ти за супер специалист, колко падания на небостъргачи си виждал, та знаеш как точно ще падне ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 31 юли 2017 22:59

1982 написа:А, баце, случайно да съм споменавал още 300 пъти, че говорим за вече увредена конструкция, в която се е ударил огромен самолет, летящ с невъобразима скорост ??! Сигурно ще ми кажеш, че това няма значение, не е оказало влияние на структурните характеристики ??!

И да те питам и теб, гледам че се бараш и ти за супер специалист, колко падания на небостъргачи си виждал, та знаеш как точно ще падне ??!

Ти колко си гледал?

Брао бе Логичко- хем не се разтопила, хем ударен отстрани с "невъобразима скорост"... и пада надолу!?!? Бе баце, земи един пластелин даже ко искаш,шибни го отстрани и виж накъде ще падне. :lol:
А... и да не забравиш да го увредиш.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 юли 2017 23:24

Нула съм гледал, затова и не обяснявам как не можело да падне така, а трябвало да падне по друг начин ..... вече съм убеден, че ако беше паднал настрани, сега щяхте да спорите, че не може да падне настрани, а трябва надолу. :lol: :lol: :lol: :lol: Неслучайно само русофили, мразещи САЩ, сте се събрали и леете мозък. :lol: :lol: Важно е да се плюе по САЩ, вас това ви вълнува.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 авг 2017 00:04

1982 написа:
il4o_iliew написа:Пак една камара глупости си изписал. Самолет с пропорциите на Боинг ако развие над 900 км/ч на морско ниво ще се разпадне във въздуха.

Щом на около 2000 метра височина е достигнал 1200 км/ч, без да се разпадне (малко по-късно става, когато още по-висока скорост), явно не е невъзможно на по-ниска да развие 900 ..... пак ти казвам, никой не е тествал самолета, за да може да гарантира докъде са границите му. Всичко е предположения.

il4o_iliew написа:Колко до това, че конструкцията била отслабена... Вярваш ли си наистина като ги пишеш тези глупости? Стоманата се топи при 1400 градуса; керосина гори при 600 градуса. Смяташ ли, че самолетно гориво, ще причини рухване на стоманен небостъргач след около 50 минути? Небостъргачът ще се срути за 10-ина секунди и няма да се наклони настрани. Ще пада етаж по етаж надолу право и без съпротивление. Ти кой клас си завършил? Физика в училище учил ли си? Бива ли такива глупости да пишеш?!

Няма смисъл да ти се обяснява просто, ти пак си знаеш за точката на топенето и другите опорни точки, обясних ти го вече няколко пъти, но ти просто желаеш да вярваш на това, което ти изнася.

il4o_iliew написа:Това е гренфел тауър в Лондон. Пресен пример..

Това е просто нелепо сравнение ...... нито нейната конструкция е понесла тежък удар от огромен самолет, движещ се с огромна скорост, нито пожарът е от самолетно гориво .....

Зайо, спри защото се излагаш. Самолетът е тестван. Такъв самолет инженерите са проектирали да развива точно определена максимална скорост на точно определена височина. Останалото са фантасмогории и илюзии. Това е все едно трабант да развие 300 км/ч. Невъзможно е. Не е проектиран за това. И твоят самолет се разпада във въздуха именно защото е във физиката има закони, които един такъв самолет не е конструиран да преодолее. Тук не става въпрос дали може да ги развие тези над 900 км/ч. Става въпрос, че ако ги развие няма да достигне целта си, защото ще е неуправляем/ще се разпадне във въздуха прееди да достигне целта.

Не се сърди като ти казват, че си глупав. Не знам кое надделява глупостта или магарешкия ти инат. Каза ти се, и ти се повтори, че стоманени небостъргачи не рухват без съпротивление по официална причина пожар. Независимо дали пожарът е причинен от самолетно гориво или не. Просто не и в света, в който живеем. Има и трети стоманен небостъргач, който естествено рухна без съпротивление пак следствие на пожар. За това ти се каза. Пожари не причиняват рухване на стоманени небостъргачи без съпротивление. Самолети боинг 767 не летят с над 900 км/ч на морско ниво. Това са реалносити и факти. Другото са твои фантасмогории. На теб и на другите конспиратори.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 авг 2017 00:07

1982 написа:
il4o_iliew написа:Чак не е за вярване колко са глупави някои хора. Три стоманени небостъргачи рухнали в един ден без съпротивление, защото конструкцията се била отслабила... :lol: От пожар, горял няколко минути и обхванал няколко етажа.

Леле, ти наистина си уникален ..... конструкцията може да падне и само един етаж, ако поддаде, трябва ли елементарни неща да ти обяснявам ??! И 300 пъти ти обясних, не е само пожарът, конструкцията вече е отслабена от зверския удар на самолета в нея, това са 2-те причини за рухването.

Правиш ли разлика между падане на конструкция и свободно падане на стоманен над 100-етажен небостъргач без съпротивление за десетина секунди? Едното няма нищо общо с другото.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 авг 2017 00:20

1982 написа:Нула съм гледал, затова и не обяснявам как не можело да падне така, а трябвало да падне по друг начин ..... вече съм убеден, че ако беше паднал настрани, сега щяхте да спорите, че не може да падне настрани, а трябва надолу. :lol: :lol: :lol: :lol: Неслучайно само русофили, мразещи САЩ, сте се събрали и леете мозък. :lol: :lol: Важно е да се плюе по САЩ, вас това ви и вълнува.

И пак Русия и русофилите са му в главата. Тъп, тъп та вдлъбнат. Обсъждаме падане на стоманен небостъргач, той пак за Русия си мели. Кажи ми после, че не си сбъркан. И си повтаряй как пожари причиняват рухване вертикално и без съпротивление на стоманени небостъргачи. Като си повториш една глупост сто, хиляда пъти може пък и да стане истина. Въпросът е да вярваш. Все пак по телевизията така казаха. Пък и източникът е добър-правителството на САЩ. :lol:

Току виж утре казали и че глутница вълци, избягали от зоопарка и почнали да вият в центъра на Торонто. От ужас и в знак на тревога за спорта рухнали половината небостъргачи в града, заради невъобразимия шум...

Зайо, зайо и на тебе ти не е лесно. Да знаеш.

Ама нищо де. Ти си знаеш-ку* за Русия и веселбата да продължава.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2017 00:21

il4o_iliew написа:Зайо, спри защото се излагаш. Самолетът е тестван. Такъв самолет инженерите са проектирали да развива точно определена максимална скорост на точно определена височина. Останалото са фантасмогории и илюзии.

Никога не е тестван до пределите си, защото това значи да се рискуват човешки животи ..... "тестваха" го от Лауда Еър в Тайланд и се видя, че дори може да достигне звуковата бариера .... дотук с тая опорна точка.

il4o_iliew написа:Не се сърди като ти казват, че си глупав.

Кога пък съм се сърдил, за мен ще е притеснително, ако зомбираните русофили ми кажете, че съм умен, тогава наистина ще се стресна.

il4o_iliew написа:Каза ти се, и ти се повтори, че стоманени небостъргачи не рухват без съпротивление по официална причина пожар.

Никой никога не е казал, че са рухнали само от пожара ..... още веднъж показваш, че ти не четеш, ти си един кон с капаци, въртиш латерната и това е, дори не знам защо търсиш да спориш с някого, след като ти не четеш какво ти се пише ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2017 00:26

il4o_iliew написа:Правиш ли разлика между падане на конструкция и свободно падане на стоманен над 100-етажен небостъргач без съпротивление за десетина секунди? Едното няма нищо общо с другото.

А за колко секунди трябва да падне, умнико, за 58 сигурно ??! Това да не ти е перце, да си се рее из въздуха, докато падне ??! Ти май си нямаш понятие от елементарни закони .....

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 авг 2017 00:28

Луд ли си, глупав ли си не знам. СТЦ 7 от какво падна. От страх и ужас и в знак на солидарност ли? Кой самолет се удари в СТЦ 7 преди да падне? Каква скорост разви? Каква е опорната точка тука?

Давай да чуем и за вертикално падане без съпротивление на стоманен небостъргач след 50 минутен пожар. Къде е физиката? Къде са фактите, къде е науката?

И не ми обяснявай за русофили и русофоби, говорим си за елементарна физика тук. Как Боинг 767 ще развие над 900 км/ и ще се удари в стоманен небостъргач? Как се управлява такова нещо с такава скорост на такава височина?

Само болен мозък вярва на такива щуротии сляпо без да ги провери? Ти болен мозък ли си?
Последна промяна от il4o_iliew на 01 авг 2017 00:31, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”