Мнениеот XARHTNA » 29 сеп 2009 08:26
Ако всичко можеше да се оправи само с едно връщане на Сираков...Нашите проблеми са много по-дълбоки хора! НИЕ ИМАХМЕ ШАМПИОНСКИ ОТБОР, КОЙТО ТАМЪН БЕШЕ НАТРУПАЛ САМОЧУВСТВИЕ! И благодарение на натиска на една шепа пълни идиоти (някои от които се появяват и в тоя форум) този отбор беше СЪСИПАН! И после що се дъниме! Ми как реагират едни играчи, когато точно преди да почнат най-важните мачове им уволняваш треньора, който ги е извел до титлата?!?!?!?!?! И после ми говорят правилна политика! Няма такова нещо! Явно Ратко и Гонзо са взети за да не надигат вой против волята на Батков, а той през това време да си прави далаверите! Примерно трансферната Сага с карето руснаци...Няма начин Батков да не е имал някаква полза от това нещо! Той се тупа много в гърдите за к'ви сделки е водил процеси и т.н.///значи е ясно, че няма как да го метнат! Са...извинявайте ама половината хора тук във форума през цялото време говореха как всичко е измама, та Батков ли няма да се усети?!? Язък, че имахме отбор, който стана шампион и в който кокала упорито налагаше Генев, Милиев, Балтанов, Мариян Огнянов, Цачев и дори Сашо Киров! Значи к'во ми говори Батков глупости, че сменял кокала, щото не се работило правилно с младите...Ратко кой от младите пуска - САША СИМОНОВИЧ!?!?!?!??!!? Направо хора...за срам сме!