Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!

Мнениеот SAMP » 28 сеп 2009 22:41

niki87 написа:
124 написа:Писна ми да гледам и слушам лигльовци,които реват и вият на умряло!Аман от съветници и капацитети,аман от разбирачи!Ако ще подкрепяте отбора,подкрепяйте,ако не-дома на телевизора и майната ви!И ако срещу Лацио идвате да освирквате,да не се чудите,че ви бият,истина ви казвам!То е много лесно да си фен,когато нещата вървят,ама сега?Не ви стиска ли,що ли?Левски е изживял много тежки моменти,ще изживее и този,но вие,дето сега плюете и дрънкате врели-некипели с какви очи ще дойдете след време на стадиона?Кои сте вие да съдите,пари ли дадохте,труд ли вложихте,какво?Не ви харесва-и на мен не ми харесва,но това са фактите-далеч по-богати отбори от Левски са изпадали в по-тежко състояние,и какво от това?Животът е кръговрат-днес си на върха,утре на дъното-не може да си фен само в единия случай!Или си,или не си,това е положението-кой както иска,така да го разбира.Не играем добре-така е,не вкарваме голове-така е -но това е МОЯТ ОТБОР и аз ще съм до него и ще го подкрепям докрай,не ме интересуват подробностите!Не сте съгласни-имате право на мнение!Не ви изнася-пак имате право на мнение.Не подкрепяте отбора си в най-тежкия момент-да го духате!!!

+1000000000000 :!: Найстина си много прав!Много е лесно да си левскар когато отборът ти април играе 1/4 финал,август влиза в ШЛ,а между другото става и шампион.Тогава е лесно да се тупаш в гърдите,ше си голям левскар.Истинските левскари ще си проличат в следващите месеци!
ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ РЕЗУЛТАТИ,МОМЕНТНО СЪСТОЯНИЕ И КЛАСИРАНЕ :!:

Абе ако Дучето стане президент и води такава политика, да се гаври а отбора, ще го подкрепиш ли?
Последна промяна от SAMP на 28 сеп 2009 22:42, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 28 сеп 2009 22:41

Абе не обичам Левски ,ама момчето май е право!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 22:42

Дебнат отвсякъде тез хулигани :shock: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 22:42

Ей, *White Power* всички знаем, че си просто циганин с комплекси. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rodn1

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот Rodn1 » 28 сеп 2009 22:43

Не знам кой гений ги пише но се появи ново уникално стихотворение.Прилагам го без няколко куплета по рабираеми причини.Не искам да се заяждам,просто за забава:

Батков тича запъхтян,
вика „Ида от Казан.
Зетя, Дарко, Зе, Юсеф
иска Барса, страшен кеф.

Там очакват ги на проби
от зори до късни доби,
стах тресе и Гуардиола –
Ратко му разклати стола”.

Адвокатът пак се киска,
златен скункс в ръцете стиска:
„Паднахме, но не ми пука,
ний трансфери правим тука”.

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот needaweed » 28 сеп 2009 22:44

Сега поне трибуквието ще въведе желязна дисциплина-военна.
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 сеп 2009 22:44

За подкрепянето съм съгласен.. ако в четвъртък не подкрепим отбора сме най смешните!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 сеп 2009 22:44

SAMP написа:
niki87 написа:
124 написа:Писна ми да гледам и слушам лигльовци,които реват и вият на умряло!Аман от съветници и капацитети,аман от разбирачи!Ако ще подкрепяте отбора,подкрепяйте,ако не-дома на телевизора и майната ви!И ако срещу Лацио идвате да освирквате,да не се чудите,че ви бият,истина ви казвам!То е много лесно да си фен,когато нещата вървят,ама сега?Не ви стиска ли,що ли?Левски е изживял много тежки моменти,ще изживее и този,но вие,дето сега плюете и дрънкате врели-некипели с какви очи ще дойдете след време на стадиона?Кои сте вие да съдите,пари ли дадохте,труд ли вложихте,какво?Не ви харесва-и на мен не ми харесва,но това са фактите-далеч по-богати отбори от Левски са изпадали в по-тежко състояние,и какво от това?Животът е кръговрат-днес си на върха,утре на дъното-не може да си фен само в единия случай!Или си,или не си,това е положението-кой както иска,така да го разбира.Не играем добре-така е,не вкарваме голове-така е -но това е МОЯТ ОТБОР и аз ще съм до него и ще го подкрепям докрай,не ме интересуват подробностите!Не сте съгласни-имате право на мнение!Не ви изнася-пак имате право на мнение.Не подкрепяте отбора си в най-тежкия момент-да го духате!!!

+1000000000000 :!: Найстина си много прав!Много е лесно да си левскар когато отборът ти април играе 1/4 финал,август влиза в ШЛ,а между другото става и шампион.Тогава е лесно да се тупаш в гърдите,ше си голям левскар.Истинските левскари ще си проличат в следващите месеци!
ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ РЕЗУЛТАТИ,МОМЕНТНО СЪСТОЯНИЕ И КЛАСИРАНЕ :!:

Абе ако Дучето стане президент и води такава политика, да се гаври а отбора, ще го подкрепиш ли?

Това че не съм съгласен с управлението на клуба незначи че не трябва ходя на стадиона и да викам за отбора в най трудния момент от доста време насам!
Последна промяна от niki87 на 28 сеп 2009 22:46, променено общо 1 път.

BlueSky
Контакти:

Мнениеот BlueSky » 28 сеп 2009 22:45

I zaradi takiva pishlemeta kato teb lubimiqt Levski e na tova dereje. Vse da ne se oplakvat... Da go duhash ti, priqtelu nevrysten...

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 28 сеп 2009 22:46

Кой е казал, че няма да го подкрепяме бе :evil: :evil: Излезте от филма!!!!Просто трябва кампания за махането на Батков и тва е!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”