Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mavi
Контакти:

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот mavi » 28 сеп 2009 17:38

ehh написа:Двамата с vivatopalov сте егати кретените :)
Не знам, какво въобще правите в нашия форум и как не сте изгонени.

+1

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Как да помогнем на любимия клуб

Мнениеот PFC Litex » 28 сеп 2009 17:43

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 23:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 28 сеп 2009 17:56

Един много добър мач с положения и пред двете врати. Ентусиазирана публика и от двете страни. Развръзката не беше ясна до последно. Само такива мачове искам да гледам в БГ първенство. Аз лично свалям шапка и на двата отбора.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: да създадем феновете син фонд

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 28 сеп 2009 17:58

Аз съм абсолютно съгласен, макар че не съм левскар. Даже предлагам да разширим идеята и да я представим и в другите отбори. не знам как не съм се сетил за това досега. а аз харча пари за глупости вместо да ги дам за л'бимият отбор. благодаря ти за идеята.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот ПилотКамикадзе » 28 сеп 2009 18:02

Според мен преди да се пристъпи към каквито е действия целящи отстраняването на Батков от отбора би трябвало да се стигне до някакво решение кой да го замени. Иначе е просто несъстоятелно това искане, защото така не се знае дали следващия няма да е по-лош и да стане от "трън та на глог". Свинекантропите бяха против Черепа, ама като дойде Лупи и почнаха по пресконференции да се молят на Черепа да се върне, та чак Дебелата Берта и компания май му ходиха на крака в офиса му на ул. Московска, да му се молят да се върне, след като няколко сезона поред го кънаха по-тежко от колкото ние сега Батков.

Същото в момента се случва с Ботев, верно е, че там по-лош от Христолов не може да излезне, но поне според мен, новите собственици са пълен смях, това е някаква комедия, някакъв цирк, а тия са като карикатурни герои от някакъв хумористичен комикс. Като почнеш от треньора им "Пичони" или там какъвто беше :lol: , минеш през единия от собствениците, една такава дебела свиня дето като изключим габаритите му, на вид повече го обажда на клошар, от колкото на състоятелен бизнесмен и стигнеш до новия им изпълнителен директор оная маймуна дето ще ми ръководи един от най-големите отбори в историята на българския футбол. Айде нема нужда! Пълен смях, но същевременно и голяма трагедия. За това както вече казах, ако толкова много всички привърженици на Левски са се вманиячили около идеята, че Батков трябва да се махне, ОК, но нека първо да се види кой да го замени.

Това е основния и ключов въпрос. Кой, ама реално, би могъл да е заместника на Батков, ако такъв се намери? И най-важното, той трябва да е по-свестен от Батков. Тогава останалото е лесна работа. Май обаче желаещи много, много няма, без да искам да ви обезсърчавам, ако имаше след като на Батков нещо му куца бизнеса покрай кризата, то вече сам да е продал отбора и без натиск от страна на публиката.
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Мнениеот ПилотКамикадзе » 28 сеп 2009 18:08

ALEX_D_GREAT написа:Аз съм абсолютно съгласен, макар че не съм левскар. Даже предлагам да разширим идеята и да я представим и в другите отбори. не знам как не съм се сетил за това досега. а аз харча пари за глупости вместо да ги дам за л'бимият отбор. благодаря ти за идеята.

Кво направи ти бе мен? За има няма минута и публикува мнения в половината теми от форума! :mrgreen:
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

plamak
Контакти:

Re: Как да помогнем на любимия клуб

Мнениеот plamak » 28 сеп 2009 18:18

В това предложение има резон и може да се осъществи, но за тази цел следва всеки фенклуб на Левски да направи сериозна организация, а не да се занимават със смяна на треньори. Може да се измисли някаква форма подобна на членски внос от пет и десет лева годишно и събраните средства да бъдат предимно за трансфери и за децата. Идеята не е лоша и може да бъде развита стига да се захванат можещи и кадърни специалисти.

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Мнениеот ПилотКамикадзе » 28 сеп 2009 18:27

А иначе по темата. Според мен автора и е много наивен. Тия изчисления за милионите левскари са верни само дотолкова доколкото това е някакъв общ брой на хората които, ако ги попиташ от кой отбор са, ще кажат Левски. От там нататък тия които реално за по-запалени са страшно малко. Тя и братовчедка ми и двете ми лели също са левскарки, ама направо ми става смешно като си помисля, че някой реално си въобразява за възможно, подобни хора да тръгнат да се занимават с такива неща, та ако ще не 2 лева, ами 5 стотинки да трябва да дадът. Да не говорим, че освен подобни примери като тези има и още сумати други дето са пълнежа на тия милиони левскари. Някакви мангали, някакви бабички, деца невръстни, книжни и интернет плъхове, хора с бизнес и какви ли още не, които да левскари са, ама толкова се интересуват от Левски, че и от футбол изобщо, колкото аз от ядрена и молекулярна физика или нещо от тоя сорт.

Ngg11
Контакти:

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот Ngg11 » 28 сеп 2009 18:30

Извинявай nikawr, ти явно имаш някакъв проблем с ТИМ. Какви точно са ти направили на теб??? Или ти си просто поредния завистлив селянин които го е яд за успехите на някои си там. Аз като един човек който наистина обича ЛЕВСКИ се радвам, че ще се налеят още пари от голяма фирма в лубим клуб!!!

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот ПилотКамикадзе » 28 сеп 2009 18:42

Ngg11 написа:Извинявай nikawr, ти явно имаш някакъв проблем с ТИМ. Какви точно са ти направили на теб??? Или ти си просто поредния завистлив селянин които го е яд за успехите на някои си там. Аз като един човек който наистина обича ЛЕВСКИ се радвам, че ще се налеят още пари от голяма фирма в лубим клуб!!!

Ти верно ли си толкова тъп, или се правиш на такъв? Точно пък завист е последното нещо което мога да изпитвам към ТИМ или кой да е от родните червени олигарси. Обаче няма как да ги харесвам, след като или са създали парите си чрез престъпна дейност или са получили червено куфарче с пари в годините около началото на прехода, за да направят това което в момента са. Така всеки може и тук не става въпрос за някаква завист баламурнико, а за нещо доста по-различно, което ти явно не разбираш.

Във връзка с това, пробвай се да си помислиш, от къде аджеба се е пръкнало това куфарче с пари дето някой са го дали на даден червен олигах, който до момента на получаването му е бил или някакво тъпо милиционерче, като Кюлев дето му изтече мозъка на бул. България или някаква тъпа назобена със анаболи мутричка работеща в данена специална част на дадени служби, я СОБТ като Алексей Петров, а командосите на военноморските сили, я във ВКР от където са се пръкнали ТИМ? Ами от държавата брато! Или по-популистки казано, от народа, краднато е един вид, чат ли си? После не се чуди защо България е страна на чудесата и е пълно с мерцедеси, яхти и палати, ама нямаме една завършена магистрала, цялата инфраструктура в държавата е пълен шит, само дупки по пътищата и да не давам редица други примери. Ти си тотален идиот. Радвай им се на такива от сърце, щом си толкова независтлив.

Върни се в “Архив”