Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Дарко Тасевски

Мнениеот XTaz » 18 мар 2009 19:49

palante написа:
tevez написа:Двамата лидери на отбора на Левски - Георги Иванов и Георги Петков, ще пропуснат следващата среща на Левски. При днешната победа с 3:1 срещу Черноморец двамата си заработиха пети жълти картони и няма да могат да вземат участие в мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят е в неделя (22 март) от 19.30 часа на стадион "Георги Аспарухов". След този мач "сините" навлизат в тежка серия, която включва гостуване на Черно море във Варна, домакинство на Локомотив (София) и мач с Литекс в Ловеч.

добре че срещу полегнала е тодорка(локо плдІ няма да играят защото после почват мачовете които може да решат титлата.Шанс за цецо димитров и гошо христов за изява.

По принцип не наказват ли за 9 жълти картона и 2 мача наказание както е Йордан Минев или аз не съм разбрал нещо :?

ако са 9 картона мачовете са 2....
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 18 мар 2009 19:49

При 5 ж.к наказанието е 1 мач, при 9ти 2 мача !!!

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 18 мар 2009 19:55

Най-класния футболист в момента, който играе в А-група!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: АБЕ другия кръг цска на спартак ли густува?

Мнениеот Бижутера » 18 мар 2009 20:22

aftershock написа:Ще треснем чорбата в събота, помнете ми думата. По традиция играем силно срещу тях във Варна

и кога ви е последната победа на стадиона ви като играете толкова силно?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 мар 2009 20:24

Точно такъв футболист ни липсваше преди-техничен,бърз и невероятен импровизатор.Със сигурност е номер едно през пролетта,браво Дарко!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот Бижутера » 18 мар 2009 20:25

itelim написа:На Йовов му липсва игрова практика, а и кондиционно не е добре. Майката му е време и повече игрови минути. За президента - delpi го е казал много точно. Колкото до предложението Божков - за мен не е реално, дори от морална гледна точка. Как го виждаш президента, респективно собственика на Барса, Милан или Лацио в Реал, Интер или Рома?

В днешно време във футбола думата `морал` не съществува.Доказваше го Луиш Фиго,Бербатов,Пелето и тн...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 мар 2009 20:29

Най-добрия чужденец в първенството ни е Дарко. Последните мачове от есента и всички срещи, в които взе участие от пролетта показва класа, която е недостижима от нито един играч в първенството ни. 8-)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Левски-Черноморец

Мнениеот sedem_!_dva » 18 мар 2009 20:33

Виелицата ме изкефи много към края на мача. Ако целия мач беше така нямаше даже да гледаме към терена, а щяхме да скачаме цял мач с гръб. Добре се получи. 8-)
NON MOLLARE MAI

THE G.A.M.E

Re: ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2009 20:34

rhaegar написа:За мен в такива домакинства спокойно може да се излиза и с трима бранители Гаджев и ДаКоща вътрешни халфове,Йовов и Жо по крилата или дори Жо и Зе,а Йовов атакуващ халф тип плеймейкър и двама нападатели

Абсолютно подкрепям мнението ти.....няма смисъл, на Герена, срещу повечето отбори в А група, да се играе класически, с четирима бранители.....аз дори не виждам смисъл, като цяло Левски у нас, да играе и с двама "разбивача" ( дефанзивни халфове ) , радвам се, че Велев като че ли е прозрял това, и днес беше само Гаджев, а Да коща беше като типичен плеймейкър, а Тасевски си беше като изтеглен атакуващ халф- нападател, където му е и мястото. Според мен, много малко му трябва на този състав, за да прави всеки един български съперник смешен.....но дали Велев ще открие вярната формула ? Защото въпреки резултатите от края на миналият полусезон, и началото на този, вижда се, че има още много неточности, и то от тактическо естество.....в крайна сметка не може, с играчи, които са поне две класи над всички останали, като единици, в нашето първенство.....да се мъчим !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: АБЕ другия кръг цска на спартак ли густува?

Мнениеот sedem_!_dva » 18 мар 2009 20:40

Пак ще има съвукупление. А rhaegar правилно пита, но залагайте и онлайн пичове, печели се. Днес преди да отида на Герена, гледах второто полувреме на Локо-ЦСКА, заложих в интернет и си ударих стабилно парички. 8-)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”