Torino FC 1906 написа:delqnski47 , като променяш мненията , по добре ли се чувстваш ?
За какво ми говориш?Моля не разводнявайте темата.Ако имате въпроси - на ЛС,моля.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Torino FC 1906 написа:delqnski47 , като променяш мненията , по добре ли се чувстваш ?
delqnski47 написа:Torino FC 1906 написа:delqnski47 , като променяш мненията , по добре ли се чувстваш ?
За какво ми говориш?Моля не разводнявайте темата.Ако имате въпроси - на ЛС,моля.
W84me написа:Не бях влизал тук 1-2 месеца, като наивно бях решил, че след становището на УЕФА, че сте нов отбор, драмите са приключили, но не би! Продължавате да мъкнете от 10 кладенеца вода, за да докажете нещо, което дори ръководството ви не твърди...
Признавам обаче, че имате нещо общо с автентичното ЦСКА - феновете ви копират песни на други отбори, най-безпардонно и нагло!
Но имате и добра страна.По силни сте от нас и само ни ковете с тия тройки...3:0,3:0...чак на мене ми писна.Оф,дано на следващия мач с вас имаме повече късмет.Поне да не падаме с толкова.В противен случай направо да се закриваме.Едва ли ще успея да понеса поредната тройка.Ужас.Вече и кошмари започнах да сънувам.
delqnski47 написа:Много моля без обиди.Ако имате личен спор - на ЛС си пишете.
Лек и успешен ден.
gihuelo написа:при U-19 Марек-ЦСКА 1:3
Mitata написа:gihuelo написа:при U-19 Марек-ЦСКА 1:3
Вървим в правилна посока. Скоро ще имаме силен представителен отбор, включващи предимно българчета от нашата ДЮШ, за разлика от един друг тим, в който 95% от футболистите са чужденци, е, някои от тях с български паспорти.
gihuelo написа:при U-19 Марек-ЦСКА 1:3
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта