suareshampion написа:HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Явно ще стане тройната врътка ,Ковачич в Реал ,Ияраменди в Ливърпул а Лукас в Интер. Кофти врътка .
Аз пък ще съм доволен.
Така или иначе опитахме за Ковачич, но не стана, Лукас се изчерпа, а на Ияраменди му трябва ново начало.
Да така е ,опитахме за Ковачич ,но момчето не иска да играе в Ливърпул за съжаление . Лукас се изчерпа ,точно така ,но Ияраменди ми е далечен и незнам дали той ще има качествата да измести Данчо Роджърса . Разберете ,мен ми трябват халфове ,които да са по добри от Данчо и по този начин да го изхвърлят на пейката .Защото той бърка много играта ! Ако имахме друг халф на негово място ,през тия 4ри години ,сега щеше да имаме много по голямо ниво и успехи ,бъдете сигурни . Вижте как играе един Касорла примерно бе пичове ? Или Джонджо ? Вижте един Йозил и ми ги сравнете с Данчо ? Ми тя разликата е от земята до небето бе .Погледнете как винаги търсят пас напред ? Погледнете движенията им ? Как може да не ви се иска ,подобни умни и технични играчи в Ливърпул, незнам ? Недоумявам .
Яд ме е за Ковачич ,защото при едно негово евентуално идване , вероятноста Данчо да седне на пейката ,щеше да бъде много по голяма .
Вижте ,толкова е просто . 4римата отзад са ясни ,пред тях пускаш Джан , Минлър , Коутиньо,Фирмино,Стъридж и Бентеке и мачкаш наред .
Ибе да играе ,докато се върне Стъридж и след това може да излиза някой мач титуляр ,в зависимост вече от противника и схемата на игра ,това е .Толкова е просто .
Имам един въпрос към тебе.. Как очакваш един себеуважаващ се мениджър да сложи на пейката играча, който е направил капитан на отбора си ?
[/center]