Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Висша лига (2021/2022)
Сега дадоха повторение - Холдинг нарочно му удари едно рамо в лицето. При това положение не може да упрекваме рефера. Сон е имал много гнусни симулации понякога, обаче тука Седрик и Холдинг са си виновни. Осраха се в най-неподходящия момент.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Това в Лига 1 и Лига 2 и двете ситуации същите рефери няма да ги свирят!
Токива фалове и картони на Хари Магуайър никога няма да се дадат. :)
Токива фалове и картони на Хари Магуайър никога няма да се дадат. :)
-
За мен е повече от смехотворно да се даде втори жк за такова нещо при това в началото на мача. Просто съдията развали най-интересното лондонско дерби. Сега е ясно че Арсенал ще гледа да избегне просто по-голяма загуба и заради правилата че при равни точки се гледа Г.Р., а не директни мачове, и заради престижа разбира се, че при някой разгром да не стават обект на подигравки от феновете на опонента до следващото дерби.
- Udoji90
- Контакти:
Евала, сега пък асистираха на Сон. Тцтцтц...
-
Ей, внимавайте да не стане някой погром тука...
- Udoji90
- Контакти:
Артета разкара двама централни защитници през зимата и за следващия мач може да нямаме нито един на разположение. :/ За какъв чеп му беше да продава Чеймбърс половин сезон преди края на договора му - сега можеше да запълни много празнини. :@
-
Важното е да ограничите щетите от тоя мач, не само като цифрово изражение, но и в психологически аспект за финалния фотофиниш на сезона. Все още водите с една мижава точица и не зависите от резултатите на други отбори.
Чак му дадохте и нов договор на тоя Артета!Тцтцтц... Мен ме е яд, пък ако бях фен не знам, щях да откача! Вярно, че конкретно днес лошо се стекоха нещата, ама не можаха ли от ръководството да изчакат още 2-3 мача, преди да решат дали да подписва. Сами си го набихте. Тоя е пълен палячо! Изобщо, ама грам не е по-добър от Емери. Ще гледате ШЛ пак по телевизора. А като се сетя и как налиташе на бой на Клоп, дето е две глави по-висок и още се смея!
- insaneboy1
- Контакти:
Те нямат състав за топ 4, целта пред ръководството им в началото на сезона е била топ 6, той я постигна даже ще е 5ти.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Те нямат състав, защото никой не иска да играе в отбор, който от поне половин декада не е играл там. Затова нямат състав! Ако се класират ще могат да купуват качество, а не само перспектива "за бъдещето". И каква е тая цел топ 6, след над 2 години на кормилото? Той докато си постави за цел борба за титлата, значи трябва да побелее повече от Моуриньо (пък гледам, че има ген - дълго чакане ще е)