ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venconi
Контакти:

Re: Двама италианци пристигнаха за финални преговори с Христолов

Мнениеот venconi » 02 дек 2009 15:28

Ще ми се въобще да не се пише повече за нас, честно ви казвам. Ще ми се и да се спрат коментарите по темата Ботев въобще , докато наистина се освободим от това недоразумение. Ако някой прочете какво се изписа и каза , и повярва :) последните месеци ще ни прати директно в лудницата. За тея двамата на снимката какво да ви кажа. Не съм от тези хора , които съдят по външния вид за един човек, но..................... :). И е време най -накрая някой да излезе и да каже наистина за какво става въпрос !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 02 дек 2009 15:28

BultraStyle написа:
ilian12 написа:Изглеждат доста особено. Този вляво има вид на някой, чийто единствено достойнство е, че е нечий син. Другият до него за мен е приятел на маминото синче. Жална ни майка ако това са новите преговарящи. :evil:

Сутринта преди да тръгна за работа гледах по НТВ, репортаж за връчването на някакви ресторантьорски награди или нещо от сорта в този бранш ........ако видиш шефа на Хепи,ще кажеш ,че е пълен прошляк и разполага с по 2 лева на ден :)
схвщаш ли ;)

Дано си прав. Дано са сериозни бизнесмени. Може би този латино-сериал ме преви прекалено недоверчив, а може би са си такива наистина. Лично аз нямам никакъв проблеми да се извиня поотделно на всеки един фен на Ботев приел моите писания като обидни, стига само тази мъка да спре: клубът да бъде взет от сериозни хора и да се върнем там където всичките ние искаме.

Хепи не беше ли собственост на някакъв социалист от номенклатурата?
Последна промяна от ilian12 на 02 дек 2009 15:36, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 02 дек 2009 15:30

elito_1912 написа:Защо съдите за хората дали са бизнесмени или не по външния вид...Според вас как трябва да изглежда един бизнесмен...Това са много повърхностни коментари от ваша страна,не е важно как изглежда човека, а какво ще направи.

Скъпа,все пак са италианци и ще трябва да извадят доста парички за да погасят задълженията на Ботев.И аз не определям хората по външност...надявам се ме разбра ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 02 дек 2009 15:43

Хепи не беше ли собственост на някакъв социалист от номенклатурата?[/quote]
Tц-не е

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 02 дек 2009 15:49

ave pi4ove , 4eta vi komentarite i se 4udia , predi da doidat italiancite vseki ni bieche ot tri do 5 gola , primer lokoto padnaha ot litex 5.0 , a s nas baveha vremeto nakraia i se strahuvaha ot botev , bihme lokoto v derbito za kef na 10 000 botevisti prisastvali na ma4a i na ochte 100 000 po tv , li4no az go gledah v london . estestveno 4e niama da ni kupi silvio berluskoni , no dori i posredstveni biznesmeni da ni kupiat italianci , to s tozi trenior piccioni i s igra4i ot seria b i seria c , prez proletta im e ebana maikata na vsi4ki grandove koito doidat v plovdiv , a tova sa levski , litex i lokomotiv sofia i 4ernomorec italian4etata chte im prasnat filiite

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 02 дек 2009 15:57

Ами ако не са тези хората с парите, както най-вероятно е, всичките ви приказки отиват на вятъра.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 02 дек 2009 16:11

БОТЕВЬ написа:Ами ако не са тези хората с парите, както най-вероятно е, всичките ви приказки отиват на вятъра.

Ами добре,няма проблем.Дано отидат на вятъра,ще се радвам да е така :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 02 дек 2009 16:24

A, те пък не знаят ли че на тренировката се ходи с костюм на Фере? Егати прошляците... Сериозно, хора, дайте да видим кво ще се случи, не се пилейте в приказки кой как бил облечен. Освен тва тия хора май не са нови хора, а хора на Борго. Да видим!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 02 дек 2009 16:32

чакаме хората с достоверната информация да ни споделят такава :) /в рамките на шегата / :)

Върни се в “Ботев”