Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gong
Контакти:

Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !

Мнениеот gong » 28 сеп 2009 08:05

svis2ov написа:Казвл съм го, и ще го кажа ПАК!
ТРЯБВА ни тренер, с авторитет! На когото футболистите ще повярват! НЯМАМЕ лоши футболисти! Не ми излизайте с Гочето, Херо и т.н. Тренер с авторитет! АВТОРИТЕТ! И убиваме наред! :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: Че си и вярваш? :lol: :lol: :lol:
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Maxima
Контакти:

Re: Месец Септември-Загубен!

Мнениеот Maxima » 28 сеп 2009 08:17

Ъхъ,ама няма тъй лесно да излезе,може би имаше нужда да се стигне до тук,за да се види какво е реалното положение на Левски в момента.С тия играчи няма да стане.Не може все Гонзо да влиза да спасява положението...
Радко искал Гонзо на терена.И кво?До кога ще я караме така?
Все треньора крив..аман...не е нормално професионални футболисти да не могат да центрират или да си подадат един пас..Ако до сега не са се научили,няма тепърва да стават гуемото ПРО...
Малко повечко дисциплина и по-сериозни глоби може би ще пооправят положението мъничко.
Просто това не е нормално "професионален"футболист,да казва,че треньора бил го преуморил от тренировки...

Все някой ви е виновен...дето се вика от гората не се видят дърветата..
Не е важно да си тъп,важното е да не си личи

SIN

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 08:32

И аз вече нямам нерви да се ядосвам. Видя се, че с тези играчи в нападение няма как да стане. Каквото и да опитва Ратко просто няма кой да вкарва. Бардон не може да играе толкова изнесен напред, не му е мястото на ръба на засадата. Не случайно увисна 5-6 пъти. Просто не е свикнал да играе там. За Жоро Христов няма какво да се говори-не е за Левски.
Дано да се посъвземат до четвъртък, че какво ще става с Лацио, просто не ми се мисли.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот gorg » 28 сеп 2009 08:52

ehh написа:Добре, какво е виновен Гонзо и Ратко, заради малоумните отигравания на Ортега и Христов? :shock:
Ако имаше повече класа в атака, въобще нямаше да я има тази истерия във форума.

Пич с този отбор миналата година станахме шампиони! Сърбинът просто не може да ги нареди - това е! Колкото до Кокала - все си мисля, че с него сега отборът нямаше да е в такова положение. Само че нали е човек на Чорни, Батков плати на наркоманчетата да викат срещу него и си намери предлог да го изгони! Сега с тоя дърводелец нищо добро не ни чака, ако го оставят до нова година, можем да отпишем ЛЕВСКИ от следващото издание на ЕК!:(

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 28 сеп 2009 08:52

slavi_1914 написа:1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?

2) Бихте ли простили някога тези загуби на това ръководство на Левски ?

3) Кои футболисти бихте предложили за трансфер В Левски през зимата ?

4) Срам ли ви е от този вариант на Левски и вярвате ли в този отбор ?

Много хубава тема си пуснал. Сега на въпросите ти:

1) Със сигурност бих гласувал доверие на такъв отбор. Ако искаме млади футболисти, то със сигурност трябва да останат 2-3 от по-опитните. А именно: Тасевски, Минев, Петков.

2) Не! Никога! Бих простил загуба, ако след това излезнеш и дадеш някакви обяснения...Защо паднехме, как се стигна до тук и т.н.

3) Цачев, Ивелин Попов, Пеев от Пирин и някой голаджия...без значение дали е българин или чужднец.

4) Срам ме е от този отбор. Никога до този момент (а аз следя футбол от доста време) не съм се срамувал от нашия отбор. Но това ръководство, с тези неадекватни решения, които взе не заслужава никакъв кредит на доверие. Всички ВЪН!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 сеп 2009 09:01

По-добър треньор от Ратко едва ли ще имате изобщо.. просто кокала ви го набуто до стомаха още през лятото! Пък и това че падате трябва да ви радва, зощото обичате да летите из небесата и да ругаете наляво надясно... Успех с разкарването на Борат!

ПС: Попринцип не пиша тук, но реших да защитя Ратко-човека се държи на ниво въпреки загубите. Дори си миля че Левски не го заслужава. (нямам намерение да се заяждам..)
YA GUNNERS YA

SIN

Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 09:39

gacobacov2 написа:
comandosa1 написа:
gacobacov2 написа:... И от тук нататък всеки недоволен от Батков да излиза с 15-те млн евро които струва отбора и след това да говори за смяна на собственика. Иначе е само БЛА-БЛА.

По-голяма простотия не можеше да кажеш нали. Значи миналия сезон никой от феновете на Реал Мадрид не е трябвало да плюе по предишния им президент, ако е нямал 200 000 000 евро ли? Айде без идиотии.

Само казах че е БЛА-БЛА. България не е и няма да бъде Испания, освен това сега трябва спокойствие

Какво спокойствие те гони? Значи да си мълчим и да се правим, че всичко е наред, така ли? Казваме си има криза и толкоз, ще отмине като оставим тези велики професионалисти начело с гениалният бизнесмен на спокойствие да си вършат работата. Айде стига смешки.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот ehh » 28 сеп 2009 09:49

Това че смяната на Кокала беше грешка е едно на ръка.
Но сега, след като начело вече е Ратко, нека остане и поработи по-дълго време. Не може през няколко месеца да се вика "Оставка".
Кой от вас може да се адаптира толкова бързо на ново място, да ръководи толкова много хора и в същото време от него да се изисква да дава само добри и връхни резултати?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 сеп 2009 09:52

Мнениеот crap на 28 Сеп 2009 07:01
По-добър треньор от Ратко едва ли ще имате изобщо.. просто кокала ви го набуто до стомаха още през лятото! Пък и това че падате трябва да ви радва, зощото обичате да летите из небесата и да ругаете наляво надясно... Успех с разкарването на Борат!

ПС: Попринцип не пиша тук, но реших да защитя Ратко-човека се държи на ниво въпреки загубите. Дори си миля че Левски не го заслужава. (нямам намерение да се заяждам..)

Сорка брат ама, не мисля че треньора е кой знае какво и това се видя в мачовете с не адекватните си смени и подреждания на състава.А нещата тръгнаха надолу още с махането на Сираков и Стоилов.Когато нещата вървят не пипай нищо това е закономерност която в България не важи.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?

Мнениеот zlostar » 28 сеп 2009 09:59

Интересно от кога титла и купа станаха приоритет. Левски винаги се отличавал с отборен дух и красива игра. В момента от ръководство до играчи с малки изключения няма хора със сини сърца, хора които да се раздават до последно. Ако виждам на терена хора, които горят в играта- моментния резултат не е важен, рано или късно победите ще дойдат.

Извън темата: Отделно едно не класиране за ЕКТ ще ускори продажбата на клуба.

Върни се в “Архив”