Мнениеот ПилотКамикадзе » 27 сеп 2009 21:39
Има ли още хора дето да си мислят, че като изключим Батков, всичко в Левски е кристално чисто и перфектно? Аз си мисля, че освен Батков клуба ни има в момента още един огромен и фундаментален проблем и той е познатия на всички ни като Кратко Останич "треньор". Пълен палячо е тоя шумадиец и според мен една от най-големите управленски грешки на Батков е назначаването на тоя пълен провал за наставник на отбора. Не може клуб като Левски да назначава за треньор, такъв който има само провали във всеки един отбор където е бил, това е абсурд, а в момента берем плодовете и жънем обилна реколта в следствие назначаването му!
А и още нещо! Честито на всички разбирачи дето говориха Кокала колко слаб треньор е, същите които бяха много доволни от назначението на Кратко Останич и говореха колко невероятни тренировки провеждал. Абе за тренировките не знам, ама Левски в мачовете си играе като някакъв груб селски отбор от регионалните групи, пък той нека си провежда уникалните тренировки.
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?