Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 28 юли 2015 15:52

Бускетс си е точно разбивач според мен, тука вече всеки си има мнение, но ролята му е точно такава.И всеки един ГОЛЯМ отбор с амбиции има един човек, който седи пред защитата.Не случайно му се вика " Т " принцип.Както каза колегата по-горе те Реал понеже нямаха изявен опорен и духаха супата.Аз лично исках Кедира за тази позиция, но го взеха Юве.Карвальо също е добър такъв, Де Йонг бе свободен агент и също можеше да го вземем.Мартинез от Байерн също е много силен на този пост.От играчите ни в момента само Лукас и Джан могат да я играят тази роля, Алън е безобразен на тази позиция, ще ни смачкат с него там.Аз лично мисля, че и Милнър може да се справи там, играл го е в Сити, има много енергия и хъс, също така е интелигентен, а там се иска мнооого акъл, за да си разпределяш силите правилно.
Ако не вземем нов - Джан е човекът.А Джо Роджърс трябва моментално да го продаваме, за никакъв чеп не става.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 28 юли 2015 15:58

Винаги ще има дефанзивен халф. И основната му задача е - да " бие" човека с топката или да пази някой от лошите, който навлиза в наказателното , със цел да не се разбива връзката между централните защитници.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 28 юли 2015 16:31

DmG написа:Винаги ще има дефанзивен халф. И основната му задача е - да " бие" човека с топката или да пази някой от лошите, който навлиза в наказателното , със цел да не се разбива връзката между централните защитници.

Лошите вика ..ай сикана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе най добрите баш дефанзивни халфове в света в момента са Маскерано бускетс джан кедира хави мартинес и донякъде уаниама и биглия.
Не разбирам какво толкова ревете и го правите на проблем с тая позиция като си имаме 1 от най добрите Джан а лукас мисля че е достатъчно добър и опитен като за алтернатива/резерва/2ри ибор на джан както искате го наречете.
Иначе е вярно че алън е трагичен футболист и не е за нас и трябва да го заменим а варианти има - свен бендер уаниама карвальо
Но това с замяната на алън с нов халф сигурно ще стане януари или др лято. Мисля че с джан и лукас ще се справим а в краен случай и милнър ще помага.
Това лято ще го завършим с Дин най вероятно и евентуално още 1,2 максимум за академията.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 28 юли 2015 17:15

tisho_ynwa написа:
DmG написа:Винаги ще има дефанзивен халф. И основната му задача е - да " бие" човека с топката или да пази някой от лошите, който навлиза в наказателното , със цел да не се разбива връзката между централните защитници.

Лошите вика ..ай сикана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе най добрите баш дефанзивни халфове в света в момента са Маскерано бускетс джан кедира хави мартинес и донякъде уаниама и биглия.
Не разбирам какво толкова ревете и го правите на проблем с тая позиция като си имаме 1 от най добрите Джан а лукас мисля че е достатъчно добър и опитен като за алтернатива/резерва/2ри ибор на джан както искате го наречете.
Иначе е вярно че алън е трагичен футболист и не е за нас и трябва да го заменим а варианти има - свен бендер уаниама карвальо
Но това с замяната на алън с нов халф сигурно ще стане януари или др лято. Мисля че с джан и лукас ще се справим а в краен случай и милнър ще помага.
Това лято ще го завършим с Дин най вероятно и евентуално още 1,2 максимум за академията.

Какъв е смисъл като според теб имам един от най-добрите дефанзивни халфове в лицето на Джан(уникален футболист много ме кефи) + опитна резерва като Лукас да се взима Бендер или Карвалъо при продажба на Алън???? Тези 2 халфа играят точно на тази позиция където играе Лукас и Джан е един от най-добрите ако се продава Алън е най-добре да се вземе техничен, креативен, с добър поглед и по-класен халф.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 28 юли 2015 17:17

Norwich are reportedly close to agreeing a loan deal for Liverpool defender Andre Wisdom.

The 22-year-old, who signed a new five-year contract with the Reds in May, is set to complete the move in the next couple of days.

It is understood the newly-promoted Canaries will pay a loan fee of £1.25m for the England Under-21 defender, who can operate as a full-back or in the centre

SkySports

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 юли 2015 17:22

1.25млн. за наем.. ние за на Коатес постоянния не взехме толкова :lol: Нека играе момчето, да пратят и Илори под наем.Само не знам ако го няма Уиздъм кой ще е алтернативата за десния бек...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2015 17:23

Супер новина .Никога не съм харесвал Уиздъм ,По добре да го няма ,за да не подвежда .Слаб футболист и ми стана много чудно ,че му се поднови договора . Предполагам ,че ще се продаде другото лято.
Това може би означава ,че Дин ще играе в Ливърпул ? Дай боже ,защото е по добър от трагичния Морено а Гомез е прекалено млад и е несериозно да разчитаме да ни изнесе сезона на левия бек.
Предполагам ,че Дин и Морено ще се борят за левия бек а Гомез ще е алтернатива на Клайн .Малкия показа ,че може да играе и с двата крака и не му е проблем и отляво и отдясно .Може понякога и отляво да поиграе ,ако има контузени .Фланаган ,който ще се включи по късно ,също ще е алтернатива и отляво и отдясно .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2015 18:36

Какво общо има Уисдъм с Дин? Смисъл... единия е ляв, а другия десен бек? Или за Роджърс и теб няма значение. Ляво/дясно...все тая :lol: :lol:
----

Още не си ми отговорил за целите ви и кое място ще отчетеш като провал на Роджърс? Питам те за 4 ти път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юли 2015 19:10

Аз си мисля, че докато се върне Стъридж(ако изобщо вече можем да разчитаме на него) схемата трябва да е 4-1-4-1.
Може би нещо такова:
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 юли 2015 19:11

Thsmith написа:Какво общо има Уисдъм с Дин? Смисъл... единия е ляв, а другия десен бек? Или за Роджърс и теб няма значение. Ляво/дясно...все тая :lol: :lol:
----

Още не си ми отговорил за целите ви и кое място ще отчетеш като провал на Роджърс? Питам те за 4 ти път.

Очакваш отговор? Хахаха, ще има да си чакаш

Върни се в “Ливърпул”