Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот POPCORN » 22 май 2011 15:06

Кашчей написа:Пуканка, аз стоя във форума на ГОНГ, а не на ЦСКА.Вашият сайт, заедно с форума ви, не ме вълнува изобщо.В кой подфорум ще пиша си е лично мой проблем и не си ти, който да ми каже къде и какво да пиша, ако спазвам правилата.Дай ми пример, в който съм обидил някого на "чорбар", "прасе", "розов".Не е мой проблем, че голяма част от вас не умеят да четат, а и да мислят.

ти спазваш нормалния тон, само че така увърташ нещата,че говориш адски глупости против ЦСКА!Пиши ис където искаш това си е твой проблем, само не се прави на остроумен да дразниш хората!Не стига,че сме паднали и ни е кофти ,а т исе правиш на професор и ми говориш някакви небивалици!Виждаш ли как ЦСКА съдията им помогнал преди 2 години!Абе тя темата е за тоя мач!Еми извинявай, не сме на твойто ниво...след като не може да ,четем, да пишем и да мислим, защо си комуникираш с такива като нас?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 15:07

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Всъщност, какво общо има моето щастие с мача, който е тема на тази дискусия?

Опитваш се да минеш тънко, но не ти се получава.. А и спомена, че някои хора не умеят да четат и да пишат, странно, но и ти явно не умееш да четеш това, което пишеш.Помня, че беше НАПИСАЛ, че заради модераторите няма да пишеш във този форум, но явно не си си го ПРОЧЕЛ. И ти си( както се изрази за мен): русенска латерна. :)

Аз това вече го разясних, но май не си го прочела.Което пък не е мой проблем.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 15:22

POPCORN написа:
Кашчей написа:Пуканка, аз стоя във форума на ГОНГ, а не на ЦСКА.Вашият сайт, заедно с форума ви, не ме вълнува изобщо.В кой подфорум ще пиша си е лично мой проблем и не си ти, който да ми каже къде и какво да пиша, ако спазвам правилата.Дай ми пример, в който съм обидил някого на "чорбар", "прасе", "розов".Не е мой проблем, че голяма част от вас не умеят да четат, а и да мислят.

ти спазваш нормалния тон, само че така увърташ нещата,че говориш адски глупости против ЦСКА!Пиши ис където искаш това си е твой проблем, само не се прави на остроумен да дразниш хората!Не стига,че сме паднали и ни е кофти ,а т исе правиш на професор и ми говориш някакви небивалици!Виждаш ли как ЦСКА съдията им помогнал преди 2 години!Абе тя темата е за тоя мач!Еми извинявай, не сме на твойто ниво...след като не може да ,четем, да пишем и да мислим, защо си комуникираш с такива като нас?

Пуканка, искам това да ми го пуснеш с линк, към мой пост!Дано успееш да намериш такъв, защото в противен случай си оставаш обикновен лъжец!
В тази тема съм разисквал с Делянски относно Шеридън, с теб за съдиите и дали са ви закопали, и с Ред гърл за неща, които нямат общо с футбола.Държа да видя къде съм писал за мач преди 2 години!!!

Казах ти вчера, ще ти го повторя и сега:Не обвинявайте постоянно съдиите за всеки неуспех на отбора!Вие съвсем съзнателно излязохте със състав, който никога не е играл в тази си формация.Съвсем съзнателно беше предпочетено да се избягнат евентуални картони или контузии на ключови играчи.И накрая да ми говорите, че само съдията е виновен за загубата ви е доста неуместно.Казах ти и, че това ви е втора загуба, като при първата вина имаха теренът, противниците и съдията, а сега е само съдията.. защото от Локо явно не са играли, а теренът на Лаута е перфектен, като вашият.

Кога ще се научите да приемате загубите като част от играта?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 май 2011 15:29

Кашчей написа:
POPCORN написа:

Пуканка, искам това да ми го пуснеш с линк, към мой пост!Дано успееш да намериш такъв, защото в противен случай си оставаш обикновен лъжец!
В тази тема съм разисквал с Делянски относно Шеридън, с теб за съдиите и дали са ви закопали, и с Ред гърл за неща, които нямат общо с футбола.Държа да видя къде съм писал за мач преди 2 години!!!

Казах ти вчера, ще ти го повторя и сега:Не обвинявайте постоянно съдиите за всеки неуспех на отбора!Вие съвсем съзнателно излязохте със състав, който никога не е играл в тази си формация.Съвсем съзнателно беше предпочетено да се избягнат евентуални картони или контузии на ключови играчи.И накрая да ми говорите, че само съдията е виновен за загубата ви е доста неуместно.Казах ти и, че това ви е втора загуба, като при първата вина имаха теренът, противниците и съдията, а сега е само съдията.. защото от Локо явно не са играли, а теренът на Лаута е перфектен, като вашият.

Кога ще се научите да приемате загубите като част от играта?

А кога друг път съм се оплаквал от съдията бе?Като паднахме от Черно Море ги поздравих за победата!Като има такива неща където съдията ни ощетява как да не пискам?Ккато си признах,че с мача със отбора на Сливен съдията ни помогна сега имам право да пискам против съдията!2-3 засади никакви засади и то с опция за опасни положения пред вратата на Локо и чист гол от засада!Е това ако е малко незнам!После да не говориме как спести 2-3 жълти картона на Локо Пд а при всеки по остоър фаул на нашите им даде на всичките картони!Не,че съдията ако беше свирил като хората пак нямаше паднеме, просто съдията в тоя мач ни ощети!А играта на ЦСКА е свъсем друго нещо!Надали някой фен на ЦСКА ще оттрече,че сме играли слабо!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 май 2011 15:39

Кашчей написа:
Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Всъщност, какво общо има моето щастие с мача, който е тема на тази дискусия?

Опитваш се да минеш тънко, но не ти се получава.. А и спомена, че някои хора не умеят да четат и да пишат, странно, но и ти явно не умееш да четеш това, което пишеш.Помня, че беше НАПИСАЛ, че заради модераторите няма да пишеш във този форум, но явно не си си го ПРОЧЕЛ. И ти си( както се изрази за мен): русенска латерна. :)

Аз това вече го разясних, но май не си го прочела.Което пък не е мой проблем.

Разяснил си го така, че на теб да ти е изгодно.. Имаш този навик, но то си е за теб. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 15:42

Пуканка, чакам си линка за това, което съм "казал".. уж!

Защо сте паднали си е ваш, а не мой проблем.Грандоманщината никога не е била нещо добро, а вие определено (заедно с левскарите) много трудно приемате загубите.
Между другото, в онова време, което сега се отрича под път и над път, нямаше такива истерии след загуба.Не знам какво стана от 20 години насам, но всяка загуба се приема като трагедия, по-голяма от свършека на света."Това не е моят ЦСКА!"-познати ли са ти тези думи?Не, не твърдя, че ти си ги казал, но толкова пъти бяха написани тук, в този форум.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 май 2011 16:03

Някой наясно ли е за какво точно си говорите в последните 2-3 страници в тая тема? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 22 май 2011 18:59

Кашо си говори с кораба-майка най-вече . Не знам защо в лудницата има интернет , иначе обича да сере непрекъснато във форума на отбор който уж не го интересува .
В синиО форум имаше цяла тема "Това не е моят Лефски" , сега прехвърля тук топката . Като Борат , който като почне да купува мачове , обвинява другите че купуват . В подуене на това му викат "активно мероприятие". :)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 22 май 2011 19:05

Каш, братле, никой не ти се кара, че висиш във форума на ЦСКА постоянно, просто отбелязваме. Ти се оправдавай както си искаш, но хората си правят изводите. И с всеки следващ пост в който искаш да ти търсим мнения и се обясняваш за какви ли не простотии, ставаш все по смешен ;) Това беше от мен, можеш да си продължиш :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 май 2011 21:33

Защо коментирате изобщо мач, в който ЦСКА излезе, за да загуби. Засади, фаулове, ала бала. Никакво значение нямаше с колко ще загубим, но при всички положения щяхме да загубим. Освен, че излязохме без 7 :o титуляра, половината от излезлите на терена, бяха така подредени от Радуканов, че и със Сливен да играехме пак щяхме да загубим. Петър Стоянов - бек, Костов - вътрешен халф, а Апостол Попов накрая игра също полузащитник :lol: Само някой изключителен глупак може да си помисли, че ЦСКА игра за нещо различно от загуба в този мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”