Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Мнениеот george_speed75 » 27 авг 2010 18:32

Групата е напълно нормална, дори бих казал изхождайки от моментното състояние на тези отбори - добра.

Разтърсих се доста из нета, изгледах всички клипове на Гент, Лил и Спортинг от този сезон в ЛЕ и нещата можеха да са много по-сиви.

Както се казва, ако не друго то поне надеждата ще живее до 16ти септември, а сигурен съм и след това.

ГЕНТ

Последния сезон са на 3то място, 14-7-7. Супер сложна (тъпа) схема в Белгийското първенство, някакви плейофи, там второ място и в крайна сметка класиране за ШЛ.

Този сезон - тежко отпадане от Динамо Киев в ШЛ - 0:3; 1:3. В първенството на този етап 3 победи (срещу тимчета като Вестерло, Юпен?! и Шарльороа) и загуба 0:4 като домакин от ГенК.

За ЛЕ паднаха от Фейенорд, първия мач в Холандия за Генк гол скорд - 0; гол атемптс - 0

Втория мач имат два пъти по-малко положения и след като холандците пропиляват 11 положения за гол - Гент е в групите на ЛЕ.
р
Естествено не трябва да забравяме какви мъки сме преживявали срещу белгийските отбори, но си мисля, че няма от какво да се притесняваме, абсолютно постижими 3-4-6 точки.

ЛИЛ

През миналия сезон всички знаем как играха в ЛЕ, четвърто място в Лига1 21-7-10. Доста победи и доста загуби честно казано. Този сезон почват точно на обратния полюс в Лига1 - три равни мача.

За ЛЕ с Васлуй 0:0 като гост и 2:0 във Франция. За пет официални мача този сезон са допуснали 1 гол и са вкарали 3. Реално за мен това е най-добрия отбор в групата с най-добрите играчи - Еден Азар, Жервиньо, Мавуба и др. Явно в защита са машини, така че да му мисли Гарра :evil:

СПОРТИНГ

Миналия сезон завършиха на четвърто място - 13-9-8. Реално погледнато вложиха доста усилия именно в ЛЕ. Завършиха първи в група с Херта, Хееренвеен и Вентспилс. После елиминираха Евертън и отпаднаха адски злощастно от Атлетико след нулево равенство в Испания и 2-2 в Лисабон. Хубавата новина е, че този Спортинг е много далеч от миналогодишния. Продадоха си двамата най-добри играчи Моутиньо (в Порто :mrgreen: ) и Велосо в Дженоа. На техните места играят главно Маниш, Сапатер и Фернандес, но те са далеч от нивото на първите двама. Този сезон в Португалия са записали загуба (срещу Пасош Ферейра) и победа (срещу Маритимо).

За ЛЕ се класираха с невиждан късмет - загуба от Брьондби в Лисабон с 0:2 и победа в Дания с 3:0. Който не е гледал видео от втория мач нека види по какъв начин победиха. Супер некадърни грешки на Брьондби и трети гол в продължението на мача.

Като цяло, лично за мен, изводът е, че Гент са напълно възможен отбор, Спортинг зависи в какво състояние ще ги хванем и дали ще имат ден, колкото до Лил - много, много трудно.

САМО ЛЕВСКИ!
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 27 авг 2010 18:39

Няма лесно , братле. Ще се борим и каквото стане , всичко спечелено е добре дошло.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 27 авг 2010 19:12

GranTorino написа:дано мача е на националния стадион :twisted:
Откъде накъде??? Само на Герена!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 27 авг 2010 19:25

Твърдо "за" Герена. Националния ще го пазим за след групите :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 авг 2010 19:32

Напълно възможна група,според мен.Разбира се,ако играем с цялото си сърце!И,като имам пред вид групи от рода на:
Ювентус Атлетико М
Ман Сити Байер Л
и някои други(Порто
Бешикташ),например :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Мнениеот GranTorino » 27 авг 2010 19:43

Дъстли Мюлдер написа:Какъв национален стадион, какви пет лева?

По тая логика Ливърпул що не играе на уембли, нали е три пъти по-голям от анфийлд...? :lol:

Да ,ама ако не успееш да си вземеш билет ще съжелява нали :!:
ето няколко причини да сме на Васил Левски:
1.По-близко е за пътуващите (хората които са извън софия)
2.Седалките са по-удобни,също така не са счупени
3.Местата са повече(сигурен съм че желаещите да закупят билет ще бъдат повече от 30 000 души)
4.Имаше тема за проблемите със стърчащи железа в сектор Б ,обаче не знам трябва ли някои да се нарани за да се вземат мерки.

П.П Дъстли Мюлдер моля те кажи ми как се става модератор :!:

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Мнениеот GranTorino » 27 авг 2010 19:51

Linkin_Park написа:
george_speed75 написа:
GranTorino написа:дано мача е на националния стадион :twisted:

Дано НЕ!!! Ние си имаме стадион и на него трябва да си играем мачовете!

Че имаме стадион тва много хубаво, ама я си представи сега както бяхме 23000 (плус минус 1000 човека) на следващият мач ще сме с сигурност 3000-4000 от горе тва прави 27000.Да кажем че тези 27000 герена ги побере (което не ми се вярва) , да кажем отново че бием Гент тък в Софиа => на следващият домакински мач (sled tozi s gent) ще се очакват над 30000 души.Хайде кажи ми сега кво правим...Стадион Васил Левски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мисля , че и 25 000 стигат за уникална атмосфера - видя се вчера! Другото което е , не мисля че на националния стадион бихме имали по - големи шансове за победа. Тук трябва да се мисли за терена , на който е свикнал да иргае отбора ! Пък и това е нашият дом , така че твърдо съм за ст."Г. Аспарухов'![/quote]

До мача има 3 седмици ,ако тренировките са там се свиква без проблем.На Герена недеай си боже да ти се допие вода по време на мача,трябва да вдигнеш минимум 10 човека.Друг е въпросът че бяха спрели водата на стадиона,само и само да се копува 330 мл за 1 ЛЕВ :roll:

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 27 авг 2010 21:10

Абе където и да се играят мачовете от сутринта от първия ден когат са пуснати билетите в продажба аз съм на касите... :P
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

nme
Контакти:

Мнениеот nme » 27 авг 2010 21:32

Абе където и да се играят мачовете от сутринта от първия ден когат са пуснати билетите в продажба аз съм на касите... :P

А що не си купите абонаментни карти?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 авг 2010 01:49

Дъстли Мюлдер написа:Какъв национален стадион, какви пет лева?

По тая логика Ливърпул що не играе на уембли, нали е три пъти по-голям от анфийлд...? :lol:

Щото това е все едно Черноморец да играят на Мала Маракана - стадионът е по-голям, ама разстоянието и разликата в диалекта са проблем :lol: .

Иначе, да кажа по темата, не знам какво толкова му харесвате на жребия - Лил си е много сериозен отбор, по сериозен от Бешикташ, за Гент нищо не знам, Спортинг вярно сега са зле, ама има време, а при такъв отбор формата е нещо доста абстрактно, като ги сравняваш с българските "грандове" ( и двата). Единственото хубаво е, че за разлика от ЦСКА, Левски има някакъв все пак отбор, който играе футбол.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”