Дискусии: ЮАР – България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЮАР - БЪЛГАРИЯ - 1:1

Мнениеот metodito » 25 май 2010 09:44

Ki Cho написа:Не мога да разбера, какво искаме от националите. Ново американско лято? Хайде да сме реалисти...

Aми принципно си прав, но не е съвсем така положението. Във футбола ни на всички нива корупция има и е голяма. В това число и националния. В титулярния състав попадат хора, които притежават съмнителни футболни и морални качества. Защо ли се отказа Иванков? Отговорът поне за мен се крие в друг въпрос: защо е налаган упорито Михайлов? Иванов се подигра с националната фланелка отказвайки да играе за националния отбор при младежите. Последва награда - налагане в първия състав. Вика се играч, той бива трансфериран в чужбина. Хм... Има много съмнителни неща. Във волейбола няма такива пари и интереси - резултатът е налице. Баскетболната и борческата федерации се тресат от скандали и интересчийски игри - резултатът е налице. Футбола ни...
Така. Какво стана с първенството?! Берое и Миньор направиха много добър сезон. Кой забеляза играчите им? Да викнат някое момче да влезе за 5 минути в някоя контрола... Нещата са яко гнили. Футболните умения не са генетично заложени. Освен може би при бразилците :mrgreen: . Преди мач шансовете, реалните на 2 отбора са 50 на 50. Винаги!
Що се отнася до статистиката във футбола, има много изключения. Според мен Словакия в ЮАР ще го докаже, например.
По темата: не ми хареса страхливата игра на нашите. Ако отсреща бе Англия, Италия или даже Сърбия, щях да кажа, че играхме добре, но когато е ЮАР без тримата си най-добри играчи, които плюс това се пазиха от контузии (точно в такива мачове преди Световното стават белите), не играхме добре. Янков няма място в състава. Поне на този етап.
Холандия не е чак толкова голяма. А в Аржентина хората са по-бедни от нас сигурно. За Бразилия да не говорим. Нещата са комплексни и често нелогични. Както в живота така и във футбола.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 май 2010 10:12

Има едно нещо положително в този мач.В защита се справихме по-добре,без Зетя.Ама като знам че,той трябва да играе,ми става още по-мъчно.И Чавдар,ако го няма,да се смени с Гаджев...най-много трето място.Най-оптимистичния вариант,за мен.
П.П.Гледах мача само от 25 минута до края на първото полувреме.
Само Черно море.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 25 май 2010 10:20

....стратегически хикс ........за Мъри и Перуката,след загубата от белгийските младежи......сега се въртят приказките от сорта ...."полезна контрола,......изпробвах няколко варианта......има какво да работим до квалификациите".....а и мача не се предаваше директно в България,и само който го е гледал в нета знае че всъщност отбора с този му треньор и играчи като ....Миланов(добре че днес не игра)Чавито Янков,В.Минев,П.Виданов,Рангелов(с един мач в Борусия),Н.Димитров...."Русия" като че ли има некъв напредък,но не достатъчен че на мястото му да не играе В.Илиев.....всъщност беше гола вода,и то не срещу титулярите на ЮАР,без Пиенар и Бени Макарти,а срещу резервите на отбора.....и така до август месец и контролата с.....Македония,щото просто друг не иска да играе с неконкурентноспособния ни отбор,за която всички медии ще пишат и предават репортажи цели 3 дни преди мача,все едно играем с европейски колос......а след победата Б.Михайлов пред националия стадион в типичния си забързан стил,да не би да му задават неудобни въпроси ще каже "полезна контрола",... "Правилния"......"видях добри неща в отбора......играчите тепърва ще влизат във форма"......и така до Англия където истината ще лъсне......и всичко започва наново.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Дискусии: ЮАР – България

Мнениеот garfild8 » 25 май 2010 10:39

Реми за самочувствие.Нищо повече.Без Зетя имахме лек напредък,ама...нищо повече.Гледах само последните 20 минути,на първото полувреме,повече не ми беше необходимо да ги гледам.И после като гледах съставите в Гонг.бг,не се учудих че,Твореца на Правилния футбол,изпробва Виданов(не че,той има място в отбора),за две минути,в два мача.Или Караджата,за който мисля че и той няма място в национала,остана твърда резерва.Нали сега бе момента,да бъде пуснат в игра(така и така са го извикали,поне да го пуснат за половин час,най-малко).Само дето му развалиха,рахатлъка с Преслава.Не го оставиха,да се гушка с нея,а насила го направиха турист,до Брюксел и ЮАР. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 25 май 2010 10:49

Не съм хейтър, не съм от Левски или ЦСКА. Има една приказка /от Андерсен ако не се лъжа/ "Новите дрехи на царя". Мъри и Наско говорят за нещо ново в отбора, едва ли не за някакво възраждане след напускането на Бербатов. Даже и нови дрехи им бяха облекли /аз лично не си спомням да сме играли червено-бяло от САЩ'94/.Белгия и ЮАР са вече история. Идва мача с Англия :? Няма да има по-щастлив човек от мен ако натрием носовете на надменните англичани, но имам лошото предчувствие, че след мача ще възкликнем "Ами то царят е гол" :shock:

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 май 2010 17:34

1:1 с Юар е добър резултат :?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2010 10:42

Баща ми гледал мача по някаква арабска телевизия, щото има сателит. Разправя, че наще играли не 9, както каза капитана на ЮАР, а 10 в защита, и били много слаби. :lol: :lol: :lol: Мен най-много ме е яд, че никъде не показаха нито головете, нито репортаж с картина. Пълна 0 са българските медии. Да не говорим, че БНТ отново не предаваха един от най-интересните мачове на българският национален по футбол... направо си е*ало майката!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 май 2010 11:35

Естествено, че така ще играят.
Нали все пак се подготвяме за гостуването на Англия?
Хора, мислете малко. Наистина е най-лесно да се плюе.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 май 2010 11:52

ehh написа:Естествено, че така ще играят.

Прав си колега,ама лошото според мен е,че на Уембли и с 16 в защита да играем,пак няма да се разминем със загуба.Аз лично очаквам не само загуба на Уембли(тя е най-сигурна),но и 4-5 място в групата.С Мъри и отбора му.
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2010 12:05

ehh написа:Естествено, че така ще играят.

Колкото и да го мислим, хора по-умни от нас са го измислили-"най-добрата защита е нападението". ;)
YA GUNNERS YA

Върни се в “Архив”