"Градски стадион Ловеч"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ремонт на "градски стадион Ловеч"

Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2011 14:45

unobg написа:Стадиона си го усраха според мен.. Конструкциите на СТ и на В са на различни нива и козирките също, вчера и аз ги гледах. Тези ъгли не знам как ще ги правя и какво, но няма да се получи така както си го представяхме май.. Аз дори не виждам начин да се свържат страничните трибуни с Брега?

Не искам да влизам в противоречия, но явно не си гледал добре.
Козирките и на трите сектори са едно към едно еднакви и няма никаква разлика в нивата им.
Ъгловите сектори ще се получат много добре и не е важно какво си представяш ти, а как са заложени нещата по проект.

Гледайки снимките всичко се движи така както очаквах и за сега всички идеи които са заложени ми харесват.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 юни 2011 22:46

24 юни 2011

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 юни 2011 16:23

Добре се получава стадиончето 8-) очертава се да е най-съвременното футболно съоражение в България, досега ''Лазур'' беше номер 1 в България, но вече отстъпва от това на Литекс, най-вече заради отдалечените трибуни зад врататите. Един въпрос към феновете на Литекс, ще се преместите ли на новата трибуна?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 27 юни 2011 17:19

Градския стадион в Ловеч има ли отопление ? До колкото четох някъде едно от изискванията на УЕФА е тревното покритие да се сменя на всеки 7 години.Не ми е ясно дали след реконструкцията стадиона ще има вход ,където могат да минават машините ,които ще сменят покритието.
Много ми се иска всеки един стадион ,който става за футбол тревното му покритие да има отдолу отопление ,напоителна система ,дренажна система или с други думи да бъде подобно като терените на "Васил Левски " и "Георги Аспарухов".

Reckless

Мнениеот Reckless » 28 юни 2011 01:05

zap_lv написа:Градския стадион в Ловеч има ли отопление ? До колкото четох някъде едно от изискванията на УЕФА е тревното покритие да се сменя на всеки 7 години.Не ми е ясно дали след реконструкцията стадиона ще има вход ,където могат да минават машините ,които ще сменят покритието.
Много ми се иска всеки един стадион ,който става за футбол тревното му покритие да има отдолу отопление ,напоителна система ,дренажна система или с други думи да бъде подобно като терените на "Васил Левски " и "Георги Аспарухов".

Ще има и съдомиялна машина, сокоизстисквачка и ширма ! И къде даваш за пример точно пък "Георги Аспарухов", който отдавна е крайно амортизиран.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юни 2011 01:52

Човека говори за терена, а не за цялостното състояние на стадиона.
Наистина терена им си е добър и си имат отопление и това се видя, че е в полза на онзи мач от групите през месец декември в София, когато валя сняг.

Колкото до това дали може да влизат машини след ремонта в Ловеч - да ще може има си и сега места за влизания и единият е точно между двете резервни скамейки където има достатъчно място да влезе машина.

Отопление няма (или поне така знам), но има модерна напоителна система и на снимките се вижда даже как работят.
Също така дренажа си е добър и в лошо време тревата е стояла в добро състояние.

Разбира се има какво да се желае още по обработката на терена и екстрите към тях, но ако пипат нещо ще е догодина на финалният етап или ще остане за по-следващата.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 28 юни 2011 02:40

paceto написа:Човека говори за терена, а не за цялостното състояние на стадиона.
Наистина терена им си е добър и си имат отопление и това се видя, че е в полза на онзи мач от групите през месец декември в София, когато валя сняг.

Колкото до това дали може да влизат машини след ремонта в Ловеч - да ще може има си и сега места за влизания и единият е точно между двете резервни скамейки където има достатъчно място да влезе машина.

Отопление няма (или поне така знам), но има модерна напоителна система и на снимките се вижда даже как работят.
Също така дренажа си е добър и в лошо време тревата е стояла в добро състояние.

Разбира се има какво да се желае още по обработката на терена и екстрите към тях, но ако пипат нещо ще е догодина на финалният етап или ще остане за по-следващата.

Да ,сега могат да влизат машини ,но нали се говори ,че ще се слагат и трибуни по ъглите на стадиона.
Изискванията ми като зрител за добър терен са доста високи ,искам да изглеждат като тези от западна Европа ,да е в свежо зелен цвят ,да е окосен на линии т.е. една линия тъмнозелена ,следващата малко по-светлозелена (по тези линии се ориентирам кога има засада и кога няма ) ,да си има всички системи напоителна ,дренажна ,отоплителна .[offtopic]Между другото в Разград сменят терена ,който ще стане третия в България с отопление.[/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юни 2011 03:11

Те правят вече два от ъглите от към новият сектор до сектора за гости и от другата страна сектора зад вратата.Другата година ще правят и отсамните два ъгъла които са към официалната сграда с ВИП ложите и прочие.

Естествено, че ще има места и за линейките все пак това също си е изисквания не само на Уефа, а и на БФС.
Както казах има място да влезе машина до резервните скамейки има път вярно не е много голям сега, но зависи за какви машини става дума.

Дренажа за сега е добър и напоителната система която си е вградена в терена и си излиза отдолу, а не се пръска както едно време с подвижна машина която е разнасяш като пръскачка из лозе по целият терен :lol:

За шарките на терена това си е виждане на клуба и на този който коси тревата, а това лесно се прави, но у нас не е практика.

Ето тук се вижда това място за което говоря :

[rimg]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/32050_1494324564183_1416139843_1333103_1892670_n.jpg[/rimg] [rimg]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/36917_1515309368790_1416139843_1385939_2767367_n.jpg[/rimg]

А и самите ъгли няма да започват точно както е самият сектор на височина, а ще е с по малко редове и отдолу ще може да се минава.
До колко разбрах ъгловите ще са с по 10 реда, така че отдолу явно ще правят път за линейките, пожарните и т.н.

Преди няколко месеца в Канал 3 гостуваше човека който прави терените у нас ако не се лъжа тези на Онтарио и спомена, че има план терена на Литекс да се поднови, но не каза кога и въпреки това спомена, че и в момента терена е един най добрите у нас.

Това е от февруари тази година, но няма да се сменя нищо явно това лято и ще го оставят за друго за финалният край на ремонта в Ловеч.

"Локо" (Пд) с нова настилка

"Локомотив" (Пд) и "Литекс" също ще ползват услугите на "Онтарио Спорт" за изграждане на нова настилка, която е съобразена с техните изисквания.
Христо Тодоров се е разбрал със собственика на "смърфовете" Коко Динев по много ексцентричен начин. "Покани ме за последния мач през есента срещу "Черноморец" - спомня си шефът на "Онтарио Спорт". - Попита ме как ще свърши резултатът и добави, че ако позная, аз ще определя условията за изграждане на настилката. Дадох 2:0. За щастие познах."
Гриша Ганчев също има намерение да смени тревата на градския стадион в Ловеч през лятото.

http://www.livesport.bg/news/bgfootball/s/1874706662

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 01 юли 2011 17:03

Ехо ,снимки :) :) :) моля!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 юли 2011 17:30

Влез в официалния форум на Литекс, там качваме постоянно, както и коментираме, тук този форум леко полеко го отсвирваме.
Изображение

Върни се в “Литекс”