Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

ПРОТЕСТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ!!!!

Мнениеот SAMP » 06 окт 2009 09:26

От няколко дена в форума тече кампания по организирането на феновете, относно протеста срещу ръководството на клуба и главно срещу лицето Тодор Батков.
Моля всички привърженици,които им е писнало от лъжи и измами и са готови да изразят гласно своята позиция,да пишат в тази тема!!!
Левски е трегичен и това е явно за всеки нормален фен.Нека не позволяваме на група палтени фенове,предвождани от недоразумението наречено Гугутка, да поставят всички фенове на Левски под един знаменател!!!Нека да се разграничим от тях и да излезем със собствена позиция,не може 50-100 "Гугутки" да злепоставят милионите фенове на Синята идея!!!Моля всеки фен,който более за отбора и споделя гореизложеното, и има физическата възможност да присъства на подобна инициатива,да изрази своята готовност в тази тема.
Деня и часа, ще се уточни допълнително,въпроса е протеста да добие масовост и гласност!!!Разберете,едно е да сме 10 човека,съвсем друго е да сме 100-200.
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!!!!

P.S.Моля модераторите да не трият темата и да не я сливат с други.Ако може, ще е най-добре да се заключат другите предходни и да се акцентира върху тази.Идеята ми е да може да се организираме по-лесно,като пишем на едно място, за да не се размиват нещата ;) Благодаря предварително.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
abirulzz

Re: ПРОТЕСТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ!!!!

Мнениеот abirulzz » 06 окт 2009 09:40

Пичове аз съм фен на ЦСКА и искам да ви пожелая късмет и дано имате нерви да го махнете тоя мишок Борат .

Само със силни клубове ще има силен футбол у нас !!!
Този, който не помни миналото е осъден да го повтаря. ДЖ.САНТАЯНА

Потребителски аватар
Xiroko
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот Xiroko » 06 окт 2009 09:41

Цялата работа започва болезнено да прилича на януари 1997г. Приятелите от Дарик, както и повечето от вас си спомнят много добре за какво ставаше въпрос. С един протест няма как да стане. Не говоря за размирици в никакъв случай, говоря за постянство. Дали на Алабин или на Леге протести трябва да има-мирни, но постоянни. Колкото по-многобройни станат, толкова по-недвусмислено ще докажем, че няма да се примирим с положението.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 06 окт 2009 09:43

Конкретизирай срещу какво точно ще е този протест и какви биха били целите му

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 06 окт 2009 09:45

Аз съм за.Харесват ми фен клубовете и разните там фракции но да се продава идеята Левски за пари това никога няма да им простя.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 06 окт 2009 09:47

Протеста го имаше миналата седмица на мача с Лацио. Но това трябва да е на всеки мач и трябва стадиона да е пълен да подкрепя отбора и да протестира срещу ръководството му. Мястото на футболните фенове е на стадиона а не по улиците и форумите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2009 09:50

Аз вече писах достатъчно. Хайде. Въпросът е кой ще се нагърби с организирането му. Според мен е добре да се изчака до пролетта, когато ще сме най-долу в таблицата, няма да играем вече в Европа, за да се съберат повече фенове :mrgreen: .

П.с. От друга страна, много от нас забравяме лесно така че... Нужно е също да има обосновка на целите на протеста. Да не е като на стадиона. А бе, офтопик, но колко струва да купим някоя от крайните фракции :mrgreen: . Скъперникът Баткоff едва ли им плаща много.
Последна промяна от metodito на 06 окт 2009 09:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 06 окт 2009 09:54

SAMP написа:Деня и часа, ще се уточни допълнително,въпроса е протеста да добие масовост и гласност!!!Разберете,едно е да сме 10 човека,съвсем друго е да сме 100-200.
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: (милион иконки смях) .Поне съзнаваш колко са реалните фенове на изкуственото ти отборче-100-200 :lol: . http://www.politichesko.info/i/2815.jpg запомни тази снимка от концерта "Свободен Ботев" ,за който ти не си чувал и пусни снимка от протеста на феновете на "отбора на народа" ако изобщо се съберете.Всъщност няма нужда да пускаш-те медиите ще говорят "за нечувания протест на вярната агитка на Левски" месеци след това.Предлагам официалният ви фенклуб да купи бонбони и да ги раздава на минувачите ако останат да викат против Батков :lol: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 окт 2009 10:04

Колкото ние имахме успех с протеста, толкова и левскарите ще имат.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

monifans
Контакти:

Мнениеот monifans » 06 окт 2009 10:07

Да се съберем в сряда на тренировката.Тя е от 17ч на Герена.

Върни се в “Архив”