БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Скуадрата

Мнениеот kubik » 01 ное 2009 21:18

Най-добрят ви играч в мач е Ола.Пада, става,лега топка не мина през него.Ако не беше той ,поне едно голче, щяхме да ви забием!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 01 ное 2009 21:20

С Ола и Густаф в защита и вратар Бриньоли сме супер отзад. Чудото има място в защитата.
Ола беше играча със самочувствие и опит в защитата ни и се радвам за него,защото са малко играчите като него в АПФГ. Включваше се при всяка една ситуация напред.
Другия добър днес беше Чиро. Досега имах резерви към него в мачовете ,но вчера беше железен.
Морини ,какво да кажа за него нашия номер 1 и в бара и на терена.
Дано ги запазим наред с Карле,Ребека, Брици Тинаци и Дзанолети .
А ако влезат и Мбамба и Луис ,ето тогава ще мачкаме наред.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Оценки за Ботев персонално, в мача срещу Локомотив ПД

Мнениеот Corwin » 01 ное 2009 21:24

Абе, не знам за вас, но на мен Ребека и Кабу ми направиха изключително негативно впечатление - Ребека 4, Кабу ... половин може ли?

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 01 ное 2009 21:26

Ki Cho написа:
slavia1913 написа:Абе как може отбор да носи името на един от най-великитие БЪЛГАРИ, борили се за свободата на БЪЛГАРИЯ, а в него да играят само чужденци. Това си е чисто безочие.

Аман от провокации. Гледай си празното стадионче, србските футбалери, Мболи, Попара, Жуниор, Дубала, Вили Овцеглавски и Дончо Генов.
За пръв път от сума време става дума за ФУТБОЛ и все ще се намери някой ...

Още преди мача казах, че с Ола в защита, Бриньоли ще се наслаждава на гледката към ТИ. Много ми харесва тоя юнак и в защита, и в нападение. Кеф ми беше, че отпавда очакванията ми. И не само той. Има хляб в тия момчета! ...
... ;) и салам мисля, че има.
... Ще прегърнем КУУПАТА!

Като гледах играта на защитата, точно за това твое мнение се сетих. Ола е много качествен централен защитник. До него Григоров почти не направи грешки, а и се чувстваше по- спокоен ми се струва. Тинаци се справи добре, но над всички в дефанса беше Чиро. Не само, че си свърши перфектно работата в своята зона, но и спря доста опити за атаки на противника извън нея. В допълнение към това се включваше постоянно в предни позиции, когато отбора атакуваше, т.е. показа това, което се наблюдава в играта на всеки краен защитник в европейските първенства. Като цяло отбора игра много добре, тактически правилно, което пък от своя страна доведе до абсолютната немощ и безличност на играчите на Локо.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 01 ное 2009 21:32

kubik написа:Най-добрят ви играч в мач е Ола.Пада, става,лега топка не мина през него.Ако не беше той ,поне едно голче, щяхме да ви забием!

Да,Ола е най-класният ни защитник!Спокойни и точни отигравания,борбен,пък и физиономията му вдъхва респект сред противниците :lol: .Морини-моторът на отбора.Ако играеше и Карлет отнасяхте 3-ка :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 01 ное 2009 21:39

Морини - 8. На моменти прекалява с индивидуалната игра.
Ола - 9. Стабилен в защита + игра като център нападател. Вкара гол (правилно отменен) и се пребори за топката преди Морини да вкара другият. :lol:
Евала на всички. Тактически правилно построени с пълно себераздаване.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 22:12

Alternative написа:....Ако играеше и Карлет отнасяхте 3-ка :)

Мен ако питате, ако беше влезло едно от положенията през първото полувреме и тройката беше гарантирана. Вижте, че след гола Локума не знаеха на кой свят се намират.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 ное 2009 22:29

Карамана и Кабу играха много слабо,всички останали се представиха на ниво.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 01 ное 2009 22:40

PLOVDIV PEE 1912 написа:Карамана и Кабу играха много слабо,всички останали се представиха на ниво.

Специално ти , нещо да кажеш за №3 ? ;) Като ти говоря че е пич :!: ти не слушаш... :)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 ное 2009 22:43

vhpvhp написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Карамана и Кабу играха много слабо,всички останали се представиха на ниво.

Специално ти , нещо да кажеш за №3 ? ;) Като ти говоря че е пич :!: ти не слушаш... :)

Кой е номер три бе майна?

Върни се в “Ботев”