efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30
Юношите играха страхотно и колкото могат, искаха да спечелят, но подхода на Топчо продиктуван от някой друг е срамен. Аз не знам дали това разбирате. Айде, лека ви, писна ми да пиша.
1914.1902 написа:alexdb написа:1914.1902 написа:Спомням си как загубихме и последното си гостуване в Разград след обрат, сигурно и там беше нагласено, а един от нашите прати топката на Юпитер от дузпа. Май бяхме с титулярите, а не ни ли направиха и обрат за Суперкупата, където все пак изравнихме де, но обрат имаше? Явно и там беше нагласено.
Абе щом не сме били значи е угоровка. Я скии как с 1000 процента сигурност ставахме трети, ако бяхме взели този мач, че със сигурност да играем в ЕКТ. И Топчо е виновен, че ще ходим на бараж, а ако вземем та го загубим ще е направо престъпник.
Никой не брои наивно загубените точки от последните. Та ако бяхме толкова добри дали щяхме да ги загубим?
ПФК Левски щеше да се намира на първото място с 10 точки преднина, ако беше толкова добър, колкото го представяха преди този мач. Само в уговорен двубой са могли да паднат. Тази теза обаче подхващаха и феновете на ЦСКА-София (София). :D Ние Сити ли сме?
Не знам. Аз цял сезон слушах мрънкане как Уелтон и Роналдо за нищо не стават и са пълни дупки, Роналдиньо е плажен футболист, как Попов провалял отбора и трябва да бъде изгонен. Заедно с Кръстев впореч. Как Сонко нищо не играе последните десетина-петнайсет кръга. Сега рев що не са играли. Няма угодия ей.
Blue_Blood84 написа:Юношите играха страхотно и колкото могат, искаха да спечелят, но подхода на Топчо продиктуван от някой друг е срамен. Аз не знам дали това разбирате. Айде, лека ви, писна ми да пиша.
Какво му е на подхода???
Получаваме гол от измислена дузпа, преди която има очевадно нарушение. Правим обръщалка след което получаваме два гола. Първият от статично положение при прекрасно центриране и ако може да говорим за грешка в отбраната тя е на Галчев и К. Димитров. Вторият гол получаваме също след много добро центриране, където Ван Дайк закъснява с отскока, а Чандъра дори не си прави труд да скочи (виж ги на спокойствие на видеото). Та какво срамно има в това, че играхме с юноши и те направиха страхотен мач, който загубихме заради индивидуални грешки на опитни футболисти.
Blue_Blood84 написа:Юношите играха страхотно и колкото могат, искаха да спечелят, но подхода на Топчо продиктуван от някой друг е срамен. Аз не знам дали това разбирате. Айде, лека ви, писна ми да пиша.
Една ''дузпа'' направи разликата в резултата. Смените на Топчо са скандални, но не му е за първи път.
-
alexdb написа:1914.1902 написа:alexdb написа:1914.1902 написа:Спомням си как загубихме и последното си гостуване в Разград след обрат, сигурно и там беше нагласено, а един от нашите прати топката на Юпитер от дузпа. Май бяхме с титулярите, а не ни ли направиха и обрат за Суперкупата, където все пак изравнихме де, но обрат имаше? Явно и там беше нагласено.
Абе щом не сме били значи е угоровка. Я скии как с 1000 процента сигурност ставахме трети, ако бяхме взели този мач, че със сигурност да играем в ЕКТ. И Топчо е виновен, че ще ходим на бараж, а ако вземем та го загубим ще е направо престъпник.
Никой не брои наивно загубените точки от последните. Та ако бяхме толкова добри дали щяхме да ги загубим?
ПФК Левски щеше да се намира на първото място с 10 точки преднина, ако беше толкова добър, колкото го представяха преди този мач. Само в уговорен двубой са могли да паднат. Тази теза обаче подхващаха и феновете на ЦСКА-София (София). :D Ние Сити ли сме?
Не знам. Аз цял сезон слушах мрънкане как Уелтон и Роналдо за нищо не стават и са пълни дупки, Роналдиньо е плажен футболист, как Попов провалял отбора и трябва да бъде изгонен. Заедно с Кръстев впореч. Как Сонко нищо не играе последните десетина-петнайсет кръга. Сега рев що не са играли. Няма угодия ей.
Аз за бразилците не към казал нищо, даже заради тях все още следя отбора. Една трета от головете и асистенциите са техни при положение, че Рикардиньо е от втория полусезон. А за Роналдо всеки мрънка, но върши подобна работа като Бари. Не вкарва много, но тича и пресира, отнема топки и тн. Лека ви вече.
Не знам защо се лансира тезата, че победата би ни класирала за Европа без бараж, щото сме щели да станем трети? 100% ли е сигурно, че ще спечелим и мача с люляците? И как е ясно, че с титулярите, едва ли не качвахме лудите на разлика? Освен това, аз лично, не харесвам два от отборите в групата, ама единия по- не го харесвам, защото ако вземат, че станат шампиони, ще има да се кичат с 32-та титла (нали си приписаха цялата история на умрелото) и ще има да ни плюят в пъти повече, отколкото сега. Нека да нижат калъфка след калъфка. Хубавото от днес, което видях е, че тези 17-18 годишни младежи (айде, да не казвам деца), в доста голяма част от мача скриха топката на милионната селекция на Домуса, факт с много голям положителен знак. И кога, ако не в такива мачове, да пуснеш тези играчи? Отборът ни беше крайно лимитиран цял сезон, играеха все едни същи хора и за много треньори стилът им на игра е ясен, някои от днешните футболисти влизаха само за по 4-5мин. Така обиграване не се прави. Смятам, че само в мачове, като днешния могат да си повярват и да израснат още повече. Някой пита за състава срещу тирето. Аз съм с две ръце за същия, стига всички да са здрави. Така и титулярите ще разберат, че не са незаменими и ще се стараят в пъти повече, за да не запари под краката им. И какво толкова, ако по този начин сме ударили рамо на каузата? Правили сме го и преди, правили са го и срещу нас. По всяка вероятност някога пак ще се случи. И в едната, и в другата посока. Браво на младите!!!
Няма никакви уговорки, продажби и т.н. поне според мен. Просто от висшето ръководство посредством треньора (на когото не му прави чест и падна в очите на много Левскари) явно са решили да отпишат мача. Поради какви причини те си знаят.
Както се видя... Пускаш резерви + няколко юношки. Те пък заиграват добре и дори повеждат. Тогава вадиш още няколко от опитните и добавяш още юношки и нещата си идват на мястото.
Не знам само в кой момент това нещо ще ни излезе яко през задните част и колко болезнено ще бъде.
Ако треньора и ръководството имат поне малко чест и достойнство ще излязат със същия състав и срещу Тирето. Най-малкото да докажат, че уж наистина се пазим за баража!
Както се видя... Пускаш резерви + няколко юношки. Те пък заиграват добре и дори повеждат. Тогава вадиш още няколко от опитните и добавяш още юношки и нещата си идват на мястото.
Не знам само в кой момент това нещо ще ни излезе яко през задните част и колко болезнено ще бъде.
Ако треньора и ръководството имат поне малко чест и достойнство ще излязат със същия състав и срещу Тирето. Най-малкото да докажат, че уж наистина се пазим за баража!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
alexdb написа:А от къв зор трябваше да ги бием тия, че да се зорим?
Уж си сериозен човек, що трябва да ти обяснявам колко е 2+2.
Нали играем за класиране в Европа. Нали ако бием сега повеждаме пред Числото с точка. Щом с този състав правим Лц смешни, поне така беше до към 60-та минута, какъв е проблема да бием Тирето с титулярите след 4 дена и да се класираме без бараж?! При 2:1 и резерви Роналдо, Уелтън, Краев и Петрис, спокойно може да се вземе мача и то с разлика, разбира се ако беше истински игран. Вместо това видяхме какво стана. Аз съм ОК , ако няма за какво да играем да не се зорим срещу Лц за да правим Тирето шампион, обаче има за какво да играем.
Май Миланов ще излезе прав, че е уговорено да паднем и двата мача и да бием в баража. Още е рано да се каже така ли е, но първия смятам че е уговорен.
1914.1902 написа:Blue_Blood84 написа:Юношите играха страхотно и колкото могат, искаха да спечелят, но подхода на Топчо продиктуван от някой друг е срамен. Аз не знам дали това разбирате. Айде, лека ви, писна ми да пиша.
Една ''дузпа'' направи разликата в резултата. Смените на Топчо са скандални, но не му е за първи път.
Колко да са скандални? Влизането на Михалев се оказа много успешно. Момчето събра сума топки и то за разлика от Петрис чисто. Смятата с малкия Йовов беше вече при 3 на 2. А Краев и Ронално влязаха принудително.
koisa написа:Ако треньора и ръководството имат поне малко чест и достойнство ще излязат със същия състав и срещу Тирето. Най-малкото да докажат, че уж наистина се пазим за баража!
+1914