Имаше и ветерани, специални благодарности за Тодор Батков, Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов. Декларираха, че ще помогнат финансово. Тодор Батков вече го направи.
За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
ПОКЛОН пред всички Сини Привърженици

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Хубси да пусне 5 защитника и 5 халфа в мача с Лудогорец за по-сигурно...
Сега сериозно... Не знам какъв му беше плана да излезе с 4 халфа и без цент. нападател, но не сработи. Като цяло никаква игра и нулеви умения на терена. Въобще отбора не отговори подобаващо на това, което направиха феновете. При такава подкрепа и толкова зле игрово противник, просто трябваше да ги смажем... Уви, излязохме си за равенство и с малко късмет си го взехме. Не подхожда на отбор като Левски, но това е...
Съдията също осра не малко мача с тия спестени картони на противника, но за сметка на това побърза да даде втори жълт на Реиш.
Само публиката ОТНОВО беше на ниво... Кога ли ще видим и тези на терена дето взимат между 15-30 хил. евро на месец да покажат добро ниво?!
Сега сериозно... Не знам какъв му беше плана да излезе с 4 халфа и без цент. нападател, но не сработи. Като цяло никаква игра и нулеви умения на терена. Въобще отбора не отговори подобаващо на това, което направиха феновете. При такава подкрепа и толкова зле игрово противник, просто трябваше да ги смажем... Уви, излязохме си за равенство и с малко късмет си го взехме. Не подхожда на отбор като Левски, но това е...
Съдията също осра не малко мача с тия спестени картони на противника, но за сметка на това побърза да даде втори жълт на Реиш.
Само публиката ОТНОВО беше на ниво... Кога ли ще видим и тези на терена дето взимат между 15-30 хил. евро на месец да покажат добро ниво?!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
popokutepetel написа:
Замисълът беше ясен - да се насити средата не терена и на припоците да не се даде възможност да владеят и разиграват спокойно. Първото полувреме в някаква степен се получи. Както се видя за 20 мин. след влизането на Костов вместо Мазурек ние загубихме за нула време контрола над средата на терена. Да, вярно не можахме да вкараме въпреки, че имахме някакви полуположения, но срещу дефанзивен противник който спира всяка твоя по-бърза атака с незабавно нарушение това не е чак такава изненада.
Май забрави, че преди да пуснат Костов ни бяха натиснали и гола висеше на косъм, въпреки "контрола" ни в средата на терена. 10 мин. не знаеха нашите кво се случва и след влизането на Костов изравнихме играта. Освен това въпреки наситената среда ни скъсаха с пробиви по фланговете и първото и второто полувреме. Не заради друго, а защото няколко играча или не си бяха на мястото или изобщо не трябваше да бъдат пускани. И за пореден път, повтарям се, Хубчев показа, че е слаб тактик и не може да реагира в движение и да коригира играта и губи второто полувреме.
Най-хубавото е, че си напълнихме секторите, имаше някакво настроение и надежда, но и гордост, че всеки е част от голямото.
Не искам да коментирам мача, не съм доволен от някои неща, но сега точно не му е времето за негативизъм около отбора.
Радващото е, че се прибрахме живи и здрави, нямаше проблеми и золуми на стадиона, а и преди мача, нито провокации от пагоните.
Не искам да коментирам мача, не съм доволен от някои неща, но сега точно не му е времето за негативизъм около отбора.
Радващото е, че се прибрахме живи и здрави, нямаше проблеми и золуми на стадиона, а и преди мача, нито провокации от пагоните.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- bilyaletdinov
- Контакти:
koisa написа:Хубси да пусне 5 защитника и 5 халфа в мача с Лудогорец за по-сигурно...
Ако Паулиньо си беше направил някоя от 1-1 ситуациите щяхме да коментираме какъв гений е.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- bilyaletdinov
- Контакти:
TristaNNN написа:Най-хубавото е, че си напълнихме секторите, имаше някакво настроение и надежда, но и гордост, че всеки е част от голямото.
Мой приятел без малко да го приберат защото си снимаше с телефона в Сектор А. За няма нищо излязоха 40-50 робокопа пред крайния блок е Сектор А. Имаше адски много излишна полиция и една интелигентна синя публика.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
bilyaletdinov написа:TristaNNN написа:Най-хубавото е, че си напълнихме секторите, имаше някакво настроение и надежда, но и гордост, че всеки е част от голямото.
Мой приятел без малко да го приберат защото си снимаше с телефона в Сектор А. За няма нищо излязоха 40-50 робокопа пред крайния блок е Сектор А. Имаше адски много излишна полиция и една интелигентна синя публика.
Чакай, чакай ... робокопите се събраха пред ЮД в сектор А, но това стана след края на мача, защото хората от ЮД не бързаха да си тръгват, а си пееха и се забавляваха, противно на поведението на останалите сини сектори, които се изнесоха след като им отвориха изходите. Не са ставали проблеми, поне аз не видях да има такива. Просто Ушев се строи на пистата, както често го прави след края на мач с особен заряд.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- bilyaletdinov
- Контакти:
Аз бях на оградата и си псувах Занев. Ушевите почнаха да се дървят да си ходим, при положение, че публиката не правеше нищо. Дойдоха една камара робокопи за абсолютно нищо. Търсеше се провокация, но всичко беше нормално. Около стадиона имаше адски много полиция мен ме записаха лично 2 пъти. Ако това е нормално здраве ми кажи...
bilyaletdinov написа:
Ако Паулиньо си беше направил някоя от 1-1 ситуациите щяхме да коментираме какъв гений е.
Да ги е вкарал... Нали уж бяха много доволни от представянето на играчите в тренировките? На терена друго се вижда обаче.
R.I.P.