Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
И аз се борих най-много с тях. Тобито си ми беше фаворит, ама втория колко го мислих. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ако трябваше да сглобите една единайсеторка само с играчите от ЕПЛ, каква щеше да е тя?
[wrapimg=]http://this11.com/play/abNMOCtaf.png[/wrapimg]
Давайте ми титлата

Не е важно колко ще вкараш
За успешните отбори е характерно: Без проблеми вкарват 2 гола и най-често допускат 0-1.
Когато имаш стабилна защита и нестабилна атака се превръщаш в "крал на равенствата" - Манчестър Юнайтед от последните два сезона!
Когато имаш стабилна атака и нестабилна защита - е може би е най-деликатният момент и там рецептата за справяне е комплексна и доста сложна.
Много често уж стабилизирането на защитата, изведнъж оказва влияние и върху атаката, наистина доста странно явление.
Да речем, че отборът редовно вкарва 2 гола, но често допуска между 1-2 гола(понякога 3) като стремежът е да се минимизират до 1.
Постепенно това се получава, но пък в същото време започват сътресения в атаката, което пак завърта т.нар. омагьосан кръг...
Иначе аз лично мисля, че по-добрият вариант е да си силен в нападението!
Всеизвестно е, че най-често срещаните резултати във футболната игра се въртят между 2-3 гола.
Най-често срещаните равенства са 0-0 и 1-1.
Грубо казано степените са следните:
Слабаците вкарват 0-1 гола/ Допускат 2+ гола
Средняците 1-2 гола/Допускат 1-2 гола
Силните 2+ гола/Допускат 0-1 гола
smoothc написа:Ако трябваше да сглобите една единайсеторка само с играчите от ЕПЛ, каква щеше да е тя?
[wrapimg=]http://this11.com/play/abNMOCtaf.png[/wrapimg]
Давайте ми титлата
Не е важно колко ще вкараш
За успешните отбори е характерно: Без проблеми вкарват 2 гола и най-често допускат 0-1.
Когато имаш стабилна защита и нестабилна атака се превръщаш в "крал на равенствата" - Манчестър Юнайтед от последните два сезона!
Когато имаш стабилна атака и нестабилна защита - е може би е най-деликатният момент и там рецептата за справяне е комплексна и доста сложна.
Много често уж стабилизирането на защитата, изведнъж оказва влияние и върху атаката, наистина доста странно явление.
Да речем, че отборът редовно вкарва 2 гола, но често допуска между 1-2 гола(понякога 3) като стремежът е да се минимизират до 1.
Постепенно това се получава, но пък в същото време започват сътресения в атаката, което пак завърта т.нар. омагьосан кръг...
Иначе аз лично мисля, че по-добрият вариант е да си силен в нападението!
Всеизвестно е, че най-често срещаните резултати във футболната игра се въртят между 2-3 гола.
Най-често срещаните равенства са 0-0 и 1-1.
Грубо казано степените са следните:
Слабаците вкарват 0-1 гола/ Допускат 2+ гола
Средняците 1-2 гола/Допускат 1-2 гола
Силните 2+ гола/Допускат 0-1 гола
с тая защита поне 60 гола ще допуснеш

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Защо мислиш така?
1. Имам бековете на двете най-добри защити за сезон 2016-2017.
2. Централният защитник на шампионите.
3. Един от 15-те най-добри централни защитници в Англия.
4. Вратар, който не играе(за съжаление) често титуляр, но през 2016-2017 беше гаранция, че ще допуснем максимум 1 гол, с огромна заслуга за спечелването на Лига Европа и в серия от "сухи мрежи" в участията си във Висшата лига, включително и за Нац.отбор и Турнето в САЩ.
В резюме:
Скорост, опит, стабилност и физическа сила в дясната зона - Валенсия
Скорост, пъргавина и нюх към пробивите в лявата зона(мини- Евра) - Роуз
Височина, физическа сила, безупречност във въздуха, нюх към гола - Ван Дайк и Луиз
Опит, основна част от Аржентина(един от малкото вратари, които са част от съвкупно най-класния като индивидуалности национален колектив ) отличен рефлекс, силна игра във въздуха.
И като повечето аржентински вратари, "е малко луд", което му придава още по-голям футболен чар - Ромеро
1. Имам бековете на двете най-добри защити за сезон 2016-2017.
2. Централният защитник на шампионите.
3. Един от 15-те най-добри централни защитници в Англия.
4. Вратар, който не играе(за съжаление) често титуляр, но през 2016-2017 беше гаранция, че ще допуснем максимум 1 гол, с огромна заслуга за спечелването на Лига Европа и в серия от "сухи мрежи" в участията си във Висшата лига, включително и за Нац.отбор и Турнето в САЩ.
В резюме:
Скорост, опит, стабилност и физическа сила в дясната зона - Валенсия
Скорост, пъргавина и нюх към пробивите в лявата зона(мини- Евра) - Роуз
Височина, физическа сила, безупречност във въздуха, нюх към гола - Ван Дайк и Луиз
Опит, основна част от Аржентина(един от малкото вратари, които са част от съвкупно най-класния като индивидуалности национален колектив ) отличен рефлекс, силна игра във въздуха.
И като повечето аржентински вратари, "е малко луд", което му придава още по-голям футболен чар - Ромеро
Последна промяна от smoothc на 02 авг 2017 02:10, променено общо 2 пъти.
Имаш 4 ма играчи, които само ще седят като колчета в чуждата 1/2 вина докато съперника напада. Имаш 2 ма много офанзивни бека, които също няма кой да ги покрива. Разчиташ на Луиз, които никога не е бил особено стабилен в защита и обича да шава напред. Миналия сезон не личеше толкова поради това, че Челси играе с 5 защитника и Канте, а често и с Матич. Ако си пуснеш Бразилия-Германия и ще се сетиш какво имам предвид с горната теза.
Ван Дайк е енигма. Погба и Ерера колкото и въздух да имат, няма как да покриват 70 метра самички
Поне това са изводите ми от вида на състава и формацията ти : )
Ван Дайк е енигма. Погба и Ерера колкото и въздух да имат, няма как да покриват 70 метра самички

Поне това са изводите ми от вида на състава и формацията ти : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Поне това са изводите ми от вида на състава и формацията ти
Знаеш, че съм фен на ултра-офанзивния футбол, така че...

p.s.
Повлиян съм от идеите на Биелса и Сампаоли.
Симпатизант на Наполи, Севиля, Хофенхайм, Монако(2016-2017), които имат общо 334 гола за изминалия сезон.

Последна промяна от smoothc на 02 авг 2017 02:27, променено общо 1 път.
Повече Капело и по малко такива работи : )
Между другото, ако махнеш единия централен (примерно Ван Дайк) и пуснеш на негово място някой дребосък (примерно Силва) и все едно Плешо е правил състава. А.. и да може вратаря да играе с крака трябва обаче
Може Чилаверт да вземете и да ходи да бие корнерите : )
Между другото, ако махнеш единия централен (примерно Ван Дайк) и пуснеш на негово място някой дребосък (примерно Силва) и все едно Плешо е правил състава. А.. и да може вратаря да играе с крака трябва обаче

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
все едно Плешо е правил състава
Е, не е случайно, че и към Пеп имам доста симпатии, но към момента изобщо не ми пука за него

Повече Капело
Марчело Липи ми е фаворитът от италианските треньори.
А.. и да може вратаря да играе с крака трябва обаче
Честно казано ми е от второстепенно значение.
За мен лично най-важното качество у един вратар е - смелостта!
Шмайхел, Кан и Нойер са еталоните, които следвам и търся в даден вратар. Да не пропусна и Толдо!
Един от т.нар. недооценени вратари в историята на футбола.
В този ред на мисли, Шмайхел дж., Ромеро, Харт, Валдес* са лидерите във Висшата лига към момента в това отношение.
Много харесвам Адриан, Форестър, а също и Тим Хауърд.
За малко да пропусна и Франк Рост, помните ли го?

Като цяло есенцията на вратарската позиция във футбола - се изразява в най-пълна степен от германските и италианските вратари в края на 80-те и 90-те години.
Голяма част от вратарите родени през 60-те и началото на 70-те години са(бяха) пълни ненормалници на терена - и в добрия, и лошия смисъл на думата.
И разбира се, кралят на вратарите - великият датчанин Петер Шмайхел.
Неслучайно Нойер е определян за номер едно към момента, просто защото носи "генетиката" на това поколение вратари!
А също така има и доста акъл в главата(за футболист е буквално гениален), в германския Стани Богат бе достигнал до доста високо ниво.
Изобщо като интелект, съм на мнение, че германските вратари превъзхождат значително колегите си в световен мащаб.
Последна промяна от smoothc на 02 авг 2017 03:30, променено общо 1 път.
Рост?
Поне да беше казал Оливър Рек, а ти тоя дето го смени 

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- JackPackage
- Контакти:
kingofpop написа:JackPackage написа:Коутиньо едва ли не някво божество, новия Зидан го изкарват някои, а той завалията в големите мачове е толкова леш - дали е вкарал на някой друг освен на Асените в 1 кръг миналото п-во?![]()
е, той на вас само на Моста ви ши 2-3 пъти, отделно и на Етихад вкарва 2 пъти , на Анфийлд не знам дали ви е вкарвал ама сигурно и там![]()
Шил е гоблени е шил, ето му ги головете от миналия сезон

1 гол на Евертън и 2 на Асените от топ 10 и дотам, то Мората вкара срещу по-силни съперници в Примера

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]