Да проверят и тоалетните чинии дали са си на мястото, а и къде има железо може да е набрано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
peliforewer написа:Долно уйно написа:peliforewer написа:Откраднати са струйници от противопожарни кранове, което е странно, защото се случва за първи път, но това нещо е много опасно. Липсват около 15-16 струйника", твърди Кучев. ..... http://www.sportal.bg/news.php?news=629890 Сините фенове и на погребение като ходят пак крадат,както се пееше в една песен.....жица,жица пълна паница....
Абсолютно в нито един момент Кучев не каза тези струйници, кои фенове са ги откраднали, така че не е хубаво да пишеш лъжи с цел да се правиш на интересен
Аз като пиша се позовавам на факти,пусни си видеото пак и виж след1.58мин. когато Кучев изброява санкциите за ФК Левски и ако имаш капка достойнство може да ми се извиниш.
peliforewer написа:peliforewer написа:Долно уйно написа:peliforewer написа:Откраднати са струйници от противопожарни кранове, което е странно, защото се случва за първи път, но това нещо е много опасно. Липсват около 15-16 струйника", твърди Кучев. ..... http://www.sportal.bg/news.php?news=629890 Сините фенове и на погребение като ходят пак крадат,както се пееше в една песен.....жица,жица пълна паница....
Абсолютно в нито един момент Кучев не каза тези струйници, кои фенове са ги откраднали, така че не е хубаво да пишеш лъжи с цел да се правиш на интересен
Аз като пиша се позовавам на факти,пусни си видеото пак и виж след1.58мин. когато Кучев изброява санкциите за ФК Левски и ако имаш капка достойнство може да ми се извиниш.
Къде изчезна,повечето сте такива ,много големи разбирачи сте,а после се изсулвате като пг,не си уйно,ами .айно.Ако беше казал,извинявай, не съм видял правилно ,сгреших,щях да те разбера,всички грешим,но да ме изкараш лъжец,че съм се правел на интересен,а после да си биеш камшика показва що за човек си.
Долно уйно написа:Спрете да цитирате продажни медии и журналисти.
Пуснете си видеото на Кучев, то е достатъчно.
BRF написа:
Най-готино щеше да ми е да бяха дали дузпа и последната минута,там на Виана!Да ривете м,ма ви гов.жда
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта