Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Vura написа:Още ли ревета от Ив.Стоянов? Погледнете какъв гол призна на Левски преди 2,5 г., във Варна. Само два метра беше в засада играч на Левски.Тогава що не ревахте? Нямаше стоп кадри?
http://vbox7.com/play:4806b022d7
Хайде да погледнем и последната ситуация от клипчето. Дали съдията помогна на "Левски" в случая?
http://vbox7.com/play:4806b022d7&start=105
Иначе, колеги, ако се гледа положението на тялото, а не стъпалата, моето мнение е, че засада на Махмудов снощи имаше. Може би много тънка, броени сантиметри, но си е засада.
Вече за безчинствата на Моци съм напълно съгласен и въпреки че по принцип не съм агресивен човек, някак си ще ме зарадва, ако някой му счупи краката, та да се опомни докато е половин година в гипс.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- batmanlevski
- Контакти:
някой знае ли колко чужденци извън европейският съюз могат едновременно да са на терена , защото лудогорец срещу Левски играха с 6 души едновременно от 55 до 76 -тата минута и не води ли това до служебна загуба ако е нарушено правилото
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- petarivanov1985
- Контакти:
Марселиньо и Кишада имат БГ паспорти, а Лукас Саша има италианско
gzagorov написа:Vura написа:Още ли ревета от Ив.Стоянов? Погледнете какъв гол призна на Левски преди 2,5 г., във Варна. Само два метра беше в засада играч на Левски.Тогава що не ревахте? Нямаше стоп кадри?
Хайде да погледнем и последната ситуация от клипчето. Дали съдията помогна на "Левски" в случая?
Иначе, колеги, ако се гледа положението на тялото, а не стъпалата, моето мнение е, че засада на Махмудов снощи имаше. Може би много тънка, броени сантиметри, но си е засада.
Вече за безчинствата на Моци съм напълно съгласен и въпреки че по принцип не съм агресивен човек, някак си ще ме зарадва, ако някой му счупи краката, та да се опомни докато е половин година в гипс.
Ако правилото за засада не е променено, то аз съм съгласен, че засада има. Не се взима предвид краката или ръцете. Просто тялото на Махмудов е зад тялото на защитниците на Лудогорец. Наклонил се е на другата страна

-
- Контакти:
До гола на лудогорец (несъществуващ фаул) нашите седяха много добре. Чак ме изненадаха. Има материал за създаване на отбор. Факт е че трябват попълнения - основно нападател.
Официално предлагам на гонг да включи в надпреварата за играч на мача и съдиите. Това ще е предпоставка съдийската комисия да се самосезира при победа на съдията. Той пък ще има възможността да се утешава с бутилката шампанско докато е наказан.
По повод Моци - кефих му се искренно на мача със Стяуа. Но че е леке - леке е. В събота имаше нарушения за 5 жълти картона: 1.Удара срещу Боби, 2.Фаул срещу Краев с бутоните. 3.Пречеше на Йоргачев да построи стената при гола - разправията със сигурност разконцентрира Йорга. 4.Едно изблъскване в гръб в края на мача 5.Фаула за който заслужено си получи картона.
Официално предлагам на гонг да включи в надпреварата за играч на мача и съдиите. Това ще е предпоставка съдийската комисия да се самосезира при победа на съдията. Той пък ще има възможността да се утешава с бутилката шампанско докато е наказан.
По повод Моци - кефих му се искренно на мача със Стяуа. Но че е леке - леке е. В събота имаше нарушения за 5 жълти картона: 1.Удара срещу Боби, 2.Фаул срещу Краев с бутоните. 3.Пречеше на Йоргачев да построи стената при гола - разправията със сигурност разконцентрира Йорга. 4.Едно изблъскване в гръб в края на мача 5.Фаула за който заслужено си получи картона.
batmanlevski написа:някой знае ли колко чужденци извън европейският съюз могат едновременно да са на терена , защото лудогорец срещу Левски играха с 6 души едновременно от 55 до 76 -тата минута и не води ли това до служебна загуба ако е нарушено правилото
Задължително води до загуба, даже до две. Определящото в случая е че събитието е от 55 до 76-та минута.
-
- Контакти:
Левски игра супер добре в този мач. Единствено добрите изпълнения на Марселиньо и Мисиджан ни спасиха. Отделно Моци много ме дразни с такива изпълнения (къде ще удари някой с ръка, къде ще влезе с бутоните напред).
Желая Ви успех! Дори и с този състав имате добра игра - пресата през първото полувреме беше на ниво и до 60тата минута май имахте повече точни удари от нас...
Стойчо играе директен футбол - излезе ли някой на позиция не се мисли, а се бие във вратата. Лц при него беше най-симпатичен. Откакто Домусчиев говори много - нещата не стават по-добри.
Желая Ви успех! Дори и с този състав имате добра игра - пресата през първото полувреме беше на ниво и до 60тата минута май имахте повече точни удари от нас...
Стойчо играе директен футбол - излезе ли някой на позиция не се мисли, а се бие във вратата. Лц при него беше най-симпатичен. Откакто Домусчиев говори много - нещата не стават по-добри.
trex написа:gzagorov написа:Vura написа:Още ли ревета от Ив.Стоянов? Погледнете какъв гол призна на Левски преди 2,5 г., във Варна. Само два метра беше в засада играч на Левски.Тогава що не ревахте? Нямаше стоп кадри?
Ако правилото за засада не е променено, то аз съм съгласен, че засада има. Не се взима предвид краката или ръцете. Просто тялото на Махмудов е зад тялото на защитниците на Лудогорец. Наклонил се е на другата странаА за Моци мога да кажа, че се радвах, когато ги класира в Шампионска лига, но вече е много неприятен заедно с Дяков. Така и не разбрах защо го имат за някакъв много добър халф(проследете го, че 90% от поеманията на топката са последвани от завъртане към собствената си врата), а ехидната му усмивка допълнително дразни(друг е въпросът, че когато е насочена към съдията, може да получи жълта картон също както за пляскане с ръце, плезене и т.н.). Ударите на Моци, колкото и да говорят в разните му студия, че са за жълт картон, аз смятам, че това е умишлен удар с ръка и това си е червен картон. Това си е лично мое мнение. Заслужена победа за Лудогорец. Личеше си, че към този момент имат по-класни изпълнители и по-добра сработеност. Спокоен съм, защото до края ще има много загубени точки и от нас и от всички. Най-важното е да се изгради боеспособен отбор. Разиграващ халф, крила и нападател, значи половината постове
Погледнах ги положенията в нета, засадата е фифти фифти или по скоро я има затова се вдига.
Моци е за гонене, това е. както и предишните мачове без нападател толкоз. Браво на младите момчета в тях е бъдещето.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
- Контакти:
olimpi написа:trex написа:gzagorov написа:Vura написа:Още ли ревета от Ив.Стоянов? Погледнете какъв гол призна на Левски преди 2,5 г., във Варна. Само два метра беше в засада играч на Левски.Тогава що не ревахте? Нямаше стоп кадри?
Ако правилото за засада не е променено, то аз съм съгласен, че засада има. Не се взима предвид краката или ръцете. Просто тялото на Махмудов е зад тялото на защитниците на Лудогорец. Наклонил се е на другата странаА за Моци мога да кажа, че се радвах, когато ги класира в Шампионска лига, но вече е много неприятен заедно с Дяков. Така и не разбрах защо го имат за някакъв много добър халф(проследете го, че 90% от поеманията на топката са последвани от завъртане към собствената си врата), а ехидната му усмивка допълнително дразни(друг е въпросът, че когато е насочена към съдията, може да получи жълта картон също както за пляскане с ръце, плезене и т.н.). Ударите на Моци, колкото и да говорят в разните му студия, че са за жълт картон, аз смятам, че това е умишлен удар с ръка и това си е червен картон. Това си е лично мое мнение. Заслужена победа за Лудогорец. Личеше си, че към този момент имат по-класни изпълнители и по-добра сработеност. Спокоен съм, защото до края ще има много загубени точки и от нас и от всички. Най-важното е да се изгради боеспособен отбор. Разиграващ халф, крила и нападател, значи половината постове
Погледнах ги положенията в нета, засадата е фифти фифти или по скоро я има затова се вдига.
Моци е за гонене, това е. както и предишните мачове без нападател толкоз. Браво на младите момчета в тях е бъдещето.
Перфектен пример как елементарно, бързо и супер евтино (един човек да умее да ползва на базисно ниво фотошоп и да знае кога да направи скрийншот) се манипулира общественото мнение, при това явно доста успешно... И къде видяхте, че има засада? На "графиката" в гонг, препечатана от домусага тв ли? А като видяхте, че има засада, видяхте ли, че топката на тоя стоп кадър е на метър и половина от крака на Цонев и това въобще не е момента на паса, а почти секунда СЛЕД това?!? А видяхте ли как защитника покриващ засадата е "отслабнал" с около 40 кг (половината му я няма), без диети, без нищо, само с две кликвания на мишката? Те зат'ва ще продължават да ни свирят подобни педер*си, вече става всеки кръг.