Teo написа:Цял мач бяхте като циркова трупа на духовата берковска, а пък на дузпите каквото стане. Спокойно бе, пролет идва, Исус ще си обере вересиите от вас както винаги!
Честити червени празници и със здраве!
Виждам, че името на богът на християните не го пишеш правилно. А името на онзи, на който дудучето се моли 100 % не го бъркаш, нали? : )
17-годишния Борис Василев-Боркиша възкликва: "Левски" ще го кръстим!"
Ако не друго, то поне Тео е забавен Момче, недей да обвиняваш всички други, само не и вас самите. Сами сте си виновни! Недей да ставаш като Стойчо как всяко едно нещо ти пречи и е срещу теб, защото такива изказвания са смешни! Не знам дали ще доживея момента да видя как ще напишеш едно смислено мнение за ЛЕВСКИ и ще кажеш след някой мач: "Честита победа, момчета! Заслужихте си я". Ей така, чисто човешки
Teo написа:Спокойно бе, пролет идва, Исус ще си обере вересиите от вас както винаги!
Забавен си! Оплаквате колко греди сте ударили тази есен, ама се сещате за вересиите на Господ само като злобеете към "Левски" Иначе, като гледам състоянието на двата отбора, доста вересии ще бъдат обрани напролет
Лицензионната комисия при БФС: Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва: 1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Teo написа:Цял мач бяхте като циркова трупа на духовата берковска, а пък на дузпите каквото стане. Спокойно бе, пролет идва, Исус ще си обере вересиите от вас както винаги!
Честити червени празници и със здраве!
Извинявай, но в Берковица няма циркова трупа. Берковската духова е най-добрата в България! Исус вересии не ни е давал, та да ги събира, а и да го е правил, той е Бог и го прави към всички по равно. В тази връзка и вие не малко вересии сте направили пред него. Да са ти честити празниците, но така както честитих за победата в шампионата, е редно да честитиш за сегашната! Честити ще са празниците и ще са все сини! Дай Боже не само футболни, а и политически, че тая червено-турска върхушка направо разката майката на милата ни татковина!
Да ама да честити победата трябва да има топки, а Тео едва ли ги има
Бих помолил за малко толерантност към Тео! Мръзна и той завалията три часа вчера, неговите паднаха-такъв е животът. Чорбарче си е, но определено е незлобив, за разлика от няколко точно определени екземпляра, които от вчера не се мяркат много тук... Няма шивачи, няма ред джокери( не че не става дума за едно и също...). За такива Суджук ага с безкрайните им философии как цяла Вселена е виновна, само не и те, предлагам едно клипче. Да го погледаме, да се возрадваме и развеселим! Идат празници!
Това клипче казва всичко! Това е истината! И нека си спомним пророческите думи на Йовов в най-тежкия момент: на кое място ще сме и кого ще сме отстранили на 19 декември. Гледайки клипчето, радостта се изживява отново, макар на стадиона да е неописуема. Не ги слушайте как нищо не сме играли, как нам си кво станало-когато нищо не играеш, падаш с 5-0. Или с 3-0. Примерно. Това е положението!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ! [wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Странен ми е на мен този про-комсомолски оптимизъм и самозалъгваме.
Били сме ги били? Момчетата, 0-0 завърши мача.
Физически издържали. Че те и двата отбора играха по 20 мин. от всяко от полувремената. Аз и толкова няма да издържа да тичам, ма и не ми плащат за тва.
Има и други неща, дето в миналите страници не може някой да не е споменал. Хайде да не ставаме като по-голяма част от червените другари, дето виждат в Томов спасител, а в един непристоен и низък човек като Стойчо светец и най-великият им треньор, опозорил България - като национален селекционер в Чехия и като треньор на ЦСКА , загубил от турците по такъв начин...