Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.

Мнениеот onegavon » 28 апр 2012 13:53

AN71 написа:
onegavon написа:Каква трева пушите ,че изпадате делириум от една победа и то пак от едно полувреме.
Пак за почвате сглупостите Тони Калво -най- добрият в България,най-многобройната публика и т.н.Вие винаги сте били далече от действителността и затова сте и с по-слаби резултати от ЦСКА както в вътрешен така и в международен мащаб.Чувството ви за мнимо превъзходство най-ярко се отразява в посредствените качества на сините звезди излезли извън България.Там се вижда най- добре що за стока е минала през Герена.Имате един единствен футболист направил прилична кариера на Запад Мариан Христов, всички останали Гибита,Насковци,Перуки,Гонзовци,Илиевци ,Бижутери абсолютни провали.Малко ви е,,че ви бихме два пъти подред не знам какво трябва да ви се случи ,че да си седнете на задниците и да мирясате.

Явно че ти си изпушил момче не е лошо да отидеш на психо преглед я ми кажи ти колко успехи си гледал на Цска и в Европа и колко титли защото съм сигурен че сме виждали повече успехи на ЛЕВСКИ от теб както в нас така и в Европа ;) ;) ;)

Първият мач на живо който съм гледал беше на 17.09.1980 г с един английски отбор и взехме ,че бихме с 1-0.Когато ти гледаш такъв мач на вашия отбор ще имаш право да ме питаш за успехи и титли.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 апр 2012 14:04

Левскарите продадоха близо 12 000 билета за дербито с ЦСКА, топло време за мача

Продажбата на билети за Вечното дерби Левски - ЦСКА върви повече от добре. Въпреки истерията около предстоящия сблъсък за бомби, организации, нападения и т.н., на стадион "Васил Левски" утре се очакват доста зрители. Срещата е от 17.45 часа.

На агитката на ЦСКА бяха отпуснати 10 700 билета, като до момента повече от половината са продадени, а касите на стадион "Българска армия" продължават да работят. Очаква се червените да изкупят своята квота и утре на стадиона армейците да имат сериозна подкрепа от трибуните.

В синия лагер положението също е добро. До момента има продадени над 12 000 входни талона за секторите "А", "В" и "Б", в които се очаква да бъдат запълнени с левскари.

Това е бройката до момента, а до вечерта, когато приключва работното време на касите, а също и утре, общата бройка, която се очаква за дербито ще надхвърли 25 000.

В неделния ден билети ще се продават и за двете агитки, а хубавото време, което се очаква утре, допълнително ще допринесе за футболния празник. Според прогнозите на синоптиците утре времето ще е слънчево с минимални температури за София от около 7 градуса сутринта и максимални от 24 градуса по Целзий за обедните и следобедните часове
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 28 апр 2012 14:09

Турбо, откъде е тази информация ?
Между другото във в. "Преса" в четвъртък имаше една много хубава таблица за посещаемостта на дербито от 2000 г. насам. Във всяко дерби с над 20 000 души отборът ликувал накрая е синия ! Тъй че да напълним стадиона !
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 28 апр 2012 14:11

turbogena написа:Левскарите продадоха близо 12 000 билета за дербито с ЦСКА, топло време за мача

Продажбата на билети за Вечното дерби Левски - ЦСКА върви повече от добре. Въпреки истерията около предстоящия сблъсък за бомби, организации, нападения и т.н., на стадион "Васил Левски" утре се очакват доста зрители. Срещата е от 17.45 часа.

На агитката на ЦСКА бяха отпуснати 10 700 билета, като до момента повече от половината са продадени, а касите на стадион "Българска армия" продължават да работят. Очаква се червените да изкупят своята квота и утре на стадиона армейците да имат сериозна подкрепа от трибуните.

В синия лагер положението също е добро. До момента има продадени над 12 000 входни талона за секторите "А", "В" и "Б", в които се очаква да бъдат запълнени с левскари.

Това е бройката до момента, а до вечерта, когато приключва работното време на касите, а също и утре, общата бройка, която се очаква за дербито ще надхвърли 25 000.

В неделния ден билети ще се продават и за двете агитки, а хубавото време, което се очаква утре, допълнително ще допринесе за футболния празник. Според прогнозите на синоптиците утре времето ще е слънчево с минимални температури за София от около 7 градуса сутринта и максимални от 24 градуса по Целзий за обедните и следобедните часове

И аз я видях тази статия, въпреки, че не вярвам да сте продали 12 000 билета. То толкова имаше на последното дерби... незнам, дано да сте ги продали, искам да видя поне наполовина пълен стадион. Ние ще сме поне 15 000 100% ако отпуснат още билети, и вие толкова и ще стане супер :).
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 апр 2012 14:12

Без име написа:Турбо, откъде е тази информация ?
Между другото във в. "Преса" в четвъртък имаше една много хубава таблица за посещаемостта на дербито от 2000 г. насам. Във всяко дерби с над 20 000 души отборът ликувал накрая е синия ! Тъй че да напълним стадиона !

http://fanface.bg/agitki/item/4181html - Доколкото може да се вярва на тоя сайт. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 28 апр 2012 14:47

amstel_beer написа:
Аз_съм_Спас написа:при положение че Ясен би Спортинг и Лил, мисля че няма какво да се страхуваме от шепа тъмни провинциални субекти(Галчев,Крачунов, Качамаков,Костов) плюс двама негри(М'Боли и Присо) и един изгладнял латинос (Мораеш) :mrgreen:

Левски :)

САМО ЦСКАААА :)

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 28 апр 2012 14:53

veni__85 написа:Тоя Стойчо няма ли да престане с тези психо атаки първо директиви сега съдията поне да каже , че говори за Лудогорец. Вече е ясно ,че съдията ще свири под напрежение и като нищо би помогнал на червените. http://gong.bg/view_article.php?article_id=267105
Няма ли кой да го осъди този за клевета.

Защо не кажеш на фалшивото мустакато адвокатче да се заеме с него :) :) :)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 апр 2012 14:57

onegavon написа:
AN71 написа:
onegavon написа:Каква трева пушите ,че изпадате делириум от една победа и то пак от едно полувреме.
Пак за почвате сглупостите Тони Калво -най- добрият в България,най-многобройната публика и т.н.Вие винаги сте били далече от действителността и затова сте и с по-слаби резултати от ЦСКА както в вътрешен така и в международен мащаб.Чувството ви за мнимо превъзходство най-ярко се отразява в посредствените качества на сините звезди излезли извън България.Там се вижда най- добре що за стока е минала през Герена.Имате един единствен футболист направил прилична кариера на Запад Мариан Христов, всички останали Гибита,Насковци,Перуки,Гонзовци,Илиевци ,Бижутери абсолютни провали.Малко ви е,,че ви бихме два пъти подред не знам какво трябва да ви се случи ,че да си седнете на задниците и да мирясате.

Явно че ти си изпушил момче не е лошо да отидеш на психо преглед я ми кажи ти колко успехи си гледал на Цска и в Европа и колко титли защото съм сигурен че сме виждали повече успехи на ЛЕВСКИ от теб както в нас така и в Европа ;) ;) ;)

Първият мач на живо който съм гледал беше на 17.09.1980 г с един английски отбор и взехме ,че бихме с 1-0.Когато ти гледаш такъв мач на вашия отбор ще имаш право да ме питаш за успехи и титли.

E значи горе долу сме си набори а за 80 година то това си ти е и останало моите примери ако взема да ти ги реда са много ама много по пресни от твоите и са много повече :) :) ;)

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 28 апр 2012 15:00

Червените днес явно са много активни в нашия форум.Интересно ми е утре след мача дали ще бъда така :lol: :lol:

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 28 апр 2012 15:08

I.A написа:Червените днес явно са много активни в нашия форум.Интересно ми е утре след мача дали ще бъда така :lol: :lol:

Ама човек, и аз не мога да го разбера това. Аз примерно не влизам в чужди форуми с цел провокация. Но нейсе, както се казва. Утре на стадиона и те това е! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Архив”