enguerino написа:Абе кво стана Качо стана ли шампион вече
не е, в момента нарочно бавим таблиците от последните кръгове, ще ги изнесем накрая и ще видиш как аз, ти и Борото ще сме в челната 3ка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Абе кво стана Качо стана ли шампион вече
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
storm1897 написа:acmilan написа:Поне медийните изяви на Конте и Марота май се казваше директора ви, постигнаха целта сиИ защо се притеснявате и изобщо обръщате внимание на Макс. Отдавна сте шампиони.
Каква беше целта на Конте и Марота, би ли споделил ?..
acmilan написа:storm1897 написа:acmilan написа:Поне медийните изяви на Конте и Марота май се казваше директора ви, постигнаха целта сиИ защо се притеснявате и изобщо обръщате внимание на Макс. Отдавна сте шампиони.
Каква беше целта на Конте и Марота, би ли споделил ?..
Похват за презастраховка при евентуален неуспех, мобилизация сред феновете, предупреждение към съдиите, "нормални" неща в стил Стойчо Младенов и Жозе МоуриньоНашият Макс поне го прави постфактум и когато вече конят безвъзвратно е отишъл у ряката
![]()
![]()
JackPackage написа:enguerino написа:Абе кво стана Качо стана ли шампион вече
не е, в момента нарочно бавим таблиците от последните кръгове, ще ги изнесем накрая и ще видиш как аз, ти и Борото ще сме в челната 3ка![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта