Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 06 мар 2022 11:52

Терена е супер!
Ако вземам 20к еврака ще го изора! 8-)
Изображение

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 06 мар 2022 12:29

Ако новината за Абрамович е вярна и се реализира (дай боже) в бъдеще това е единственото спасение за източно-европейския и в частност българския футбол.
Силно съм за нея, защото и според мен това е единственото решение.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 мар 2022 13:38

Непринуден написа:Ако новината за Абрамович е вярна и се реализира (дай боже) в бъдеще това е единственото спасение за източно-европейския и в частност българския футбол.

Петолъчкаджиите и путинофилите е нормално да сте за този "проект".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 мар 2022 13:44

За тези, които харесват действията на путиновци:
Ако им харесва, да им се случи.

Служител на Ботев (Пловдив) се крие в мазе в Украйна
Анализаторът на Ботев (Пловдив) Виталий Лехенченко вече осем дни се укрива в мазе в родния си град Чернигов заради обстановката в Украйна след нахлуването на руски войски на територията на страната. Това стана ясно от публикация на неговата съпруга Олга Соловьова във "Фейсбук".

"Седим си в мазето, на улицата сирените вият вече час и половина. Самолетите прелитат над главите ни, чуваме бомбардировката. Осем дни вече сме в мазетата. Това е руският мир (свят)...", написа Соловьова в социалната мрежа (б.ред. - руската дума мир на български означава, както мир, така и свят).

Трябва да се отбележи, че публикацията ѝ е от 3 март. Тогава тя сподели снимки и от разрушени сгради в Чернигов, който цяла седмица е подложен на ожесточен обстрел с ракети и артилерия от руските сили. Оттогава Соловьова няма нови публикации във Фейсбук.

Виталий Лехенченко е роден на 13 октомври 1980 г. в Чернигов, където се беше прибрал след края на зимната подготовка на "канарчетата". Началото на военните действия на украинската територия му попречиха да се завърне в България. Като украински гражданин той подлежи на мобилизация и е длъжен да не напуска страната. Освен това има и военно образование от Харковския институт на военно-въздушните сили.

Лехенченко беше представен като част от щаба на Азрудин Валентич в Ботев Пловдив на 16 декември. При "канарчетата" заема длъжността на главен анализатор. Преди това е изпълнявал подобна длъжност в Шахтьор Донецк.

Topsport.bg
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 06 мар 2022 13:55

realno написа:
Непринуден написа:Ако новината за Абрамович е вярна и се реализира (дай боже) в бъдеще това е единственото спасение за източно-европейския и в частност българския футбол.

Петолъчкаджиите и путинофилите е нормално да сте за този "проект".

Че си умен-умен отдавна е ясно и не ме учудва какъв си умен-умен.
Това което ме учудва е какво общо има това с комунисти, Путин и подобни!? Със същия успех може да бъде реализиран и от западна частна корпорация гонеща собствени ползи.

Абсолютен умен-умен си. Кръгъл умен-умен. Това какво общо въобще има с обществения строй? То в твоята умна-умна глава може да го асоциираш и с премествания и Гришата, но това не значи, че останалите сме умно-умни като теб.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 мар 2022 14:18

Сините са 5к повече!
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 мар 2022 14:20

Мартенските снеговалежи са много гадни.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 06 мар 2022 14:24

Много добре че поне намериха лопата да изчистят линиите, аз мислех че и лопата няма

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 мар 2022 14:26

Така ли ще се играе мача, през 15 мин прекъсвания? Всичко в държавата ни е пародия.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 мар 2022 14:36

Другият вариант е да го отложат за утре, което също не е много добра опция
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”