Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот язе » 15 юни 2017 00:20

Говорим за различни неща, не мислиш ли? Това, което ти разправям аз е все едно заради този викинг, бедуините да почнат да се мислят за викинги.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2017 00:25

язе написа:Говорим за различни неща, не мислиш ли? Това, което ти разправям аз е все едно заради този викинг, бедуините да почнат да се мислят за викинги.

Мне, той се мисли и е бедуин. Същото се отнася и за македонците и няма сила (или нужда) която да ги убеждава, че не са. Хората са израснали като такива и имат такова разбиране, тяхна си работа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2017 14:33

Thsmith написа:
язе написа:Говорим за различни неща, не мислиш ли? Това, което ти разправям аз е все едно заради този викинг, бедуините да почнат да се мислят за викинги.

Мне, той се мисли и е бедуин. Същото се отнася и за македонците и няма сила (или нужда) която да ги убеждава, че не са. Хората са израснали като такива и имат такова разбиране, тяхна си работа.

Така ли :?: А защо Али мароканския мангал, който е 2-ро или 3-то поколение французин, взима автомата и прави мармалад по Париж или Лондон :?: Как става това :?: Той какъв се чувства :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2017 14:36

За 15-ти пореден път руският президент Владимир Путин ще отговаря на граждани в установения от него вече формат "Директна линия" ("Прямой линии").Срещата обикновено продължава около 4 часа.

В момента президента на Русия отговаря на различни въпроси пряко в ефир.Ще ми се и българският президент да постъпваше така.Ама надали ще дочакам това да се случи.... :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2017 14:39

GOLEADOR написа:
За 15-ти пореден път руският президент Владимир Путин ще отговаря на граждани в установения от него вече формат "Директна линия" ("Прямой линии").Срещата обикновено продължава около 4 часа.

В момента президента на Русия отговаря на различни въпроси пряко в ефир.Ще ми се и българският президент да постъпваше така.Ама надали ще дочакам това да се случи.... :(

Ще ти се, ама тука трябва да бат Бойко ... Радев какво можеш да го питаш :?: Why are you important ? :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2017 15:25

Наминавам само да попитам дали мотористчето с прашките е ходило на гей парада? :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2017 19:05

GOLEADOR написа:

Точно с любимата ти комунистическа и диктаторска Русия да ми даваш примери :lol: :lol: ....... дето един КГБ агент си я е превърнал в бащиния в последните близо 20 години и когато си поиска е президент, когато поиска премиер, а, ако реши, сигурно и патриарх ще стане. :lol: :lol:

Иначе съм сигурен, че в тази "прямой линии" трябва да внимаваш с "прямотата", че да не те причакат и теб на някоя улица едни чеченци. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2017 19:10

1982 написа:
GOLEADOR написа:

Точно с любимата ти комунистическа и диктаторска Русия да ми даваш примери :lol: :lol: ....... дето един КГБ агент си я е превърнал в бащиния в последните близо 20 години и когато си поиска е президент, когато поиска премиер, а, ако реши, сигурно и патриарх ще стане. :lol: :lol:

Иначе съм сигурен, че в тази "прямой линии" трябва да внимаваш с "прямотата", че да не те причакат и теб на някоя улица едни чеченци. :mrgreen: :mrgreen:

В случая Русия няма нищо общо с желанията ми.Просто искам в България президента или МП да отговарят на въпроси пряко в ефир.Ама ти нали обичаш да слагаш етикети и за всичко да се изказваш от последна инстанция та пак го направи.Щом ме изкара комунист за това,че искам да има ред в тази държава,за какво да говорим?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2017 23:49

boabbb написа:
Thsmith написа:

Така ли :?: А защо Али мароканския мангал, който е 2-ро или 3-то поколение французин, взима автомата и прави мармалад по Париж или Лондон :?: Как става това :?: Той какъв се чувства :?

чувства се мюсюлманин. Това е така по много проста причина. Някои хора се опитват да интегрират тази паплач, а не да я асимилират и резултата е нормален.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 00:06

GOLEADOR написа:В случая Русия няма нищо общо с желанията ми.Просто искам в България президента или МП да отговарят на въпроси пряко в ефир.Ама ти нали обичаш да слагаш етикети и за всичко да се изказваш от последна инстанция та пак го направи.Щом ме изкара комунист за това,че искам да има ред в тази държава,за какво да говорим?

Дали нямат общо, не за пръв път показваш пристрастията си към Русия, и в други държави има подобни "лайфове", ама за тях не съм видял да ги даваш за пример, "случайно" Русия избра, нали ?! :lol: :lol:

А редът в една държава няма нищо общо с разни подобни седянки, точно Русия е идеалният пример какво не трябва да е една държава, Русия е страната на кремълската КГБ олигархия, там има един ред, та ум да ти зайде. Висши политици ги разстрелват като кучета под прозорците на Кремъл, други ги заливат с боя, журналисти, критикуващи властта, биват причаквани във входовете им и разстрелвани ....... такъв "ред" ли ми даваш за пример ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”