Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 09 юли 2020 00:11

Министърчето на правосъдието. Дори дъно не е. По 10 коментара на секунда. Ще блокират фейсбьк :lol:
https://www.facebook.com/danail.kirilov.7
СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на областен управител, с лодка. Лодката му дала усещането на конкистадор, заевоевател, утвърдител на собствеността ... и всякакъв там борец. Ама нямал акт за собственост, в случая Акт за публична държавна собственост. Нищо, развявал там каквото може, даже документ, че завладения имот е общинска собственост
Какво значение има, ударил едно танго на камъните с охраната - напълно достатъчно и вдъхновяващо! Е, най-добре да го били набили и други мерки да са наложили, ама, уви, браво на охраната - и те на море, не се хванали лесно на въдищата като шарани. Ех, защо не успяха да се втурнат в неговия сценарий... Язък, казано на Бг. Ся един по-нисък генерал от мен ще остане неудовлетворен: нема жертви, геройството остава съмнително
Сценаристите признават, че много се били подготвяли за това завладяване, ама от правна страна - нюню, няма документи, няма убедителни вещно-правни основания, напротив, отзад навсякъде промишлени цистерни. Съмнителна е тая “резиденция”, ако е на “почетния Председател”, да го ожалиш, Прокопиевата далеч по-фешън.
Не беше красив и достоен спектакъл, а правно нещастен: явно Квадратните гащи е слушал некъв нищожно избран софийски общински съветник уж наказателноправен експерт, вместо да чуе вярната Надежда Йорданова, тя щеше да му обясни разликата между плажа ивица и морски камъни , ама нейсе
Анимация да става, Инспектор ДюДю и той набира сила, една съпруга на стъклено кълбо визионерски идеи му събира, Конфуций ряпа да яде!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 юли 2020 19:03

Лупи е на протест, засраметесе!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2020 19:38

Затрупваш плажна ивица с камъни и вече не е плаж. И вече няма проблем да забраниш достъпа до мястото, нищо, че е държавно.
Щяло да има нов път, този нов път го чакаме от години... Пристанището не било пристанище. Построените имоти още са в строеж по документи.
Закривай най-скапаната държава във Вселената! Някой да ни нападне и да ни закрие!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 юли 2020 10:37

Росенец ли? Ако бяхме дали морската база Атия на американците, циганин не на 1 миля, а на 20 нямаше да има около нея.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 юли 2020 19:14

Гледам ся има протест против Тиквата и контрапротест в подкрепа на Тиквата.
Аз бих излязъл на контра-контра протест против двамата.
Никога повече ГРОБ ,никога повече БКП.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 юли 2020 20:32

.
Последна промяна от NOMER14 на 10 юли 2020 20:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 юли 2020 20:42

Самоцензурирах се

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юли 2020 00:44

rhaegar написа:Дали верно са от НСО тия? На мене не ми се видяха особено респектиращи.

Е, колко респектиращ може да е някой с жълта тениска, чантичка, къси гащи и джапанки?
Ей ги хубостницитте. Наистина с костюм изглеждат различно.
https://www.mediapool.bg/hristo-ivanov- ... 09519.html

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2020 00:47

metodito написа:
rhaegar написа:Дали верно са от НСО тия? На мене не ми се видяха особено респектиращи.

Е, колко респектиращ може да е някой с жълта тениска, чантичка, къси гащи и джапанки?

Тоя втория гащник и с костюм си е същия.

Имах предвид друго, предполагах че трябва да са малко по-здрави момчета тия от НСО, не чичка и някакъв 40 кила с мокри дрехи. Ама тия може да са нинджи, знам ли ги.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юли 2020 00:51

rhaegar написа:
metodito написа:

Тоя втория гащник и с костюм си е същия.

Имах предвид друго, предполагах че трябва да са малко по-здрави момчета тия от НСО, не чичка и някакъв 40 кила с мокри дрехи. Ама тия може да са нинджи, знам ли ги.

Те тея са най-опасните принципно - не нацепените батки, а тея, дето не се набиват на очи.

Върни се в “Свободна зона”