Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2015 15:24

ehh написа:
ralka_levskarka написа:Двама братя близнаци и още няколко техни "съдружници" са извършили убийството в Борисовата градина. Причината е спор за футболни отбори. Това заявиха близки приятели на Георги пред bTV. Момичетата отричат причината да е свързана с приятелката на 16-годишния Георги.

"Разказаха ми как Георги си е уговорил среща с приятелката си. Изчакал я е. Дошли са двама близнаци – високи някъде около 189-190 см с маски на лицето и с още поне един или двама техни съдружници, така да се каже. Станал е спор за отбори. Георги е бил от Левски, те от ЦСКА. Станали са някакви кавги по Фейсбук и са го намушкали. Това знам", разказа едното момиче.

Другата му близка приятелка добави, че Георги е ревнувал приятелката си от момче от друга гимназия, но според нея това няма нищо общо с убийството.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова каза днес, че все още няма заподозрени по случая: "Работи се, вчера до късно са провеждани разпити. В момента се преглеждат записите от всички налични камери от метрото и там, където има в околностите на самото място. Оказа се, че записите са много голям брой. Увериха ме, че най-вероятно ще има идентифициране на потенциален кръг. Освен това, технически са установени последните обаждания на момчето.

Разследващите работят по основна версия личен мотив.

Защо се занимаваме тук с тази новина? Само излишно се разпалва огънят по оста Левски - ЦСКА. Само за това не сме се дракали.
Това с тоя Луис Педро и парите, които са му давали, е за уволнения. На тоя тия 9 хил евро никъде в Европа няма да му ги дадат, но тук баламурници много.
Иначе, освен Виваком, някой да е подочул нещо и за останалите?

Не мисля,че се разпалва някакъв огън.Двата отбора не са виновни,че някои чавета нямат грам мозък. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 юни 2015 13:09

Отново да запитам: Дали оздравя "собственика", "оня дето кара влака"? Или утре ще му се честват 9-ини... Да не се е гевасал, пък ние да не знаем за тая хубава новина?! Те, с Миша, квото можаха бастисаха... Не случайно еврейна беше и изгонен като заплаха за националната ни сигурност... Ето, че с негово влияние отбора на бившата "синя власт" е тотално ликвидиран...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 юни 2015 13:00

Брей, нищо не се пише тук.
Изненадан съм, че има толкова много левскари, които обръщат внимание на случващото се в други отбори от родното първенство.
Мисля, че имаме достатъчно проблеми, за да гледаме в кочината (буквално и преносно) на другите. Визирам най-вече "армейците". Имат си фенове, които щом приемат случващото се там (ако въобще някой знае какво се случва, на мен не ми пука) и дори го подкрепят и очакват (в своето множество) - това си е тяхно право. Няма смисъл да ги храним, че е поредната неморална постъпка или проява на къса памет. Всеки се бори за това, което обича както намери за добре.
Резултатите са нещо временно. Идеите са това, което движи разумните хора напред.
Само "Левски"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юни 2015 15:00

Нищо не се пише тук, защото основната тема докато са в почивка е Трансферно лято 2015.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2015 19:41

Ами чакаме си новината. Другата седмица има общо заседание на УС и НС, да видим какво ще излезе...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2015 22:46

Защо на ръкава на синия и белия екип пише 2015г. ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2015 10:35

Сивкавия ви екип е хубав, признавам 8-) Не знам как е като качество, но дизайна ме изненада, не очаквах добър дизайн от тази марка ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юни 2015 10:46

Eminem написа:Защо на ръкава на синия и белия екип пише 2015г. ?

Ми вероятно 'щото сме 2015 :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2015 13:49

Sardukar написа:Брей, нищо не се пише тук.
Изненадан съм, че има толкова много левскари, които обръщат внимание на случващото се в други отбори от родното първенство.
..

Да пишем, да пишем какво има да се пише... Лично аз вече не влизам тук не само, заради променената визия на форума (отблъскваща за очите е, "Гонг", разберете го!), но и защото подфорума се превръща постепенно в някакъв вариант на червения зомби Follow the Leader подфорум, което не беше преди така. Или какво? Да чета как някакви ... (няма как да ги определя просто) наричат капитана на любимия ми отбор "Ваги", гаврят се с него по най-тролски начин, забравяйки за кого говорят, кажеш нещо наопаки, наричат те "мизерник", и въобще... Заjbi! Отвратна работа.

След толкова години в този форум, не вярвах, че ще дойде момент, в който със седмици да не го посещавам, но всичко явно си има край!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юни 2015 15:46

TristaNNN написа:
Eminem написа:Защо на ръкава на синия и белия екип пише 2015г. ?

Ми вероятно 'щото сме 2015 :lol:

Явно това е хем фланелка, хем календар. Поне един нормален в този клуб. Толкова ли е сложно ?

Върни се в “Левски”