Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот Armeeca31 » 25 сеп 2009 11:09

Ай стига тамън помислих, че ''Титан'' са спряли с трансферните издънки в ЦСКА :) :) :)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 11:12

Di Canio написа:Ае дано го вземат и почнат да го пускат и да ни напраска 4-5 парчета за 3 мача да ви дойде акъла... и по гонзо плюехте в началото като не беше във форма после почнахте Песни да му пишете... НА ТРЕНИРОВКА НЕ МОЖЕ ДА СВИКНЕ С ИГРОВАТА ПРАТИКА. Когато изиграе няколко поредни мача и то не по 10 минути всеки може и да си навлезне във формата.

Абе не е като да не му е даван шанс, щото и титуляр си беше и развинтваше чужди защити. Обаче после зацикли в клипчетата на роналдиньо и спре до тук. За наше съжаление, иначе големия талант не можа да прескочи тънката граница от талант до футболист. А на 23 години за нападател, вече е късно да си млада надежда.

tprodanov
Контакти:

Re: Защо Бардон не игра в дербито-това е ключът

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 11:15

ros написа:
tprodanov написа:Можеха просто да ги контузят? Така нямаше да има нужда да разкарват и Живко? Няма логика...

А виждаш ли логика Живко още да е контузен, а да е преминал успешно физическите тестове в Москва. И въобще кой ги е правил и кой от Рубин е присъствал на тях при положение че от руснаците никой не знае за цялата тая работа. със същата сигурност тестовете можеха да ги направят и София и да им пратят резултатите

Няма логика. За мен е 100% измама, и то батков не е жертвата, а хищника. Просто имам предвид, че не е тази измама, а друга.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 25 сеп 2009 11:16

ros написа:това е защото той си призна, че "ЦСКА ни надвиха"... Смел и честен юнак - талант.
Айде стига с глупостите... То не бе Дарко, не бе Гонзо /преди време/. Истината е че ОТ ТОЗИ ОТБОР НА ЛЕВСКИ НИКОЙ НЯМА ДА КУПИ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ

Да бе, да... Преди няколко дни без малко да продадем ЧЕТИРИМА!!! Като е имало много голяма вероятност да купят ОСЕМ! И СЕДЕМ момчета от школата. За малко...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Наказанието за Левски: 1 мач извън София и 37 500 лева глоба

Мнениеот Di Canio » 25 сеп 2009 11:24

Calli написа:Както чорбата игра на по-малко от 500 метра с Локото????? (кого подкрепя БФС?), така и Левски да играе на националния стадион!

Според мен ако трябва критерия да е същия както въпросния мач с Локото, Левски - Черноморец трябва да се играе на някое от помощните игрища на Герена :)
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 25 сеп 2009 11:25

Роналдиньо излезна от форма , така и Хичо, просто няма от кой да гледа :(
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 11:27

tprodanov написа:Заглавието не трябва ли да е- Левски пробва да пробута хичо на цска? :mrgreen:

или "Левски" се оттървава от Хичо. Какво стана с това момче не разбрах. Така и не се отдели от тъча. Не мога да разбера, да завива ли не може, какво ли... Наредят се трима защитника срещу него и Меси да е все някой ще избута топката от полето, а той Меси не е.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 11:28

Това че и вие взехте да се шегувате със себе си /имам предвид с Левски/ говори, че все пак нещата може ида се оправят. Осъзнавате издънката. Ако направите така че Батков да не стъпи на мач на Левски, както ние с Лупи, наистина ще доведете нещата до край. Желая ви го, защото знам как се чувствате, повярвайте ми. Изживели сме го.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Черноморец и Славия по-скъпи от Левски

Мнениеот pas » 25 сеп 2009 11:28

Cronos написа: ...са проспали подходящия момент, или пък им се е досвидяло да дадат някой лев на когото трябва, за да си уредят нещата, е съвсем отделен въпрос.

Я разкажи на кой да дам някой лев, че да апортира и в моето дружество 240 декара в София!

Доколкото си спомням Левски хиляди пъти са искали стадион "Раковски", но резултат никакъв. От ЦСКА направиха пътека до Министерството на отбраната, но не само не са получили стадиона, ами и наем си плащат.

Мога да ти дам примери и с почти всички останали отбори. Примерно, Берое защо не получат безвъзмездно стадиона си и стотина декара около него? Или Дунав Русе? Никой няма да откаже.

Но за съжаление в случая няма нито някаква стандартна процедура, нито ясно взаимоотношения, а просто определени субекти се възползват от близостта си с местните власти и успяват да получат земи за десетки милиони.

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Защо говорим само измислици, относно Левски?

Мнениеот Di Canio » 25 сеп 2009 11:30

Абе така или иначе гледам че не се говори по темата май да питам и аз. Понеже видях от дясно неква статия за Емануела че направила аборт, ако има някой дето я познава може ли да реди нещи и от мене един аборт да направи?
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Върни се в “Архив”