Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сложна комбинация в синьо!
Сега последно се тиражира тезата в късните новини по всички централни телевизии-че са "Жертва на световен заговор"
Винаги са си били мегаломани-ама това е върха! Изпрал малко пари Бай ви Ганя или е помогнал да се изперат и сега естествено требва да се оправдава....тоя си е лъжец отвсякъде

Re: Въпроси към левскарите!!!
аз съм за Гонзо да е много време в любимия ми отбор!!!Той е доказал че е левскар и в костите си.За Сираков нямам коментар за мен той е една голяма легенга.
- jembajemba
- Контакти:
Батков: "Парите бяха налице в България в една банка. Успях да проверя, доколкото мога, че има една много голяма сума в сейфа на банката. Едва след това щяхме да пратим жълтите карти на играчите. Това ми беше потвърдено от шефа на банката."
Но....служителите на банката, никой от тях, дори и шефа, няма право да знае какво има в сейфовете на лицата, които са ги наели. А едва ли някое от тези лица има интерес да отиде при шефа на банката и да му каже просто ей така. Може и да греша, но според мен Батков лъже за това. А щом лъжеш веднъж, значи не е единствената ти лъжа.
Но....служителите на банката, никой от тях, дори и шефа, няма право да знае какво има в сейфовете на лицата, които са ги наели. А едва ли някое от тези лица има интерес да отиде при шефа на банката и да му каже просто ей така. Може и да греша, но според мен Батков лъже за това. А щом лъжеш веднъж, значи не е единствената ти лъжа.
- Levski 1914
- Контакти:
Прави ми впечатление, че вече две седмици се изписаха един тон неща на тема "Левски", "Рубин", "Батков", "Продаване, купуване на отбора" и т.н.
За жалост до никъде не се стигна от тези писаници, нещата вече започнаха да се размиват и съм почти сигурен, че продажба поне на този етап няма да има. Батков за "n"-ти път си изми ръцете с друг...като нито за момент не потърси вината в себе си. На тази среща с феновете нямам идея какво са обсъждали, но се надявам да е за доброто на Левски и отбора. Видно е, че промяна трябва и остава само да се надяваме зимната пауза нещата да се закрепят. А до зимата трябва на всеки мач да ходим и да подкрепяме МИРНО отбора...без бомби, свастики и т.н., защото последното, което е нужно на Левски са нови глоби и лишавания от домакинства. От следващия мач всички на стадиона!
За жалост до никъде не се стигна от тези писаници, нещата вече започнаха да се размиват и съм почти сигурен, че продажба поне на този етап няма да има. Батков за "n"-ти път си изми ръцете с друг...като нито за момент не потърси вината в себе си. На тази среща с феновете нямам идея какво са обсъждали, но се надявам да е за доброто на Левски и отбора. Видно е, че промяна трябва и остава само да се надяваме зимната пауза нещата да се закрепят. А до зимата трябва на всеки мач да ходим и да подкрепяме МИРНО отбора...без бомби, свастики и т.н., защото последното, което е нужно на Левски са нови глоби и лишавания от домакинства. От следващия мач всички на стадиона!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

-
- Контакти:
jeliazko_sat написа:a gong kakvo ste kaje v petak vecher puskat statia s direktora na rubin i toi kazva che neznae nishto i v sabota ia mahat a tova e novina dikov dnes pita grancharov atoi se chudi kvo da kaje neshto manka bila na tarsachkata.batkov i tiah komandva ili i tesa negovi hrantutnici
Статията я има.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=92591
Публикували са я в петък, 22:36, на сайта на радио Гонг.
Прочетох я.
И точно това е трагичното.
В Левски са знаели, че прозорецът е затворен!
И въпреки това тръгват за Русия!
Трябва да си адски малоумен, за да разчиташ на един факс и да тръгнеш за Русия.
Имало някакви мними представители на Рубин.
Ами... то... тия мними представители могат да ги закарат тия 4-ма футболисти някъде и да им отрежат главите, барабар с тая на Баждеков!
Целият тоя сценарий струва ли ви се реален?
Ако Батков е получил парите за тия футболисти, значи, според Юли Москов, е участвал в престъпление.
Искал е да извърши незаконен трансфер.
Освен това - Рабех е следствен.
По закон няма право да напуска страната.
И прочие, и прочие.
Защо някой не попита Батков как Рабех е напуснал България?
Колкото повече разсъждаваме по тоя случай, толкова повече простотии и безумства излизат.
Последна промяна от dimitroff78 на 24 сеп 2009 22:50, променено общо 1 път.
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Re: Левски - Черноморец НЕ Е ДЕРБИ
бивш сателит на цска, който като военизиран отбор
Накратко Г.П.О.С.Т.И. приказваш,какви военни,какви пет лева,мен какво ме засега сините че са били милиционерски отбор,не ме засяга,и не пиша такива неща.
лягаше в партер и разтваряше бузки
Не е нормално мъж да пише такива неща,това е крипто хом..филия.
е бил най-хубавият в България
Да бе,те другите софийски отбори същото казват.
п.п.Смещно е когато някой се изхвърля,още по-смешно е когато фен се изхвърля.
Излишно е да те питам нещо за произхода на ника ти - по-далеч от компютърната игра няма да стигнеш. Това "Пикник край пътя" ("Пикник на обочине") сигурно ти звучи на суахили
Двамата братя, които са автори на тази, и много други книги,са сънародници на "почетния" президент на Подуенския клуб.
Те показват природната интелигентност на този народ,всичко което пишат е прекрасно,но особенно хубаво е "Трудно е да бъдеш бог".
Само 1 седмица ме нямаше в БГ и колко и какви неща съм изпуснал. А то "голем смех ти казвам, ве"... Първо - честита победа, колкото и да е закъсняло. Второ - Батков е такъв долен и мазен лъжец, че Лупи му е като чирак. Трето - обръщам се към феновете на Левски: тази гадост ще премине. Ние го знаем от опит. Боли, гадно е, обидно е, но ние нали сме фенове, а не помияри. Важното е да не допускаме повече Лупевци и Ганьовци при нас и/или при вас. И имам една забележка (малко язвителна) към Гугутката ви: според него цска-рите не били толкова умни, за да измислят подобна гавра. А от много акъл ли някои "умници" така се вързаха и се изложиха пред цял свят??? Нека не се квалифицираме, защото накрая пак сме си все тия - умни фенове на любими отбори с алчни президенти и уникално тъпи председатели на фен-клубове.
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
Мисля, че ще бием...оптимист съм. Четвърта поред загуба ще ни дойде малко множко
Не смея да давам предполагаем наш състав, че напоследък Ратко всеки път ме изненадва с титулярите

Не смея да давам предполагаем наш състав, че напоследък Ратко всеки път ме изненадва с титулярите

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- INZAGHI_99
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Искам Наско за шеф, а Гонзо където му е мястото-на терена!
АБСОЛЮТНО!
Мястото на Сираков завинаги е на поста Директор. Мястото в момента на Гонзо е на терена, има време и той да стане част от ръководството и от щаба, та дори и защо не един ден президент на отбора.
Но за момента Присъствието на Сираков е посмъртно на ГЕРЕНА. Цял реферат, може да се напише защо да е в ЛЕВСКИ.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- Berba M.U.
- Контакти:
Защо Бардон не игра в дербито-това е ключът
Бардон не игра в дербито,освен четиримата кандидати за трансфер,така и никой не излезна да каже точно какво му е на французина.,.,
И тук всичко започва да намирисва яко на ДОПИНГ,от левски скалъпват всичката тази сага за да прикрият играчите си от допинг който са взели за мача с Виляреал.Рабех,Тасевски и Бардон титуляри,за да не се съмняваме в това в Русия са изпратени и Миланов и ЗЕ единствените играчи които през цялата сага пророниха по някоя дума,Бардон остава но не е на терена-едно е да оставиш на пейката един от титулярите си друго е цели трима без да имаш оправдание.Само за справка на първият мач в София с Дебрецен,левскарите играха трагично,а за реванша в Унгария тичаха като коне на надбягвания,дайе шефът им тогава каза че са играли като Барселона.,.,
П.С. лично мнение
И тук всичко започва да намирисва яко на ДОПИНГ,от левски скалъпват всичката тази сага за да прикрият играчите си от допинг който са взели за мача с Виляреал.Рабех,Тасевски и Бардон титуляри,за да не се съмняваме в това в Русия са изпратени и Миланов и ЗЕ единствените играчи които през цялата сага пророниха по някоя дума,Бардон остава но не е на терена-едно е да оставиш на пейката един от титулярите си друго е цели трима без да имаш оправдание.Само за справка на първият мач в София с Дебрецен,левскарите играха трагично,а за реванша в Унгария тичаха като коне на надбягвания,дайе шефът им тогава каза че са играли като Барселона.,.,
П.С. лично мнение