Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Сложна комбинация в синьо!

Мнениеот soilwork » 24 сеп 2009 22:19

Cesc Fabregas написа:Само ще ви кажа,че на повечето левскари хич не им е до бъзици!
П.П.Честита победа не съм имал кога да ви кажа! :)
Kъде се загуби?? :lol:

Потребителски аватар
Монк
Контакти:

Re: Въпроси към левскарите!!!

Мнениеот Монк » 24 сеп 2009 22:23

Стефане, и аз съм левскар, вече 50 години.... За тия 50 години научих едно: Никога не се моли за каквото и да било на феновете на цска - те трябва да бъдат мачкани като хлебарки :evil: За Гонзо съм съгласен, че не пада по-долу от Наско, но Гонзо не става за директор. Неговото място е на терена - да мачка хлебарките :) Сега той олеква, ставайки адвокат на Баткоff. Има нужда от смени - виждаш, че отборът не върви добре. Георги Христов може би е добър за Ботьов, но за "Левски" не става. Ортега е едно недоразумение, което трябваше да замаже гафа с Жоб. Топчо, Бардон, Йовов са много добри футболисти, но вече са на възраст, издишат. Не могат да изиграят цял мач на пълни обороти. Йовов изпуска елементарни положения. Рабех е добър, но не си сигурен в кой точно момент ще сбърка непоправимо. За младоците като Генев, например, да не говорим..... Ясно е, че всичко отива до пари, но тези пари трябваше да бъдат дадени преди 2 години, когато играхме в ШЛ и УЕФА. Набраната инерция беше пропусната, сега отборът е зле, станахме абонати на Локо Сф (след колко месеци или години някой ще научи тези момчета как се играе срещу сгъстена защита), притесняваме се дори от Черноморец... Повече така не може!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 24 сеп 2009 22:24

Стига писахте глупости... няма единство ала-бала, подкрепяйте Левски-името и идеята, а не футболистчетата, които повечето не са за отбора, ходете на стадиона, защото не може всеки мач да има по 2000 души на стадиона, а пролетта като се борим за титлата или сме първи да идват по 10 000 пък другото го оставете, всичко ще се оправи или поне така е обещано, ние сме феновете и трябва да вярваме в това...
NON MOLLARE MAI

roddick
Контакти:

Мнениеот roddick » 24 сеп 2009 22:24

Е какво са правили 3 часа, чесане на езиците ли? Аз съм сигурен, че са му казани много неща директно и бих искал да знам как е реагирал и какви ангажименти са поети.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Иван Мачев-скрития инвеститор на Левски.Кажете мнение?

Мнениеот Deliba6 » 24 сеп 2009 22:24

Di Canio написа:Тоя не може да е президент щото е с 4 имена и всеки ще се досети че е некъф блъф ;)

В панделата всички са с по четири имена!!! Вервай ми!!! :oops: И май натам отива работата с новият собственик!... ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 24 сеп 2009 22:25

Ситуацията, ако не беше смешна, наистина щеше да е трагична.

Аз съм болен привърженик на червените, но, да си кажа честно, винаги съм уважавал това, което Левски са постигали на футболния терен.
Не обичал.
Не харесвал.
Не аплодирал.

Но винаги съм уважавал Левски. Няма как да е иначе, това е главният противник на ЦСКА, а основен принцип е противникът да се уважава.

Адвокат Батков не е случаен човек. Това е влиятелна личност, с връзки, има контакти по целия вертикал на държавата, както се казва.
Левски е един клуб с много солидна организация, всичко там е изрядно. Или поне винаги така съм чувал.
Възможно ли е да се хванат тия вряли и кипяли в "бизнеса" акули, каквито твърдят, че са Тодор Батков, Константин Баждеков и прочие?

Или просто се опитват да правят на идиоти цялата футболна общественост?
Трагедията е, че от всичко това страда клуб като Левски, който има фенове, които наистина ги боли за тоя отбор.
Разбирам ги.
Защото и мен винаги ме е боляло за ЦСКА.

Това, което им се случи на сините фенове и това, което трябваше да изживеят, не го пожелавам и на най-големия си враг.

Но, както казват мъдрите хора от далечния Изток - пътят към мъдростта минава през болката.
Тая болка, дето им я причинява Батков, който твърди, че милее за тоя клуб.

Смяха се, когато ЦСКА се търкаляше в калта... но нещата се обърнаха.
А ние гледаме по телевизията някакви... изроди, които се бият по трибуните и размахват свастики.

roddick
Контакти:

Мнениеот roddick » 24 сеп 2009 22:27

sedem_!_dva написа:Стига писахте глупости... няма единство ала-бала, подкрепяйте Левски-името и идеята, а не футболистчетата, които повечето не са за отбора, ходете на стадиона, защото не може всеки мач да има по 2000 души на стадиона, а пролетта като се борим за титлата или сме първи да идват по 10 000 пък другото го оставете, всичко ще се оправи или поне така е обещано, ние сме феновете и трябва да вярваме в това...

ей тва е мнение :)

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 24 сеп 2009 22:27

Гонзо се виде, че не става за шеф. Прекалено мек е. Трябва да се седне и да се говори, а не да е слуга на тоа комунист мустакат. Наско и Мъри трябваше да бъдат в Левски поне 10 години... Трябва най-накрая и ние да даваме шанс на треньорите си. А за смешна държава като България, Мъри е най-доброто. Пари за чужд треньор няма. Но и всеки помни кво беше с Рудигер Абрамчик. Човека почна да ги учи на футбол, а наще се тръшнаха на 15-тата минута. Просто Гонзо трябва да хване диригентската палка в отбора и тва е. В нито един отбор президента не определя всичко. Той е просто човека с пари. Защо Лапорта не се бърка в работата на Гуардиола, а само му дава пари на тепсия. Така трябва и да е тука. Ма тоа комунист се бърка навсякъде. И с неговите комични изказвания ставаме за смях пред свинете.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 24 сеп 2009 22:31

Монк написа:Стефане, и аз съм левскар, вече 50 години.... За тия 50 години научих едно: Никога не се моли за каквото и да било на феновете на цска - те трябва да бъдат мачкани като хлебарки :evil: За Гонзо съм съгласен, че не пада по-долу от Наско, но Гонзо не става за директор. Неговото място е на терена - да мачка хлебарките :) Сега той олеква, ставайки адвокат на Баткоff. Има нужда от смени - виждаш, че отборът не върви добре. Георги Христов може би е добър за Ботьов, но за "Левски" не става. Ортега е едно недоразумение, което трябваше да замаже гафа с Жоб. Топчо, Бардон, Йовов са много добри футболисти, но вече са на възраст, издишат. Не могат да изиграят цял мач на пълни обороти. Йовов изпуска елементарни положения. Рабех е добър, но не си сигурен в кой точно момент ще сбърка непоправимо. За младоците като Генев, например, да не говорим..... Ясно е, че всичко отива до пари, но тези пари трябваше да бъдат дадени преди 2 години, когато играхме в ШЛ и УЕФА. Набраната инерция беше пропусната, сега отборът е зле, станахме абонати на Локо Сф (след колко месеци или години някой ще научи тези момчета как се играе срещу сгъстена защита), притесняваме се дори от Черноморец... Повече така не може!

+1
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 сеп 2009 22:31

Аз имам странното чувство, че Батков и Томето са дружки, ама за сега това си е само моя теория нямам красноречиви доказателства по нея.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Архив”