Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 20:40

Stahlgewitter написа:Как ви се коментира водата и кой с какво е бил облечен?Изображение

Другото е без коментар. Да ти отидат 13 000 човека на майната си, нещо невиждано от десетилетия, и което скоро няма да се повтори, и ти да се насереш като кифладжия, какво да му коментираме?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 май 2015 22:28

sin4ec написа:
Stahlgewitter написа:Как ви се коментира водата и кой с какво е бил облечен?Изображение

Другото е без коментар. Да ти отидат 13 000 човека на майната си, нещо невиждано от десетилетия, и което скоро няма да се повтори, и ти да се насереш като кифладжия, какво да му коментираме?

Майтапа настрани - някога ходили ли са толкова левскари в провинцията? Миналото хилядолетие нямаше толкова леки автомобили.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 23:01

NOMER14 написа:
sin4ec написа:

Майтапа настрани - някога ходили ли са толкова левскари в провинцията? Миналото хилядолетие нямаше толкова леки автомобили.

Майтапа настрани-никой не е ходил в такова количество в провинцията. Аз 25 години ходя по мачове-такова чудо не съм виждал. Тръгнах в 6.00 сутринта-засякох по пътя поне 50 коли, няколко буса и два автобуса. 10.00 бях в Бургас пред хотела, заебахме колата-и на Морската градина( не в официално отреденото място, а в началото). Плашим се. Викам си-ще е празно и не ми трябват бански-забрави! Не че ми пука, ама моят аиска и тя да влезе в морето, трябва да се преоблече, та я качих на една спасителска вишка. Аз се преоблякох на пясъка-кой иска да го гледа- и да го лапа! :)
Набих се в студената вода, поплясках и навънка. До нас-момчета и момичета, едното с шалче на Левски. Снимаха ни до брега, стана време за обяд и за пиене. Тръгване из Бургас-ами то навсякъде синьо! Место нема, кривнахме по уличките, а мен ме води навигацията на смартфона към хотела, и случайно виждаме надпис " При Шопа. Ресторант-градина.". Разкошна кръчмица, влизаме и сядаме, а отзад се чува глас: Вие по къф случай сте в Бургас, за риба ли? Обръщам се-две маси юнаци и девойки насядали и тежко отпиват, пък за 25 години, как да ти кажа, по физиономии и по случки се знаем.. ;)
Викам: за гъби сме!
Кеф! Хапнахме, пийнахме, тръгнахме да се прибираме, да се изкъпем и да се ......., ами то сини извират отвсякъде като хлебарки, накъде се обърнеш!
Това е положението.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 май 2015 23:44

Момчета, това по трибуните снощи няма да се затрие ! Левски е вечен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2015 00:44

Изключително разочарован съм вчера. От един-единствен човек. Стоев. Но не само, разбира се. От Гонзо се разочаровах отдавна. И то, след като съм се надявал повече от година, че видиш ли той си е взел поуките. Малко от малко е поумнял. Още с връщането си обаче, той показа не само, че нищо не е научил, ами е забравил за грешките си.

С "Левски" компромис не бива! Пепе/Селекция

Не го запомни това. "Пепе не е първи избор, да"... Ок, ма при положение, че с Херо не стана, значи Пепе е трети избор. Последните дни на властта на Батков изчтичаха. Ква селекция, кви пет лева?! Взехме резервите на резервите+двама испанци и туй то. Пепе се оказа, че и за четвърти избор не ставал.

С "Левски" компромис не бива! Херо

Ще чакаме Херо, той се чуди. Кво се чуди?! Кой да го чака? "Левски"? Като е отказал на клуб като "Левски", прав му път! Не, каза Фенът - Той е! Месията. Обикновен наглец. Това е той. С "Левски" компромис не бива!!!

С "Левски" компромис не бива! Стоев

"Те тези мачове... няма мотивация за тях, знаете как е..." Кой е бе, мой?! Кое как е? Ако в Миньор не ти е пукало дали падаш, дали пускаш малките да правиш шпалир на Разград, че после да те вземат, там е друго. С "Левски" компромис не бива! "Левски" излиза винаги за победа и ако казваш "майната му" на загуба на Герена от Славия. От Славия, брат!!! Аз ли да ги мотивирам ли бе, Стойо? Па я не съм им треньор, ти си им обаче. Това не е поведение на треньор на "Левски". Това е поведението на треньор на Миньор (извинявам се на перничани, даже и те биха се обидили, ако след домакинска загуба, треньорът махне с ръка все едно: "Ко па толко?"). Само, че Стою не се е самоназначил в този клуб. Да е узурпирал треньорското място през главата на Гонзо, кей, ма...

Колко посредственици ще ни докараш, бе Гонзо? Ясен, Костов-мостов, Ратко, СтоЮ. Трима посредственика за посредствени клубове, неборещи се за нищо. Ама той бил то в Лига Европа. О, айде, моля ви се. Тоя отбор сам си играеше. Той не беше негов. Цяла зимна пауза наш СтоЮ пробва нападатели. Цяла зима. Вчера се видя най-добре, нали? Чудничко, Стоьо, чудничко. Лиши отбора от Прохазка, забивайки го отзад. Що бе, Стоьо? Дръпна назад Бедоя, обездвижвайки го от креативността му.
Не това вчера не беше грешка - съставът. Малкият вкара хеттрик миналия мач. На пейката! Точно така, СтоЬО.
С "Левски" компромис не бива, Стоев! Ако не си го разбрал, не си за този клуб. Ходи си в Миньоро! Ма много оригинално. Вадиш Аниете, слагаш кой? Велев. Аз казах нещо за оня мач, който ни изхвърли във втората шестица и тактиката и титулярите в този мач. Има две вероятности. Тоя не става, страхлив, немощен треньор. Другото знаете, нали? Един посредствен треньор. Това е Стою.

С "Левски" компромис не бива!

Имаше 11 000 сърца вчера, които знаеха това. Те не го знаеха. Те го вярваха. Те си бяха отделили от месечните си бюджети една немалка сума, за да са на "Лазур" в тази така тъжна вечер. Поклон!

А за вас, Стойо и Гонзьо, дето не го знаете... Айде да си се хванете за ръчички и след края на сезона по живо по здраво. Става ли, моите?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2015 00:53

milen.hristov написа:Гонзо- някаква купа кога?

Утре. С таратор обаче.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2015 02:55

metodito написа:Изключително разочарован съм вчера. От един-единствен човек. Стоев. Но не само, разбира се. От Гонзо се разочаровах отдавна. И то, след като съм се надявал повече от година, че видиш ли той си е взел поуките. Малко от малко е поумнял. Още с връщането си обаче, той показа не само, че нищо не е научил, ами е забравил за грешките си.

С "Левски" компромис не бива! Пепе/Селекция

Не го запомни това. "Пепе не е първи избор, да"... Ок, ма при положение, че с Херо не стана, значи Пепе е трети избор. Последните дни на властта на Батков изчтичаха. Ква селекция, кви пет лева?! Взехме резервите на резервите+двама испанци и туй то. Пепе се оказа, че и за четвърти избор не ставал.

С "Левски" компромис не бива! Херо

Ще чакаме Херо, той се чуди. Кво се чуди?! Кой да го чака? "Левски"? Като е отказал на клуб като "Левски", прав му път! Не, каза Фенът - Той е! Месията. Обикновен наглец. Това е той. С "Левски" компромис не бива!!!

С "Левски" компромис не бива! Стоев

"Те тези мачове... няма мотивация за тях, знаете как е..." Кой е бе, мой?! Кое как е? Ако в Миньор не ти е пукало дали падаш, дали пускаш малките да правиш шпалир на Разград, че после да те вземат, там е друго. С "Левски" компромис не бива! "Левски" излиза винаги за победа и ако казваш "майната му" на загуба на Герена от Славия. От Славия, брат!!! Аз ли да ги мотивирам ли бе, Стойо? Па я не съм им треньор, ти си им обаче. Това не е поведение на треньор на "Левски". Това е поведението на треньор на Миньор (извинявам се на перничани, даже и те биха се обидили, ако след домакинска загуба, треньорът махне с ръка все едно: "Ко па толко?"). Само, че Стою не се е самоназначил в този клуб. Да е узурпирал треньорското място през главата на Гонзо, кей, ма...

Колко посредственици ще ни докараш, бе Гонзо? Ясен, Костов-мостов, Ратко, СтоЮ. Трима посредственика за посредствени клубове, неборещи се за нищо. Ама той бил то в Лига Европа. О, айде, моля ви се. Тоя отбор сам си играеше. Той не беше негов. Цяла зимна пауза наш СтоЮ пробва нападатели. Цяла зима. Вчера се видя най-добре, нали? Чудничко, Стоьо, чудничко. Лиши отбора от Прохазка, забивайки го отзад. Що бе, Стоьо? Дръпна назад Бедоя, обездвижвайки го от креативността му.
Не това вчера не беше грешка - съставът. Малкият вкара хеттрик миналия мач. На пейката! Точно така, СтоЬО.
С "Левски" компромис не бива, Стоев! Ако не си го разбрал, не си за този клуб. Ходи си в Миньоро! Ма много оригинално. Вадиш Аниете, слагаш кой? Велев. Аз казах нещо за оня мач, който ни изхвърли във втората шестица и тактиката и титулярите в този мач. Има две вероятности. Тоя не става, страхлив, немощен треньор. Другото знаете, нали? Един посредствен треньор. Това е Стою.

С "Левски" компромис не бива!

Имаше 11 000 сърца вчера, които знаеха това. Те не го знаеха. Те го вярваха. Те си бяха отделили от месечните си бюджети една немалка сума, за да са на "Лазур" в тази така тъжна вечер. Поклон!

А за вас, Стойо и Гонзьо, дето не го знаете... Айде да си се хванете за ръчички и след края на сезона по живо по здраво. Става ли, моите?

Какво пък ти е виновен Стоев? При него отборът играе никак не лош футбол, като се има предвид възможностите на футболистите и обстановката в клуба.
Няма треньор, който да ги мотивира в мач без значение от втората седмица и при положение, че са си заслужили финал за купата след две тежки битки с Лудогорец. Приказките от рода на "всеки мач се раздаваме на 101%" са смешни, банални, лишени от всякакъв смисъл. Хубаво е, че имаме треньор, който ги избягва и говори реални неща.
Стоев може да е пробвал нападатели, само че е поставен в условия, при които да лови маймуни с трици, защото пари няма. И все пак нов нападател имаше, който беше изгонен заради причини извън футболния терен. Поради финансовите затруднения нямаме и качествени играчи за всеки друг пост, но с цената на ротации и преквалификации Стоев успя да сглоби някакъв боеспособен отбор. Ако беше сложил Бедоя на фланга, за да не го "обездвижва от креативността му", както казваш ти, сега щеше да си недоволен защо Стефан Велев е играл до Гаджев. Ако пък Прохазка беше в центъра, сега щеше да си недоволен, че е пуснал Алвеша като титулярен бек. А Краев има време да играе в мачове с такъв заряд (у нас или в чужбина), сега нека да трупа опит и да вкарва на Марек, няма нужда да форсираме нещата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2015 03:46

Tommi написа:Какво пък ти е виновен Стоев? При него отборът играе никак не лош футбол, като се има предвид възможностите на футболистите и обстановката в клуба.
Няма треньор, който да ги мотивира в мач без значение от втората седмица и при положение, че са си заслужили финал за купата след две тежки битки с Лудогорец. Приказките от рода на "всеки мач се раздаваме на 101%" са смешни, банални, лишени от всякакъв смисъл. Хубаво е, че имаме треньор, който ги избягва и говори реални неща.
Стоев може да е пробвал нападатели, само че е поставен в условия, при които да лови маймуни с трици, защото пари няма. И все пак нов нападател имаше, който беше изгонен заради причини извън футболния терен. Поради финансовите затруднения нямаме и качествени играчи за всеки друг пост, но с цената на ротации и преквалификации Стоев успя да сглоби някакъв боеспособен отбор. Ако беше сложил Бедоя на фланга, за да не го "обездвижва от креативността му", както казваш ти, сега щеше да си недоволен защо Стефан Велев е играл до Гаджев. Ако пък Прохазка беше в центъра, сега щеше да си недоволен, че е пуснал Алвеша като титулярен бек. А Краев има време да играе в мачове с такъв заряд (у нас или в чужбина), сега нека да трупа опит и да вкарва на Марек, няма нужда да форсираме нещата.

Цяла зима този несъстоятелник търси офанзивни футболисти! Взе двама, пробва четирима! Ние имахме въпиюща нужда от смяна на централната двойка защитници. Те са двама неграмотници! Той не потърси такива! И ако не си съгласен с мен, спомни си 20-тата минута на двубоя, а всъщноост защо само нея? Спомни си последните две години. Опита ли се да промени нещо в центъра на защитата? Роман е невероятен футболист. Да вземем да го сложим на врата? Румънецът не е централен защитник. Алвеша, ако му е наложен защо нищо не каза? Сливи ли има в устата или е поредната...(женсски полов орган)... който се е докопал до Герена. Какъв Велев, какви пет лева. ТовА, че този малоумник си е наумил, че този става за футболист не го прави такъв! Защо започна с Педро. И въобще, човек, наистина ли мислиш, че това е треньор за "Левски"? Както и да е! На мен вече не ми се хабят нервите. Вярвайте си в квито искате си глупости. Обичайте си ги и двамата локомотивци! Посредственици и двамата. Нито Тонев, нито Стоев не казвам, че са лоши като професионалисти. Просто са си за "Надежда" (ако щат локомотивци да ми се обиждат).

П.С. Ако трябва да правя сравнение, относно Прохазка, това е все едно Мъри да беше сложил Бардон на бека, щото нямало кой друг! Ще се справи ли? Много ясно! Бардон, като Прохито, беше "куче", ма кво правим в средата на терена?
Пак казвам: не ме е яд на Стоев толкова много. Не той се е назначил човека. Яд ме е на този/тези, които са го назначили!

ПС2: Вчера излязохме с един дефанивен халф - Гаджев. Защо? Бедоя не е дефанзивен. Няма физиката и качествата да е такъв.
Ето и мнение от някой, който не е играл футбол единствено с приятели:
Стойчо Стоев е виновен за загубата на Левски от Черно море във финала за Купата на България. Това заяви Наско Сираков пред bTV.

„Кой е очаквал такова нещо?! И най-важното е, че по най-неприятният, по най-лошият сценарий Левски загуби един финал, който, според мен, трябваше да спечели с лекота!

Вижте, там (в Левски) има хора, които трябва да си направят сериозна равносметка за всичко, което става в този отбор, но при всички положеиня треньорът допусна огромни грешки.

Да си смениш най-добрия играч, при положение, че той симулира схващане на крака и е на тъч линията, и иска веднага да влезе Аниете - и ти да го смениш - това е престъпление към отбора! Аз мисля, че това беше нй-голямата грешка на Стойчо.

Моето лично мнение е, че на Левски му трябват смели хора. Левски не може да играе с отбор, който, примерно, е с 50 минути в редовното време, с човек по-малко, да не иска да реши абсолютно срещата в редовното време. След първия гол те трябваше да вкарат още два, а не да позволят на Черно море да стигне до изравняване", заяви Сираков.

"Ами на всеки може да му мине такова нещо през главата, след като се загуби по един елементарен начин титлата преди 2 годни. Сега се губи по подобен начин финалът. Започва да се наслагва едно такова мнение. Явно, че някъде по-дълбоко се коренят проблемите. До там трябва да се стигне.

Не са проблемите във футболистите и треньорите най-големи. Има други", каза още Наско Сираков.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 юни 2015 07:57

Metodito, ти си голям мизерник братче!!! За всичко Ст.Стоев ще да е виновен... дееба и тъпата сган!!! От години да имаме свестен треньор и пак ще го плюят бе!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 01 юни 2015 09:43

За мен Стоев направи две грешки.
1 - Пускането на Педро - аз си го обяснявам с това, че Краев е прекалено млад и може да прегори, а знаем, че доста лесни картони си изкарва понякога.
2 - Смяната на Аниете и пазенето на резултата срещу 10 моряци. Само ако Аниете е бил контузен може да се оправдае подобна смяна. Още когато го смениха казах на баща ми и мои приятели... ако нашите решат да пазят резултата ще ни вкарат гол. Така и стана. :(

И още нещо. Разбирам, че трябва да се спазва голяма дисциплина в отбора, и играчите да имат уважение към треньора, но е глупаво при положение, че за нападател имаш едно дърво което пропуска на празна врата 9 от 10 пъти да си пратиш другия нападател в забвение. Ако Гикиевич беше на терена купата щеше да е наша. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”