Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 03 авг 2017 00:20

vaskonti написа:
ivo55 написа:Разбира се, можеш тук скрит зад анонимност, да пишеш глупости, за който си искаш.
Ама това не те прави умен, само показва липса на аргументи, не те прави цесекар, а те превръща в озлобено човече, нито ти отваря някакви врати, напротив, ти никога през живота си няма да можеш да отидеш на Армията и да кажеш аз съм ...
И да отидеш някога, през цялото време ще те е страх.

Понеже от теб сериозните аргументи просто извират, ще ми кажеш ли кое е глупост - това, че се опитвате да убедите света, че сте Литекс ли или това, че считам подобна теза за пълна простотия? Или може би съмнението ми, че тези действия ще обединят червената общност? Според теб това сериазна твърдение ли е- че червената общност е обединена от идеята на шефовете да убедите света, че сте Литекс?
Сега ми хрумна един въпрос. Да кажем, че спечелите тия дела. Да кажем, че УЕФА, съответно и ФИФА признаят, че са сбъркали. Дали от тук натам няма да закрият раздела на ЦСКА и да пишат цялата история занапред в раздела на Литекс? Викаш, това вече ще е апогеят в обединениено на червената общност. Сигурен съм, че тая общност си мечтае отборът й да бъде признат и официално за Литекс.
Айде сега ми кажи кое тук е глупостта и невярното? Ако може без да ми обясняваш колко съм страхлив и други подобни "конкретни" аргументи.
И не ми казвай, че трябвало да чакам да се плати преди да раздавам присъди. Точно обратното - ти си този, който трябваше да изчака това плащане преди да викаш Осана! Такива като теб първо се кълняха, че никога няма да приемат ловешки урод, а като преспаха , не само го приеха, ами и хвърляха калпака у въздуха от кеф!

Васко, извинявай, ама един куп глупости си написал. Нито се опитвам да убеждавам някой, че сме Литекс, нито съм викал Осамна.
А това "Да кажем, че" показва едно доста ниско ниво.
Ти си бил голям празнодумец, не го казвам като обида, а като констатация. Градиш си някакви въздушни кули, измисляш си някакви истории за другите и си се чувстваш добре на върха на твоята картонена кула.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 авг 2017 00:21

GOLEADOR написа:Вашата управа поне се е взела в ръце да ви назначи свестен тренер,управата в ЦСКА прави грешка след грешка , а не разбирам и защо си прави целия този труд?Излиза Марков и се цепи,че лъжем УЕФА за да играем в ЕКТ.Сега пък съдим УЕФА,въпреки,че сме я лъгали.Абе луда работа....

Не знам и аз вече...всички се уморихме от глупости, стадионите са все по-празни, нещата не вървят.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2017 00:22

1982 написа:Каква оставка ще му искаш, това си е неговият клуб, не твоя ?! ........ както си го донесе от Ловеч, така утре, ако много знаете, ще си го отнесе пак ...... вие не сте в позиция нищо да искате, Голеадоре, ГГ ви е хванал в мъртва хватка и нямате измъкване, ще се съгласявате с всичко, което прави. Както и правите досега.

ГГ е собственикна ЦСКА,ние сме фенове на ЦСКА,ако реши да мести клуба ще му се види тесен света.Освен това друг шанс ГГ да стане шеф на голям отбор няма да има.Защо да си изпуска късмета?Няма логика,за това и ще плати тези 8 000 000 за активите на ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 авг 2017 00:23

[center]Пари има......не е дошъл моментът за плащане. Има да се доуточнят още някои подробности[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 авг 2017 00:48

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Тебе бърка ли те като цъкаш оригинална FIFA или кракната FIFA? :lol: Не,нали?Еми то и при нас така. :lol: :lol:

Да, ама вие не играете на кракната ФИФА, а на ANGRY BIRDS ...

Емии то нивото на ППЛ е горе долу там. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 авг 2017 01:03

1982 написа:Каква оставка ще му искаш, това си е неговият клуб, не твоя ?! ........ както си го донесе от Ловеч, така утре, ако много знаете, ще си го отнесе пак ...... вие не сте в позиция нищо да искате, Голеадоре, ГГ ви е хванал в мъртва хватка и нямате измъкване, ще се съгласявате с всичко, което прави. Както и правите досега.

Веднъж да се съглася с тебе :!: Това е абсолютен факт като тва важи за всеки частен клуб :!: Не мое люпиш семки,да даваш 10 лева на месец,да имаш мозък на маруля(да,тва е редовия футболен фен) и да си мислиш че решаваш нещо(да,ти си мислиш,ма фактите са други.Особено в днешно време).ДА,феновете са едно общество.Феновете са много..."Глас народен,Глас Божий".Ма то и хлебарките са повече от хората по тая логика....само че не управляват те света.Чичко Паричко определя правилата.Както във футбола,така и по света.Па вие си си мислете друго...няма проблем. ;) "Решава тоя,който има пари" - батко ти Тошо го е казал едно време.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 авг 2017 01:20

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Вашата управа поне се е взела в ръце да ви назначи свестен тренер,управата в ЦСКА прави грешка след грешка , а не разбирам и защо си прави целия този труд?Излиза Марков и се цепи,че лъжем УЕФА за да играем в ЕКТ.Сега пък съдим УЕФА,въпреки,че сме я лъгали.Абе луда работа....

Не знам и аз вече...всички се уморихме от глупости, стадионите са все по-празни, нещата не вървят.

Максимално бързо трябва да има правила за регулация на броя на чужденците. И тука говориме за хора, родени в чужбина и не да играят побългарени цигани. Правилото за играчи U21 трябва да се върне преработено
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2017 04:00

delqnski47 написа:

Веднъж да се съглася с тебе :!: Това е абсолютен факт като тва важи за всеки частен клуб :!: Не мое люпиш семки,да даваш 10 лева на месец,да имаш мозък на маруля(да,тва е редовия футболен фен) и да си мислиш че решаваш нещо(да,ти си мислиш,ма фактите са други.Особено в днешно време).ДА,феновете са едно общество.Феновете са много..."Глас народен,Глас Божий".Ма то и хлебарките са повече от хората по тая логика....само че не управляват те света.Чичко Паричко определя правилата.Както във футбола,така и по света.Па вие си си мислете друго...няма проблем. ;) "Решава тоя,който има пари" - батко ти Тошо го е казал едно време.

ЦСКА е много повече от частен клуб.Той и до сега бе в ръцете на хора с пари (Павлов,Черепа,Титан,Манджуков),това да е попречило на армейците да протестират?А и мисленето да не се бунтува човек срещу богаташа ме изненадва?Не ви разбирам,честно!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 авг 2017 07:36

ivo55 написа:
vaskonti написа:
ivo55 написа:Разбира се, можеш тук скрит зад анонимност, да пишеш глупости, за който си искаш.
Ама това не те прави умен, само показва липса на аргументи, не те прави цесекар, а те превръща в озлобено човече, нито ти отваря някакви врати, напротив, ти никога през живота си няма да можеш да отидеш на Армията и да кажеш аз съм ...
И да отидеш някога, през цялото време ще те е страх.

Понеже от теб сериозните аргументи просто извират, ще ми кажеш ли кое е глупост - това, че се опитвате да убедите света, че сте Литекс ли или това, че считам подобна теза за пълна простотия? Или може би съмнението ми, че тези действия ще обединят червената общност? Според теб това сериазна твърдение ли е- че червената общност е обединена от идеята на шефовете да убедите света, че сте Литекс?
Сега ми хрумна един въпрос. Да кажем, че спечелите тия дела. Да кажем, че УЕФА, съответно и ФИФА признаят, че са сбъркали. Дали от тук натам няма да закрият раздела на ЦСКА и да пишат цялата история занапред в раздела на Литекс? Викаш, това вече ще е апогеят в обединениено на червената общност. Сигурен съм, че тая общност си мечтае отборът й да бъде признат и официално за Литекс.
Айде сега ми кажи кое тук е глупостта и невярното? Ако може без да ми обясняваш колко съм страхлив и други подобни "конкретни" аргументи.
И не ми казвай, че трябвало да чакам да се плати преди да раздавам присъди. Точно обратното - ти си този, който трябваше да изчака това плащане преди да викаш Осана! Такива като теб първо се кълняха, че никога няма да приемат ловешки урод, а като преспаха , не само го приеха, ами и хвърляха калпака у въздуха от кеф!

Васко, извинявай, ама един куп глупости си написал. Нито се опитвам да убеждавам някой, че сме Литекс, нито съм викал Осамна.
А това "Да кажем, че" показва едно доста ниско ниво.
Ти си бил голям празнодумец, не го казвам като обида, а като констатация. Градиш си някакви въздушни кули, измисляш си някакви истории за другите и си се чувстваш добре на върха на твоята картонена кула.

Помолих за конкретни аргументи и коментари, ти продължаваш с общите приказки за това какви глупости говоря....
Кое е въздушна кула - това, че опитвате да убедите УЕФА, че сте Литекс ли? Не ти конкретно, но все пак косвено и ти, щом подкрепяш така сляпо всяка простотия, която извира от тоя клуб! А тия простотии извират една след друга, при това не от незнание, а нарочно се правят! И вие викате ура!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 авг 2017 08:59

Ще протестирате на куково лято,ако не плати.Защо не протестирате сега,когато налагат мнението си,че това
е Литекс, но с ново име.Това означава само едно,така мисли ръководството.Тогава защо да плаща 8млн лв?
Заради вас?Та кой ви бръсне за слива?
пп.Вече сте "дърво без корен",ако го осъзнавате разбира се.Ние може да си живеем със спомени,но вие и това няма
да имате след време

Върни се в “ЦСКА”