Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Статията на Томислав Русев

Мнениеот fr3ak_boy » 24 сеп 2009 10:45

Интересното е, че в западните страни отборите не носят имена на национални герои.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 10:45

tprodanov написа:
CSKARCHETO-BS написа:Кажете друг отбор който е кръстен на името на национален герой

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти не си истински, ахахахахаха, не мое толкова прост юзър да е реален и истински, некой си прави ебаси ташака :mrgreen:

Eдин от малкото пъти, когато съм съгласен с тебе :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 сеп 2009 10:47

fr3ak_boy написа:Интересното е, че в западните страни отборите не носят имена на национални герои.

moonlight написа:Само ще ти изброя някои отбори ,че тази тема е някаква уникална глупост !
Крю Алекзандра (Англия)- кръстена на принцеса Александра
Арминия Билефелд (Германия)- кръстен на името на немски войн , победил римските легиони !
Тотнъм Хотспърс(Англия)- кръстен на името на Хенри Перси(известен още като Хенри Хотспър)
Нортуич Виктория(Англия) - кръстен на името на кралица Виктория !
Има още много , но не е необходимо да се изброява повече !

Айде стига сме коментирали глупости!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 24 сеп 2009 10:50

ТОМЕ- евала.Разплака ме,направо ме накара да изпитам оргазъм,какъвто с жена не съм изпитвал твойта статия.Какъв патос, каква героична душа. Аз ти предлагам да починеш малко от журналистика,че нещо май си се поизхабил. В ИМЕТО НА ДЯКОНА, МОЛЯ ТЕ СПРИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ :evil:

Blue_Fan
Контакти:

Мнениеот Blue_Fan » 24 сеп 2009 10:54

CSKARCHETO-BS написа:Кажете друг отбор който е кръстен на името на национален герой

Ще ти кажа! Ако ми назовеш друг отбор, който е изкуствено създаден, като бледо копие на друг отбор от друга държава, пък макар и братска-комунистическа. И след това старателно угояван от "мама" (БКП) с най-големите футболни таланти. За да покажем че сме наравно с братския СССР.
Но аз разбирам злобата и завистта у феновете на четирибуквената абревиатура.
Левски е създаден от любов към спорта, от хора които са имали идеали. От хора за които думичките чест и патриотизъм са имали значение. Затова са си кръстили отбора на български герой, а не са го изкопирали по идея на някой тъп труженик издигнат до висок управленски пост, който може и да не си е спомнял кой е Левски.
Така, че скъпи фенове на "бледото копие", имате много поводи да ни завиждате и аз разбирам вашата болка.
Но вземете че приемете реалноста за недъгавото основаване на любимия ви клуб и спрете да всявате омраза.
Погледе си първо кочината в сектор Г, вижте там какви емзепляри се подвизават и после си врете носа в чуждите работи.

Fichango
Контакти:

Re: Батков каза колко пари е чакал (излъга)

Мнениеот Fichango » 24 сеп 2009 10:56

Тоя сладур две неща еднакви не казва. Постоянно си противориечи

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 24 сеп 2009 10:57

Невероятно смешна е. Това е невероятното

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Достанич се сети за юношите?

Мнениеот metodito » 24 сеп 2009 10:58

kenta25 написа:Дали според вас ще им даде шанс за изява?Аз съм ''за''!Нека поне до края на първенство да са повечето титуляри нали виждате какво става като играят по 3-4 мача на сезон. Пример Николаи Димитров ''ХИЧО''

Ние сме "за", но той не е. Налага Симонович и Сърмов, Ортега...Тоя е ненормален. А аз не съм видял някой от титулярите на Рачко да са на йота даже от младите. Сърмов е много зле. А сравня ли го с Балтанов... Мале, мале. Ако сравня Ортопеда с Цачев ... Рачко е побърканяк. Да си хваща торбичката. Малко сирене, доматки и на запад. То се е видяло, че дебелия мустак скоро няма да се оттървем от него. Иначе освен Симо Иванов, силно впечатление ми направи например и Димитър Димитров. Един нисичък защитник, но много борбен и бърз. Може според мен да се използва понякога вместо Генев или Минев.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 10:59

EL GALAKTIKO написа:ТОМЕ- евала.Разплака ме,направо ме накара да изпитам оргазъм,какъвто с жена не съм изпитвал твойта статия.Какъв патос, каква героична душа. Аз ти предлагам да починеш малко от журналистика,че нещо май си се поизхабил. В ИМЕТО НА ДЯКОНА, МОЛЯ ТЕ СПРИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: Тъпото, че много малко хора мислят като тебе, аз ако случайно го слушам направо умирам да се хиля на глупостите му ! Та Сашо Диков е по-голям журналист от него ! То същност май Сашо Диков е най-големият спортен журналист в България. Колкото и смешно това да звучи !
Последна промяна от love_hurts на 24 сеп 2009 11:00, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: Батков каза колко пари е чакал (излъга)

Мнениеот bobo03 » 24 сеп 2009 11:00

Ето ви едно безпристрастно мнение /не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА/. Батков или е откачил тотално и участва в някакъв свой криминален филм "ала Джеймс Бонд" или е сътворил някаква грандиозна далавера с цел финансова облага. Който и колкото да ме убеждава, че Левски са станали жертва на някаква машинация няма да повярвам никога. На такава простотия не може да се хване и първокласник. Така че, дето се казва "Крадецът вика -"Дръжте крадеца!".

Върни се в “Архив”