drvasko98 написа:Син до гроб написа:Отговорът се съдържа в това което съм написал бе братле .Няма силен човек начело на Левски,няма успехи ! Много бързо забравяте някои от вас до какви висини изведоха отбора СС ,далеч съм от мисълта ,че нямат грешки и те,но сложено на кантар хубавото и лошото,хубавото е в пъти повече ! Не си кривете душата и спрете да плюете по най-голямата икона на Левски след Аспарухов !
До каквито висини и да ни изведоха след изгонването им бяхме на по-ниско ниво от идването им през 2004. Да не се пропуска това. Трябва да се прави разлика между класата и случайността (това е за треньора, когото цяла България и Кипър го видя колко струва). Иначе директорът има безспорни качества, но аз не го искам на Герена. Трябва да можем да се справим без него. Ако не можем значи нищо не е останало от Левски.
Ниското ниво след ерата Сираков/Стоилов дойде защото батков разби отбора , реши , че се е превърнал във велик футболен бос и , че благодарността на хората трябва да е насочена към него , ако Сираков работеше в клуба мислите ли , че щеше да остави да се случи казанската афера . А я си спомнете какви футболисти докара Сираков - Томашич , Ричард , Бардон , Вагнер , Жо, Зе Соареш - все добри чужденци които имаха класа - школата също работеше и от там си взимаха момчета за първия отбор които играеха - Хичо , Домовчийски , малката перука . Я си спомнете как играеше отбора тогава и как играе през последните 2-3 години . Спомням си едно изявление на Сираков след Левски-Спартак Варна 4-0 , тогава Сираков скъса футболистите от мъмрене щото бяха били на ходом а не се бяха напъвали .
Сираков може да е всякакъв - може да е правил милиони от комисионни , но отбора играеше футбол , ставаше шампион и се представяше повече от достойно в евротурнирите , а сега като гледам какъв отбор сме ме боли сърцето и душата ми стене .