ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Пловдив1926 » 31 яну 2012 08:12

Онзи ден говорихме за това по радиото Ванко, може да си го пуснеш записа от 29ти :) Ако договора е направен добре, 2.5 години не са хич малко, недей така :) Важно е да си пастнат с отбора и всички да са доволни. Две години ги обиграваме, на третата шампиони и трансфер в някой голям западен отбор е нелош план :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 яну 2012 12:14

Записът на първото предаване го чух още на същия ден щом даде линк към него.Спомена се накратко за договорите, но ако правилно съм разбрал това беше тълкувание и думи на Вальо Гранчаров.Ще ми е много любопитно да чуя какво мисли за това лично Коко Динев.Да го питам аз този човек не се ли притеснява от това, че тези краткосрочни договори дават възможност мениджърът на даден футболист в един момент да започне да му извива ръцете на Коко.Да не говорим, че всички сме много наясно колко подмолно действат Левски и ЦСКА - случаите с Карвальо, Анисе,братята, Миневи, Георги Христов и др.Парите за Пламен Крачунов дали някога ще ги видим?!Уж големи приятели били Коко и шефовете на ЦСКА пък ни мътят водата за един футболист (Иван Караджов), който повече за тях не ще и да чуе.

И аз на Коко не му давам наклон...пиша ги тези неща щото ми пука за този човек.
Все пак Коко Динев влага толкова средства в отбора и базите, отделя от личното си време - ходи на всяка тренировка и мач на отбора, осигурява възможно най-добрите условия за подготовката на отбора.Не е като "Невидимия" нали?
Та, чисто и просто от фенска загриженост(айде така да го кажа) си ги говорим тези неща тук.
Нещо като не ми е ясно аз пита защо...нали затова сме тук.
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 яну 2012 14:50

Ванко_Ултраса написа:Тъкмо в момента слушам Узунов за осветлението...ле-ле, колко различно звучиш спрямо мегафона ха ха :)
Та относно договорите айде аз да ти го задам този въпрос на теб - според теб договори за 2,5 г. като времетраене много ли е, или е малко, когато става въпрос за футболисти с неоспорими качества като Илиян Йорданов,Христо Спасов, Любо Цеков и Станислав Маламов?!
За мен лично 2,5 г за млад талант е малко.Хайде чисто хипотетично с теб да вземем един пример с Христо Спасов - това момче се обвърза с клуба за 2,5 г.Хубаво, ама Спасов вземе, че блесне на втората година и от договорът му остават 6 м.Какво правим тогава?! Да ти кажа ли, какво става - започва едно извиване на ръцете на Коко от страна на мениджъра на футболиста, защото хиените от София вече ще са му размътили главата и мога да ти кажа, че такъв футболист го губим, Ицак :!: Сигурен съм, че ме разбираш, какво точно имам превид да кажа. Значи Илиян Йорданов е гледан...гледан от много време.Момчето игра в контролите с Любимец, където ясно доказа, че има необходимите качества и класа да носи фланелката на отбора на Пловдив - Локомотив.Е, питам, след като този футболист е добре познат и се знае, че е безспорен талант, който със сигурност щи ни върши работа при това твърде млад и с перспектива лично за мен, Ицак - 2,5г са малко!Този въпрос ако можеш да го зададеш на Коко ще съм ти страшно благодарен.Може и Вальо Гранчаров да му го зададе.Искам много да чуя, какво самия Коко Динев ще каже...много ми се иска да му схвана мисленето на Коко...да видим той как ги вижда тези неща.Но явно ние не правим отбор за евро-турнирите...ние правим играчи за продан така ли е, Ицо?

Абе да питам съфорумците тук само на Ванко ли нещо му има?
Drughi,Child,Мод абе вие няма ли да вземете отношение по този въпрос?
Какво мислите за договори 1-2,5 г.?

Всичко зависи от това как ще тръгнат нещата! Между талант и реализиран футболист има разлика! Представи си ситуацията че някой се окаже издънка не успее да се наложи и тн Ще трябва да го мъкнем 2,5 години! 1 година е малко наистина! 2,5 години за първи договор не е лошо ! Работи се с човешки фактор винаги има риск да сбъркаш и да изтървеш звезда или да се набуташ с издънка! За съжаление с годините все по трудно задържаме качествените си състезатели! Пусти пари!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Локо Пловдив поема към Кремъл!

Мнениеот fena » 31 яну 2012 16:06

Изображение

Изображение

Към 17 часа днес ще стане ясна групата на Локомотив (Пд), която утре заминава на лагер в турския курорт Анталия, уведоми ПловдивУтре старши треньорът на тима Емил Велев. „Смърфовете“ днес тренират на две групи в зала „Оптимум“ поради мразовитото време в града. Кокала и компания поемат с автобус утре сутрин за Истанбул, откъдето е полетът им със самолет за Анталия.
В градчето Белек пловдивчани ще се настанят в петзведния хотел „Кремъл палас“, известен на местните като „WOW Kremlin Palace“. В комплекса на руски олигарси Локо (Пд) ще тренира до 15 февруари и ще изиграе 6 контроли. От „Лаута“ заявиха, че засега няма промяна в програмата на проверките, но след пристигането в Анталия проверката със словнския Марибор може да се отложи за 4 февруари.

Контролни срещи по време на втория лагер в Анталия (1-16 февруари):

3 февруари – Локо Пд – Марибор
5 февруари – Локо (Пд) срещу Хайдук или Васлуй
8 февруари – Локо (Пд) срещу Луч Енергия Владивосток
10 февруари – Локо (Пд) срещу шампиона на Казахстан – Актобе
13 февруари – Локо (Пд) срещу Тараз (Казахстан)
15 февруари – Локо (Пд) срещу Жиангсу (Китай)
На 18 февруари – Локо (Пд) срещу Сливен, 14,00 часа на Лаута (представяне на отбора за пролетния полусезон).
Последна промяна от fena на 31 яну 2012 16:28, променено общо 2 пъти.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Локо Пловдив поема към Кремъл!

Мнениеот Messinho » 31 яну 2012 16:09

Красиво кътче :)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 31 яну 2012 16:12

Messinho написа:Красиво кътче :)

Уникално място. Там просто няма зима :)
Подготовката ще е перфектна 8-)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 яну 2012 16:15

Дано потренират, че са като децата ахахах ще има снимки за фейса яко :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 31 яну 2012 16:19

"В комлекса отсядат предимно руски олигарси" :shock:

Мисля, че с този хотел ударихме и Лудогорец в земята :)
Изображение

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 31 яну 2012 16:28

Майната им на олигарсите. Дано вземем веяе 2 победи в контролите. За самочувствие.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 яну 2012 16:35

drughi написа:"В комлекса отсядат предимно руски олигарси" :shock:

Мисля, че с този хотел ударихме и Лудогорец в земята :)

По-важно е да ги ударим с игра. Удрянето с криворазбран престиж е привилегия на слабите.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”