Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ванко_Ултраса написа:Тъкмо в момента слушам Узунов за осветлението...ле-ле, колко различно звучиш спрямо мегафона ха ха![]()
Та относно договорите айде аз да ти го задам този въпрос на теб - според теб договори за 2,5 г. като времетраене много ли е, или е малко, когато става въпрос за футболисти с неоспорими качества като Илиян Йорданов,Христо Спасов, Любо Цеков и Станислав Маламов?!
За мен лично 2,5 г за млад талант е малко.Хайде чисто хипотетично с теб да вземем един пример с Христо Спасов - това момче се обвърза с клуба за 2,5 г.Хубаво, ама Спасов вземе, че блесне на втората година и от договорът му остават 6 м.Какво правим тогава?! Да ти кажа ли, какво става - започва едно извиване на ръцете на Коко от страна на мениджъра на футболиста, защото хиените от София вече ще са му размътили главата и мога да ти кажа, че такъв футболист го губим, ИцакСигурен съм, че ме разбираш, какво точно имам превид да кажа. Значи Илиян Йорданов е гледан...гледан от много време.Момчето игра в контролите с Любимец, където ясно доказа, че има необходимите качества и класа да носи фланелката на отбора на Пловдив - Локомотив.Е, питам, след като този футболист е добре познат и се знае, че е безспорен талант, който със сигурност щи ни върши работа при това твърде млад и с перспектива лично за мен, Ицак - 2,5г са малко!Този въпрос ако можеш да го зададеш на Коко ще съм ти страшно благодарен.Може и Вальо Гранчаров да му го зададе.Искам много да чуя, какво самия Коко Динев ще каже...много ми се иска да му схвана мисленето на Коко...да видим той как ги вижда тези неща.Но явно ние не правим отбор за евро-турнирите...ние правим играчи за продан така ли е, Ицо?
Абе да питам съфорумците тук само на Ванко ли нещо му има?
Drughi,Child,Мод абе вие няма ли да вземете отношение по този въпрос?
Какво мислите за договори 1-2,5 г.?
Messinho написа:Красиво кътче
drughi написа:"В комлекса отсядат предимно руски олигарси"![]()
Мисля, че с този хотел ударихме и Лудогорец в земята
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта