Аз бих казал на стадиона да отиваме с мисълта да подкрепяме Левски и неговите играчи ,а не с нагласата за Оставки и обиди към футболистите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:В сектор А има една част ,която винаги е недоволна ,винаги освирква ,винаги негодува. Това си е факт. Аз не знам за какво тези хора отиват на Герена и обиждат собствените си играчиПреди година бях с Калмар в сектор А и някакви професори около мен се скъсаха да псуват Гарата ,който ни носеше на гръб. Наричаха го печка ,маймуна ,пожелаваха му газови камери и тем подобни глупости...
Аз бих казал на стадиона да отиваме с мисълта да подкрепяме Левски и неговите играчи ,а не с нагласата за Оставки и обиди към футболистите
blue avalanche написа:turbogena написа:В сектор А има една част ,която винаги е недоволна ,винаги освирква ,винаги негодува. Това си е факт. Аз не знам за какво тези хора отиват на Герена и обиждат собствените си играчиПреди година бях с Калмар в сектор А и някакви професори около мен се скъсаха да псуват Гарата ,който ни носеше на гръб. Наричаха го печка ,маймуна ,пожелаваха му газови камери и тем подобни глупости...
Така или иначе,не можеш да се харесаш на всички.Любовта на запалянковците се печели с игра.С много силна и сърцата игра!А не с интервюта и пози!
W84me написа:Въпреки убедителната победа,не съм много доволен.Питам,кога ще видим някой наш юноша да влезе на терена,както трябваше да стане снощи?При решен мач той ми пуска Цветков и Огнянов?!А младите,кучетата ги яли!Толкова ли няма едно момче от школата,което да влезе на мястото на Арс или на Мюлдер?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:W84me написа:Въпреки убедителната победа,не съм много доволен.Питам,кога ще видим някой наш юноша да влезе на терена,както трябваше да стане снощи?При решен мач той ми пуска Цветков и Огнянов?!А младите,кучетата ги яли!Толкова ли няма едно момче от школата,което да влезе на мястото на Арс или на Мюлдер?
Ами аз се надявах на Цецо Тонев, но в момента имаме 4 крила ....не го виждам скоро в групата за някой мач
AN71 написа:TristaNNN написа:W84me написа:Въпреки убедителната победа,не съм много доволен.Питам,кога ще видим някой наш юноша да влезе на терена,както трябваше да стане снощи?При решен мач той ми пуска Цветков и Огнянов?!А младите,кучетата ги яли!Толкова ли няма едно момче от школата,което да влезе на мястото на Арс или на Мюлдер?
Ами аз се надявах на Цецо Тонев, но в момента имаме 4 крила ....не го виждам скоро в групата за някой мач
И аз го гледах 1-2 пъти и ми хареса момчето защо не му се дава повече шанс
blue avalanche написа:И аз го гледах 1-2 пъти и ми хареса момчето защо не му се дава повече шанс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:blue avalanche написа:И аз го гледах 1-2 пъти и ми хареса момчето защо не му се дава повече шанс
Защото,когато отборът не върви-разчиташ на най-доброто!На играчи,които могат да "решат мача" с едно отиграване.Тонев още не е станал такъв тип играч.Даже Райков и Христов са по-добри от него в момента!
blue avalanche написа:Вместо да разправя как А сектор го освирквал,да обясни защо сбърка всички пасове през второто полувреме на мача с Локо!И защо се дзвери на Райков,а не на Милиев,примерно...Или на Йовов...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта