Гавра с комунистическата история

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Да остане ли "Съветската армия" в София?

Мнениеот Dobri » 19 юни 2011 19:00

Нека да си стои. Барабар с този на американските летци. Ако може да се направят паметници на османците, на Василий Българоубиец и т.н.
А има ли в София паметник на 1 пехотна (шопска) дивизия? Вместо да се разрушава паметника е по-добре да се видоизмени - смяна на фигурите на съветските солдати с такива на български войни и готово.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 19:06

Абе и тоя трябва да замине, ама "К*ра" е по-належащо да изчезва.ама някакси ще ми е тъжно за него, колко бира се е изпило там, после колко преработена бира е била изляна по комунистическите надписи...някакси няма да е същото! :roll: :( На какво ще пикаме сега? :( :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
tzetzko
Контакти:

Мнениеот tzetzko » 19 юни 2011 19:07

В центъра на Виена има паметник на Съветската армия!Пък не виждам с какво сме повече от тях! :)
Такива изказвания са ............

Cesc Fabregas написа:Твърдо "АУТ"! Паметници, възхваляващи "Красная Армия" нямат място в центъра на София през 2011 година, според мен!! :!:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 19 юни 2011 19:15

Премахването на този паметник се забави и това е причина за непрекъснати полемики. Естествено че паметник на агресор не се прави, а особено когато тези на българските национални герои са забутани, то властите трябва да реагират адекватно в случая. В интерес на истината оцветяването на фигурите като герои от американски комикси е доста забавен поглед на това недоразумение.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 юни 2011 19:24

tzetzko написа:В центъра на Виена има паметник на Съветската армия!Пък не виждам с какво сме повече от тях! :)
Такива изказвания са ............

Cesc Fabregas написа:Твърдо "АУТ"! Паметници, възхваляващи "Красная Армия" нямат място в центъра на София през 2011 година, според мен!! :!:

Приятелю,не говорим а Виена, а за София :lol:
Не правиш ли разлика,..виенчанино?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 19 юни 2011 19:28

На мен не ми пречи и като цяло съм против подобни опити да се заличава историята. По-добре е да се помни колко сме били зле, отколкото да се рискува постоянно да сме зле от незнание.
А идеята с разкрасяването е много свежа.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 19:29

Дреме ми на сещаш се кое, какво има и няма във Виена, ако трябва да съм честен :lol: :lol: :lol: Аз не искам това грозно изчадие да грози моя град. Това си е мое мнение и затова съм го написал :roll: :mrgreen:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 юни 2011 20:42

Съветски Комунист написа:Естествено че ще остане!!! Да внимават в картинката всички мръсни фашистки лумпени и *******и които имат идеи да пипат паметника че мамичката им фашистка ще разплачем!!! Наказането за всички фашисти ще бъде изпращане в лагер в Белене или по-добре в Сибир да им измръзнат ушите тяхната мама фашистка!!!!!!

Аре чакаме, дедо :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 20:49

cska_90 написа:
Съветски Комунист написа:Естествено че ще остане!!! Да внимават в картинката всички мръсни фашистки лумпени и *******и които имат идеи да пипат паметника че мамичката им фашистка ще разплачем!!! Наказането за всички фашисти ще бъде изпращане в лагер в Белене или по-добре в Сибир да им измръзнат ушите тяхната мама фашистка!!!!!!

Аре чакаме, дедо :mrgreen: :mrgreen:

Тоя си вярва обаче, тея са най-опасни :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 юни 2011 20:53

Ахаха нема ви се верваа!!! :P :P
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Архив”