"Българският нападател Костадин Башов вкара гол и подаде за други два при победа на Алки Ларнака с 4:0 над Анагениси Деринея в мач от седмия кръг на кипърското първенство по футбол.
Юношата на Левски асистира за първия гол на Илиас Хараламбус, който до почивката вкара и втори за 2:0. Башов покачи аванса на Алки на три гола в 49-та минута, когато беше изведен сам срещу Христакис Мастру, преодоля стража на гостите и
вкара на празна врата. Българският нападател записа втора асистенция в 54-та минута, след като подаде на голмайстора за крайното 4:0 Лувамо Гарсия.
Победата изкачи Алки на девето място във временното класиране с актив от седем точки. В следващия кръг отборът от Ларнака е гост в градското дерби срещу АЕК."
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
- фифи перото
Re: Бивши играчи и треньори
На кого от модераторите не му хареса мнението ми за бившият нападател на Левски ,Г.Иванов?! 

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
фифи перото написа:На кого от модераторите не му хареса мнението ми за бившият нападател на Левски ,Г.Иванов?!
на мен,просто не му мястото тук

Хичо се отпуши
Вече има 7 гола в турското първенство (Б група). Едноличен лидер при голмайсторите!

- blue avalanche
- Контакти:
На въпрос на журналист,дали е гледал мача с Левски,Велев отговори:
"...до 71-та мин.,мисля,че беше,водехМЕ с 2-1..."(перефразирам)
Не така,Велев!Не така!!Грозничко!
На Герена си ял само БЯЛ хляб!Смешник!!
Отсега нататък Велев е "мръсна" дума за мен.
Ако зависи от мен,няма да припари до Герена!
Отсега нататък Велев е "мръсна" дума за мен.

- santiliana
фифи перото написа:На кого от модераторите не му хареса мнението ми за бившият нападател на Левски ,Г.Иванов?!
и теб ли те бан-наха, приятелю?
мен преди два дни по необясними причини ме "цъкнаха"...
лошото е,че в същото време има десетки провокатори с толкова обидно поведение спрямо нас, но никой нищо не им прави.
Хич да не ти пука, те устата ни няма да затворят, колкото и да не им е приятно това, което мислим и казваме
- фифи перото
blue avalanche написа:На въпрос на журналист,дали е гледал мача с Левски,Велев отговори:
Отсега нататък Велев е "мръсна" дума за мен.Ако зависи от мен,няма да припари до Герена!
Не искам да ти опонирам,но първо-стадионът на Левски се казва "ГЕОРГИ АСПАРУХОВ", а не герена.
И второ,ТАКИВА КАТО ТЕБЕ изгониха Кокала..Така,че дреме ми на мен и на него какво мислиш!
Ти не знаеш името на стадиона,а плюеш играч и треньор ,който е дал много за Левски!
Не се учудвам,гонзовистче!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- фифи перото
santiliana написа:фифи перото написа:На кого от модераторите не му хареса мнението ми за бившият нападател на Левски ,Г.Иванов?!
и теб ли те бан-наха, приятелю?
мен преди два дни по необясними причини ме "цъкнаха"...
лошото е,че в същото време има десетки провокатори с толкова обидно поведение спрямо нас, но никой нищо не им прави.
Хич да не ти пука, те устата ни няма да затворят, колкото и да не им е приятно това, което мислим и казваме
Свикнал съм,но...се сменят...ние-не

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- blue avalanche
- Контакти:
фифи перото написа:blue avalanche написа:На въпрос на журналист,дали е гледал мача с Левски,Велев отговори:
Отсега нататък Велев е "мръсна" дума за мен.Ако зависи от мен,няма да припари до Герена!
Не искам да ти опонирам,но първо-стадионът на Левски се казва "ГЕОРГИ АСПАРУХОВ", а не герена.
И второ,ТАКИВА КАТО ТЕБЕ изгониха Кокала..Така,че дреме ми на мен и на него какво мислиш!
Ти не знаеш името на стадиона,а плюеш играч и треньор ,който е дал много за Левски!
1.Герена НЕ Е в кавички.В случай,че не си забелязал...

2.Кокала изобщо не трябваше да бъде назначаван,да не говорим за "гонене".
3.И колко ТОЧНО е дал ИГРАЧЪТ Велев за Левски?И преди да отговориш си помисли внимателно,защото и аз съм го гледал.Не че "играта" му беше за гледане,де...
4.И на някои от нас не ни дреме какво мислиш,ама това не те спира да чаткаш по клавишчетата,нали?
- фифи перото
blue avalanche написа:фифи перото написа:blue avalanche написа:На въпрос на журналист,дали е гледал мача с Левски,Велев отговори:
1.Герена НЕ Е в кавички.В случай,че не си забелязал...![]()
2.Кокала изобщо не трябваше да бъде назначаван,да не говорим за "гонене".
3.И колко ТОЧНО е дал ИГРАЧЪТ Велев за Левски?И преди да отговориш си помисли внимателно,защото и аз съм го гледал.Не че "играта" му беше за гледане,де...
4.И на някои от нас не ни дреме какво мислиш,ама това не те спира да чаткаш по клавишчетата,нали?
Гледал си на баба си хвърчилото, ГОНЗОВИСТЧЕ

[offtopic]такива като теб си имат име-фурнаджииска лопата"

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!